Jump to content

Eva_trinity

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Eva_trinity

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Eva_trinity's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΕΥΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
  2. unagi και giothesuper, ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια, δεν είναι αυτά δυστυχώς, οντως το ένα το είχε ήδη πει η unagi και το δεύτερο δεν είναι dance... για να δούμε θα στείλω και mail, μπας και βρώ άκρη , αλλά ακόμα έχω πίστη σ αυτό εδώ το site , μπορεί να έχει κάποιος τη λύση:)
  3. εκανα βλακεια, και είδα οτι η ερωτηση μου διαγράφηκε. Ξαναρωταω λοιπόν, στα ελληνικά , κανονικά :) :) :) αν είδε καποιος Φώτη Μαρια live χτες, έπαιζαν ένα dance τραγουδακι που ακουγόταν συχνα κατι σαν chica pow! και έλεγαν οτι θα παίξει πολύ τ καλοκαίρι :) :) :) καποια βοήθεια??? ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  4. Να πω οτι έχετε δίκιο? πήγα έκοψα καλώδιο-καθώς είναι μακριά- , και πήρα σήμα απο την εξωτερική κεραία, που δίνει στην τηλεόραση μας σήμα...βρήκα της DIGEA μόνο, όχι της ΕΡΤ. Αλλα δικαιολογούμαι, καθώς το γεγονός οτι τα είχε πιάσει ολα η μικρούλα η δικιά του στην αρχή -και σχετικά εύκολα, με ελάχιστη μετακίνηση!!!- με αποπροσανατόλησε και έψαχνα να βρώ το πρόβλημα σε hardware, σε απεγκατεστημένα codecs, σε κάτι που έκαναν αυτοι... ευχαριστώ!!!
  5. ναι η μικρή μαγνητική που έχει... τι να έκανα? να απεγκατέστησα κάτι κ να έχασα codecs? Ισα ισα σήμερα εγκατέστησα το τελευταίο powerdvd (σίγουρα έχει mpeg4 codecs) ...να έκανα κάτι άλλο? καμιά ιδέα γιατι έχω στερέψει...πλήρωσα και στη pinnacle 5 euro για ενεργοποίηση premium πακέτου για dolby digital ,τπτ
  6. Τέλος καλοκαιριου κι ειμαι πανευτυχής γιατι το tuner μου (pinnacle pctv 340e στικάκι) πιάνει τα ψηφιακα κ της ΕΡΤ και -αν και φοβόμουν πως δεν...- και της DIGEA ... Λόγω οικογενειακής ανάγκης έλειψα ολόκληρο τον Οκτώβριο απο την Αθήνα ... Τώρα που έχω επιστρέψει και καθώς άργησα να το συνειδητοποιήσω , έχω χάσει ΟΛΑ τα ψηφιακά... μετά απο πολλές σαρώσεις -κατέβασα και τη νέα έκδοση του TVCenter pro- μήπως φταίει η θέσης της κεραιούλας του στικ , τα παράτησα οτι μπορεί να φταίει αυτό και το κέντρο εξυπηρέτησης της DIGEA το μόνο που είχε να προσθέσει ήταν στο λογιαριασμό του κινητού μου, καθώς απεφάνθη -όποιος μίλησα μαζί του- πως δεν μπορεί να φανταστεί τι συμβαίνει , δεν έχουν αλλάξει κάτι αυτοι... προσθέτω σημαντική πληροφορία πως μιλάμε για περιοχή Δάφνη -αρα λογικα σήμα απο Υμηττο- και περιμένω ιδέες ή ερωτήσεις για περαιτέρω πληροφορίες για τι μπορεί να έχει γίνει ή τι μπορεί να έκανα εγώ και έχασα όλα μου τα ψηφιακά κανάλια ...ουφ!
  7. Guys, επειδή εδώ έχω βρεί λύση και πληροφορίες για διάφορα θέματα, απευθύνομαι σ εσάς γιατι όλο και σε κάποιον θα έχει συμβεί να έχει χάσει την κάρτα ανεργιας του. Σήμερα, κάπου στη διάρκεια ενός ταξιδιού απο επαρχία-Αθήνα έχασα την κάρτα ανεργίας μου. Υπάρχουν μόνο δύο σημεία μόνο που μπορεί να την έχασα: μέσα στο λεωφορείο ή στο ταξί για το σπίτι. Το θέμα που έχω απορία είναι το εξής: καθώς ο οδηγός του λεωφορείου με τον οποίο επικοινωνήσαν αργά (δεν τον καλούσαν λεει γιατι μπορει να κοιμόταν - λογική αιτιολογία) λεει με μια ματια δεν βρήκε κάτι (αλλά για σίγουρα θα μου πουν αυριο) και τον ταξιτζή δεν νομίζω να τον βρώ, υποθέτω πως πάνω απο 50% δεν θα τη βρώ τη κάρτα. Ξέρει απο εμπειρια να μου πει κανείς όταν χάσει την κάρτα ανεργίας του, αν του βγάζουν ακριβώς ίδια?? Δηλαδή ίδιο αριθμό κλπ.? Με καίει το θέμα και θα σας πώ γιατι. Ανήκω στους προστατευόμενους του νόμου 2463 και η κάρτα μου δεν ανανεώνεται αρα δεν φοβάμαι μη λήξει. Αλλα σήμερα πριν μπώ στο λεωφορείο την είχα χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογητικό για επίδομα προνοίας , και την προηγούμενη εβδομάδα είχα δώσει τον αριθμό της για να εγγραφώ σ ενα προγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Οπότε αυτά εκρεμμούν μ αυτή την συγκεκριμένη κάρτα. Άσε π φοβάμαι μη γίνει καμια επιπλοκή με τους μήνες ανεργίας μου. Sorry για την πολυλογία αλλα χρειάζομαι τα φώτα κάποιου που να ξέρει! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  8. Guys, στο trailer του star για την ταινία "χαμένοι στον ωκεανό" που θα παίξει απόψε, ακούγεται ένα ή δύο τραγούδια... θα εκτιμούσα την βοήθεια κάποιου να μάθω ποιό/ποιά είναι . Ευχαριστώ!
  9. με όλο το σεβασμό στα θύματα -τονίζω οτι ειμαι απο Μεγαλόπολη- ξερει καποιος το τραγουδι που παιζει στη διαφήμιση του τηλεμαραθώνιου??? danke :)
  10. Paidia, newbie edw k simplirwnw k egw pws einai para poli wraio tragoudaki k ipoxrewmeni s opoion vrei to titlo, m aresei toso! :)
×
×
  • Create New...