Jump to content

plastost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

plastost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μετά από αρκετή ώρα μπήκαν! Πρέπει να είχαν κάποιο θεματάκι μάλλον!
  2. Σήμερα επέλεξα- ενεργοποίησα αυτόματη ενεργοποίηση κάθε μήνα, μετά έβαλα χρήματα και έγινε αυτόματα η ενεργοποίηση του πακέτου. Ωστόσο δεν μπήκε το μπόνους των 100 λεπτών. Θα γίνει στην επόμενη ανανέωση?
  3. plastost

    OnePlus 6

    Έκανα και εγώ το update και έχω να επισυνάμω τα εξής: 1ον Δεν μπορούμε να κάνουμε clean cache memory μέσα από το μενού, παρά σε recovery mode. 2ον Βλέπω ότι η μπαταρία δεν έχει βελτιωθεί και υπάρχει αισθητό battery drain. Οι υπόλοιποι τι γνώμη έχετε? 3ον Το θέμα που τέθηκε με την φωτεινότητα. Αν πριν η μπάρα ήταν στο 1/5, τώρα για να έχεις το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας πρέπει να την πας στα 4/5.
  4. plastost

    OnePlus 6

    Γνωρίζουμε τι άλλα bug fixes θα περιέχει? πχ. battery drain? 5.1.11 https://www.xda-developers.com/oneplus-6-hydrogenos-5-1-11-update/ -System enhancements -New standby function (new standby optimizations need to be activated manually) -Activating flash (screen off gesture) improved -Camera clarity is improved -Wifi stability is improved -Gaming with dual 4g is improved -Bluetooth car connection and stability is improved -Some sounds issues with games fixed (like game sounds are low after activating of the microphone) There are a number of things to take from this changelog, including the addition of system enhancements and camera clarity improvements. Since OxygenOS 5.1.8, users have been complaining about battery drainage on their OnePlus 6. It’s possible that this update fixes it, and a new standby function also means that OnePlus is focused on battery life too.
  5. plastost

    OnePlus 6

    5.0.3 είναι για το 3/3Τ έχεις δίκιο Αυτοί έχουν θέμα και στο ότι δεν τους βγαίνει η ειδοποίηση όταν φτάσει η μπαταρία στο 15 %
  6. plastost

    OnePlus 6

    Πολλά παράπονα battery drain, σε χρήστες που έχουν αναβαθμίσει σε 5.1.8 σε 3/3T & 6. Σε 5/5Τ δεν έχει παρατηρηθεί κάτι. Εχθές έγινε ανακοίνωση ότι εργάζονται ώστε να βγάλουν σύντομα update για να ληθεί το πρόβλημα. Ενδεικτικά το Σάββατο, από πλήρη φόρτιση που είχα κάνει η μπαταρία κράτησε με το ζόρι 15,5 ώρες. Σημειωτέον ότι έκανα όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες με clear Cache κλπ χωρίς να ληθεί το πρόβλημα. Το μόνο που είδα κάπως να δουλεύει είναι ότι άφησα να αδειάσει η μπαταρία μέχρι το 1%, χωρίς να επιλύει εντελώς το πρόβλημα αλλά βελτιώνοντας την κατάσταση αρκετά.
  7. plastost

    OnePlus 6

    Ο ήχος όταν πατάς ας πούμε like στο FB πως χαμηλώνει? ή και αυτός ανήκει στις ειδοποιήσεις? Μετά το update παρατήρησα ότι στο video στο 2χ ζουμ πιξελιάζει η εικόνα και η λήψη. Πριν δεν υπήρχε κάτι ανάλογο. Το έχετε παρατηρήσει?
  8. plastost

    OnePlus 6

    Ναι αυτό ισχύει, αλλά πριν το update ήταν σε ασπρη
  9. plastost

    OnePlus 6

    Επίσης παρατήρησα ότι σε συγκεκριμένη εικόνα backround που έχει η συσκευή, στο status/ notification bar τα γραμματα μετά την αναβάθμιση εγιναν γκρι αντί για ασπρα όπως ήταν (είχα κρατημένο prt scrn)!
  10. plastost

    OnePlus 6

    Έκανα και εγώ την αναβαθμιση. Παρατήρησα μια καθυστέρηση μετά από επανεκκίνηση στην εμφάνιση του widget της ώρας! Ο ήχος κουδουνίσματος επιτέλους ήρθε στα ίσια του, ίσως και λίγο ποιο δυνατός!
  11. plastost

    OnePlus 6

    Εμένα το ξυπνητήρι με καλύπτει αν και εχω σχεδόν τον ηχο στο τερμα!:X Θεωρώ ότι και αυτό μπορεί να διορθωθεί σε επόμενο software fix.
  12. plastost

    OnePlus 6

    Κλείνω 2 εβδομάδες με το κινητό. Άψογο σε όλα. Δεν θα αναφερθώ σε θετικά. Αυτό που με χαλάει είναι το ηχείο της συσκευής. Χάνω κλήσεις επειδή δεν το ακούω να χτυπάει!:mad::mad::mad::mad: Πάντως το mirror μπορεί να αφήνει δακτυλιές αλλά είναι πάρα πολύ όμορφο !!!
  13. plastost

    OnePlus 6

    Το είχα βάλει στην παραγγελία με το κινητό. Δεν το έχω τοποθετήσει αλλά επείδή το περιεργάστηκα είναι μια χαρά. Κάποια στιγμή που θα έχω ελέυθερο χρόνο θα το τοποθετήσω. Θέλει μία προσοχή στην τοποθέτηση. Μέσα η συσκευασία έχει ότι χρειάζεσαι ακόμα και πλαστική σπάτουλα για την τοποθέτηση. Υπάρχουν αρκετά review γιατί υπήρχαν αρκετοί χρήστες που παραπονιούνταν ότι άφηνε φουσκάλες κλπ αλλά ήθελε καλή πίεση και υπομονή με την σπάτουλα. ;) Επίσης καλό είναι η τοποθέτηση να γίνει με την θήκη πάνω στο κινητό γιατί βοηθάει όπως λένε στο κεντράρισμα
  14. plastost

    OnePlus 6

    Σε λήψεις με φλάς το βράδυ αργεί στο να κάνει την ολοκλήρωση της λήψης της φωτογραφίας και οφείλεται από όσο είδα στο ζουμάρισμα - ξεθάμπωμα της εικόνας. Ο χρόνος της καθυστέρησης βέβαια εξαρτάται και από το αντικείμενο που τραβάς και πόσο "ρύθμιση" θέλει να κάνει η συσκευή ώστε να κάνει την λήψη σωστή. αυτό βέβαια είναι κάτι που διορθώνεται softwaρικα
  15. plastost

    OnePlus 6

    Ένα πρώτο review και από εμένα: Κάμερα το δοκίμασα εχθές βράδυ. σαν πρώτη γνώμη μπορώ να πω ότι ειναι ικανοποιητική όταν την βλέπω στην οθόνη του κινητού. Θέλω να δοκιμάσω με έναν φίλο σε S9+ & iphone X για να δούμε σε υπολογιστή ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οθόνη για τα δικά μου δεδομένα ειναι μια χαρα. Αυτό που παρατηρώ είναι η χαμηλή φωτεινότητα σε σχέση με άλλες αντίστοιχες οθόνες στην ίδια στάθμη. Μπαταρία είμαι ευχαριστημένος. 2 ημέρες με χαλαρή χρήση. Ακόμα ειναι νωρίς βέβαια. - Σχετικά με το μπλε δόντι, πρόσεξα ότι κατά την διάρκεια που μιλάς στο κινητό και ανοίξεις το handfree δεν συνδέεται αυτόματα. Επίσης πρόσεξα ότι μου παρουσίασε αδυναμία αυτόματης σύνδεσής του με την συσκευή, όπου το έκανα χειροκίνητα. (Το handsfree είναι Plantronics M165). - Γιατί τόσο χαμηλά η ένταση του ηχείου ρε 1+. Πρέπει να το βάλω στο τέρμα για να κούγεται το κουδούνισμα? Ομολογώ αυτό με παραξενεύει. - Το κουμπί για την αλλαγή σε αθόρυβο και δόνηση, αρκετά σκληρό στην χρήση του που ίσως για κάποιους φανεί δύσχρηστο.
×
×
  • Create New...