Jump to content

replicant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by replicant

  1. Καλησπέρα! Ξέρετε το τραγούδι στο τέλος της 10ης εντολής της σημερινής εκεί που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους; Έλεγε ''i have no place to go'' και μερικά άλλα που δεν πρόσεξα εκείνη τη στιγμή. Πρώτη φορά το άκουσα, μπορεί να έχει ξαναπαίξει...thnx
  2. Ευχαριστώ πολύ pakoulis να'σαι καλά!:)
  3. καλημέρα! ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς απο τη 10η εντολή τη χθεσινή και στο κάθε επεισόδιο μάλλον, στο τέλος παίζει ένα τραγούδι ωραίο που λέει under my skin kai Maria...Πάει αργά και το λέει κάποιος με μπάσα φωνή.
  4. καλησπέρα. Θυμάστε μια διαφήμιση της eurobank η κάποιας άλλης τράπεζας που έδειχνε μια γυναίκα να πηγαίνει απο'δω και απο κει και να παίζει ένα τραγουδάκι ωραίο με γρήγορο ρυθμό να το τραγουδάει κάποια και μάλλον κινέζικο απο τα λεγόμενα.Η διαφήμιση αυτή παιζόταν καιρό και έχει λίγους μήνες που σταμάτησε. Δε μπορώ να βρώ το τραγούδι πουθενά:worry:
  5. Γειά σας παιδιά σε όλους, είμαι καινούρια εδώ..Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε για ένα τραγούδι που έπαιζε αρκετό καιρό; Ήταν σε μια διαφήμιση της eurobank αν θυμάμαι καλά, και έπαιζε ένα κινέζικο τραγούδι με μια γυναίκα να πηγαίνει εδώ και κει και να κρατάει ένα κουτί. Η διαφήμιση έχει 3-4 μήνες που σταμάτησε. Ένα χαρούμενο κινέζικο.. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιο ενδιαφέρον!
×
×
  • Create New...