Jump to content

sakis_ro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sakis_ro

  • Ημ. Γέννησης 29/06/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sakis_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι από τις θήκες χάνουμε οξυγόνο. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας...
  2. Δεν το είχα προσέξει, είναι καλό όμως που γίνεται και κάτι ελληνικό. ;)
  3. Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι να βάλω 18άρι κλιματιστικό στο παλιό, 35ετίας πατρικό μου. Θα χρειαστεί να αλλάξω καλώδια; 2.5άρια δηλαδή θα πρέπει να βάλω; Επειδή είναι και το οικονομικό στη μέση, αν επιλέξω 16.000 BTU μπορεί να τα σηκώσει η παλιά γραμμή; Ευχαριστώ.
  4. Διαφωνώ φίλε μου,το βραβείο "Ατάκα Της Χρονίας 2006-2007" παίρνει ο Mr. για το φοβερό και ανεπανάληπτο: :respect:
  5. Αγγλικοί υπότιτλοι :)
  6. Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στη νέα διαφήμιση του ΟΚΑΝΑ (που λέει στο τέλος:"Ζωή η καλύτερη τζούρα")? :)
  7. Παιδιά σας ευχαριστώ για όλα :) Να σας εξομολογηθώ κάτι;Παρακολουθώ το myphone δύο χρόνια τώρα και ποτέ δεν αισθανόμουν έτοιμος να γράψω αυτά που ήθελα να γράψω,σήμερα είπα να το κάνω,btw περίμενα να δω άλλες απαντήσεις και προς μεγάλη μου έκπληξη(εύχαριστη :happy:) είδα άλλες.Ξέρετε κάτι μάλλον έκανα την σωστή κίνηση ;) Καληνύχτα σας :)
  8. Ξέρεις κάτι billakosss αν αύριο έβλεπα στο σχολείο ένα παιδί σαν εμένα,με περισσότερη αυτοπεποίθηση απο εμένα θα έπαιρνα δύναμη και θα προχωρούσα;) Όσο νιώθω σαν την μύγα μέσα στο γάλα δεν πρόκειται να κάνω κάτι.Όχι γιατί φοβάμαι τις επιπτώσεις στη δική μου ζωή αλλά δεν θέλω να πληγώσω τους δικούς μου.:O
  9. Δεν προσπάθησα (και ούτε πρόκειται) να κρυφτώ ή να παίξω κάτι που δεν είμαι.Στο κάτω κάτω γι'αυτόν τον λόγο δεν έχω φίλους αλλά μόνο φίλες.Όσο για το "θα σε κοροιδέψουν" πίστεψε με θέμα συνήθειας είναι :) .
×
×
  • Create New...