Jump to content

edanai

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About edanai

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

edanai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κοίτα αν έπαιρνα με 300 ευρώ τα παπούτσια που έχω θα έπρεπε να δουλεύω τρεις δουλειές την ημέρα τουλάχιστον και να μην αγοράζω τίποτα άλλο ούτε καν φαγητό αλλά μόνο παπούτσια. Προτιμώ λοιπόν έναν πολύ μεγάλο αριθμό παπουτσιών παρά 2-3-5 του πανακρίβου και κάθε φορά που θα τύχαινε κάποιος να με πατήσει, να βρέξει ο Θεούλης ή/και να τα χτυπήσω κατά λάθος, να τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί από τα 300 ευρώ που έδωσα τα 25 χάλασαν με το πάτημα του διπλανού μου! Αλλά και πάλι περί ορέξεως..... :kill:
  2. Το βάζω χαμηλά και αυτό είναι που με παραξενεύει γμτ... Τέλως πάντων θα δοκιμάσω ξανά θα σας ενημερώσω :O
  3. Ναι έτσι το ψήνω αλλά μου βγαίνει κάπως.. θα δοκιμάσω και το αλουμινόχαρτο....
  4. Καλά τα λες εσύ άπειρε, αλλά βάζω την θερμοκρασία όπως λέει στην συνταγή...
  5. Δεξί για να γράψω. Για οδήγηση όμως το αριστερό μου χρησιμεύει καλύτερα:)
  6. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση κυρίως στις κυρίες του φόρουμ (αλλά και αν οι κύριοι γνωρίζουν, δεκτή η βοήθεια) η οποία αφορά το ψήσιμο του κέικ.. Λοιπόν, το βάζω στην ειδική φόρμα την οποία έχω πριν βουτυρώσει. Όλα καλά ως εδώ. Όταν λοιπόν έρχεται η ώρα να το βγάλω, το μισό κέικ είναι οκ και από την μέση και κάτω είναι σαν να το έχει δαγκώσει ποντικός. Δηλαδή όταν το αναποδογυρίζω πάνω στην πιατέλα έτσι ώστε να το πασπαλίσω με ζάχαρη άχνη ή σοκολάτα, το επάνω μέρος -αυτό που ήταν κάτω την ώρα του ψησίματος- είναι οκ, ενώ αυτό που ακουμπάει στην πιατέλα -αυτό που ήταν πάνω την ώρα του ψησίματος- είναι μαύρα χάλια. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε μία συμβουλή για να βγει σωστό;; Ναι είμαι νέα νοικοκυρά όπως καταλάβατε.......:confused: :dizzy:
×
×
  • Create New...