Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση κυρίως στις κυρίες του φόρουμ (αλλά και αν οι κύριοι γνωρίζουν, δεκτή η βοήθεια) η οποία αφορά το ψήσιμο του κέικ..
Λοιπόν, το βάζω στην ειδική φόρμα την οποία έχω πριν βουτυρώσει. Όλα καλά ως εδώ. Όταν λοιπόν έρχεται η ώρα να το βγάλω, το μισό κέικ είναι οκ και από την μέση και κάτω είναι σαν να το έχει δαγκώσει ποντικός. Δηλαδή όταν το αναποδογυρίζω πάνω στην πιατέλα έτσι ώστε να το πασπαλίσω με ζάχαρη άχνη ή σοκολάτα, το επάνω μέρος -αυτό που ήταν κάτω την ώρα του ψησίματος- είναι οκ, ενώ αυτό που ακουμπάει στην πιατέλα -αυτό που ήταν πάνω την ώρα του ψησίματος- είναι μαύρα χάλια.
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε μία συμβουλή για να βγει σωστό;;
Ναι είμαι νέα νοικοκυρά όπως καταλάβατε.......:confused: :dizzy: