Jump to content

united4ever

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by united4ever

  1. υπάρχει λύση on-net με πολύ καλή ταρίφα, όταν όλοι έχουν κινητό united-mobile. ΚΙΝΗΤΌ ΠΡΟς ΚΙΝΗΤΌ δηλαδή. δες για την ταρίφα στο united-mobile.gr :D
  2. Υπάρχει λύση On-Net, δηλαδή μεταξύ κινητών unied mobile ισχύει ειδική ταρίφα και πολύ καλή, δες τον πίνακα χρεώσεων στο united-mobile.gr :lol:
  3. Προσοχή ! Τα +44.79.. της UNITED MOBILE δεν διατίθενται στην Ελλάδα, ούτε υπάρχουν αντίστοιχες ξυστές κάρτες χρόνου ομιλίας. Για τις υπερβολικές χρεώσεις κάποιων παρόχων για κλήσεις προς νούμερα United-Mobile το καλύτερο αντίδοτο είναι και οι δύο πλευρές να έχουν UNited-Mobile. Έτσι και κινητοί θα είναι, και η ταρίφα On-Net θα ισχύει, με 0,29/min από και προς τους περισότερους προοροσμούς Ευρώπης.
  4. H καλύτερη λύση που ξέρω είναι η united mobile. την αγοράζεις από ΜediaMarkt ή FNAC. 0,00 χρέωση στα εισερχόμενα στο dubai. και πολύ χαμηλή 0,19/min προς ελλ.σταθερά και μεταξύ κινητών της ίδιας της UNited mobile. Και έχει και online billing info στο internet.
  5. Οι χρεώσεις του ομίλου ΟΤΕ είναι πράγματι περίεργες. Πάντως, η United Mobile έχει και μία υπηρεσία On-Net (κάτι σαν VPN δηλαδή μεταξύ όλων των αριθμών +4236), όπου πχ για Ευρώπη, Κίνα κλπ η χρώση κινητό United με κινητό United είναι 0,39/λεπτό ο καλών και 0,00 για τον καλούμενο. Για άλλες χώρες δείτε τον τιμοκατάλογό τους.
  6. Me Tellas, Forthnet, HOL κλπ το κόστος είναι περίπου 0,23/λεπτό από ελλ. κινητά περίπου 0,50/λεπτό
  7. Φίλοι, διατίθεται προσφάτως στην Ελλάδα (πχ από καταστήματα Media Markt) η παγκόσμια καρτοκινητή της United-Mobile με mobile-callback, που έχει 0 κόστος εισερχομένων κλήσεων για Κίνα, και εξερχόμενα από 0,39/λεπτό πρός σταθερά και από 0,79 προς ελλ.κινητά. Μεταξύ κινητών united mobile υπάρχει και η ταρίφα on-net από 0,39/λεπτό (όλα σε ευρώ) μεταξύ ελλάδας και κίνας και έχει και online αναλυτικό λογαριασμό. Δείτε το, συμφέρει.
  8. Υπάρχει και σε όλα τα Media-Markt της Αθήνας και Θεσ/κης και επεκτέινεται ..
  9. για Πράγα εγω θάπερνα ένα United-Mobile, ποτ είναι νέο παγκόσμιο καρτοκινητό, που έχει κόστος μηδέν στα εισερχόμενα και από 0,39/λεπτό για εξερχόμενα προς ελληνικά σταθερά και από 0,79/λεπτό προς ελλ.κινητά. Είναι νέο δίκτυο με mobile callback από Ελβετία-Λιχτενσταίν. Το αγοράζεις από mediamarkt. Μπες στο site τους με .gr να δείς περισσότες πληροφορίες. Κάνει 39 ευρώ με φπα και έχει και 15 ευρώ να μιλήσεις. Για παρέες όπου όλοι έχουν united-mobile, έχει ταρίφα on-net από 0,39/λεπτό. Με την οικονομία που κάνεις πας ψώνια.
×
×
  • Create New...