Jump to content

dimis308

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimis308

  1. Ρε παιδιά γιατί λέτε ότι κάνει κάτι λιγότερο από 300 ευρώ όταν στο skroutz το βρίσκεις 235? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=29914 είναι κάποια άλλη έκδοση; Γιατι το σκέφτομαι σοβαρά!!
  2. kserei kaneis pou mporoume na vroume prostateutiko othonhs gia to viewty giati mou teleiwsan? mono to expansys exei alla poulaei to 1 12 euro kai den kserw se poious apeuthinontai akrivws eleos dhladh. ti kanoume? ithela na steilw sthn lg alla de doulevei to servisosite
  3. Ευχαριστω πολυ ariadgr. Να ρωτησω κατι ομως: Σου φαινεται λογικο στο κεντρο να συνδεεται η γραμμη PSTN με τα καλωδιακια και χωρις το βυσμα; Αν ξερεις γιατι καταλαβαινω οτι η ερωτηση ειναι αρκετα ακυρη..
  4. Γεια σας, εχω δυο προβληματα και χρειαζομαι βοηθεια! 1. Εχω ενα τηλεφωνικο κεντρο στο οποιο ειναι συνδεδεμενη μια γραμμη ISDN την οποια θελω να μετατρεψω σε DSL. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Απο το NETMOD βγαινει ενα καλωδιο απο τις εξοδους για συσκευες ISDN και πηγαινει στο κεντρο. Το αφηνω οπως ειναι και βαζω ενα splitter-ακι πριν το NETMOD και δουλευει το κεντρο κανονικα χωρις καμια ρυθμιση; (Siemens HiCom 100E) και η δευτερη ερωτηση μου ειναι η εξης: 2. Στο τηλεφωνικο κεντρο οι μονες εισοδοι για γραμμες που βλεπω ειναι σαν την παραπανω, δηλαδη για ISDN οπως λεει το manual, Υποστηριζει λεει 4 αναλογικες αλλα δεν αναφερει πως μπορω να τις συνδεσω. Εχω λοιπον μια γραμμη DSL over PSTN την οποια χρησιμοποιω μονο για το ιντερνετ επειδη δεν εχω περασει απο το κεντρο. Μπορω να τη διαχωρισω και να βαλω ενα φιλτρο στο ενα και μετα να το περασω στο κεντρο και το ιντερνετ να δουλευει κανονικα οπως τωρα; Επισης υπαρχει περιπτωση στο κεντρο να μην μπαινουν βυσματα αλλα απλα καλωδια; Εχεις κανεις καμια ιδεα και για το που μπορει να μπαινουν αν τυχον εχει δουλεψει με αντιστοιχο κεντρο; Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...