Jump to content

Lycos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Lycos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ίσως είναι bug, πάντως στο T610 me R3C δε μπορώ να σβήσω όλες τις λέξεις από τη Διαχείριση Λέξεων! Ήθελα να καθαρίσω τον κατάλογο και άρχισα να σβήνω, ώσπου σε μερικές ακουγόταν κουδουνάκι και δε μπορούσα να τις σβήσω ότι και να έκανα! Μάλιστα δοκίμασα να τις ξαναπεράσω και περνούσαν με το ίδιο όνομα, δηλαδή υπήρχαν δύο ολόιδιες εγγραφές, από τις οποίες τη δεύτερη μπορούσα να τη σβήσω ενώ την πρώτη (αυτή που δεν έσβηνε έτσι κι αλλιώς) με τίποτα.
  2. Χαίρομαι για το μήνυμά σου και αν ήταν έτσι όλα τα προηγούμενα που διάβασα κατά καιρούς πριν γράψω ειλικρινά δε θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω τέτοιο τόνο (που βγαίνει ως αντίδραση στη σιγουριά που βλέπω εδώ μέσα και δεν είναι καν κάτι που συνηθίζω σε προσωπική βάση). Ρίχνω κι εγώ τους τόνους και εύχομαι να προκύψει κάτι χρήσιμο από τις συζητήσεις αυτές (αν και οι ίδιες οι συζητήσεις από μόνες τους είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές για το πως σκέφτεται ο κόσμος).
  3. Χαίρομαι που το έθεσες έτσι ωραία. Ο sigmacom ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ το ρόλο του ειδικού σε επικοινωνίες RF. Όπως το βλέπω εγώ λοιπόν, είναι ειδικός μόνο στο να μπορεί να διαβάζει τι λέει ο αναλυτής φάσματος ΚΑΙ ΟΧΙ στο να αξιολογεί τις επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.Αν τα πράγματα είναι διαφορετικά, ας με διαψεύσει. Ανησυχώ επιλεκτικά γιατί η κεραία που βρίσκεται δίπλα μου είναι κάτι πολύ διαφορετικό από την κεραία που βρίσκεται στον Υμηττό και στην Πάρνηθα. Ιδιαίτερα αν είμαι στη διπλανή πολυκατοικία. Εϊναι τόσο παράλογο αυτό; Επίσης για να μη νομίζεις ότι είμαι επιλεκτικός ανησυχώ για όσους χωρίς πολλή σκέψη γεμίζουν το σπίτι τους με wireless routers, APs και λοιπά μπιχλιμπίδια. Αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος και επιπλέον αν είναι να πάθει κάποιος κάτι θα είναι μόνο οι ίδιοι.
  4. Μάλιστα. Το ότι προκειμένου να λειτουργήσει το αεροδρόμιο των Σπάτων υποχρεώθηκαν όλοι να πέσουν κάτω από 100W δεν έγινε ποτέ. Ναι αλλά εσύ μιλάς για spot beams σε μικρές περιοχές ενώ εγώ για ένα beam σε μεγάλη περιοχή. Εκτός αυτού το νόημα της όλης ιστορίας είναι ότι η ακτινοβολία αυτή είναι ελάχιστη και απλά το επιβεβαιώνεις. Μα τι λέτε, τιμή μου να με ειρωνεύεται ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (από ΕΜΠ είμαι σίγουρος).
  5. Να ανακαλέσω τι; Το ότι δεν ξέρεις; Αλήθεια δεν είναι; Ούτε εγώ ξέρω. Το ύφος μου πιθανόν σε ενοχλεί αλλά το ύφος μου προέρχεται από τη σιγουριά που εκπέμπεις ότι εσύ είσαι ο σωστός. Η διαφωνία μου συνίσταται ακριβώς σε αυτό που υποστηρίζεις παρακάτω, ότι δηλαδή αυτά που γράφεις δεν είναι χειροπιαστά επιχειρήματα. Επίσης να σημειώσω ότι οι πομποί των ραδιοφώνων και τηλεοράσεων που κάποιοι εδώ τους χαρακτήρισαν "αρκετών kW" στην πραγματικότητα είναι ζήτημα να είναι πάνω από 100W! Οι πομποί των ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ που απέχουν περίπου 36000km από τη γη (για GEO δορυφόρους) είναι στα 30-40dBW (δηλαδή 1-10kW) και βέβαια αυτό που δεχόμαστε εδώ είναι της τάξης κάποιων pW. Μάλλον εδώ είναι και η ουσία της διαφωνίας μας, σε θέματα υγείας τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να λέμε ΑΝ αποδειχτεί ΤΟΤΕ θα ανησυχήσουμε. Συνεχής έρευνα και πάντα επιφυλακτικότητα. Εξάλλου γνωρίζουμε ότι σε πολύ έντονα πεδία ΟΝΤΩΣ δημιουργούνται βλάβες.
  6. Δε μου λες είναι το motto εδώ μέσα να απαντάνε οι κεραιολιγούρηδες λέγοντας "ναι αλλά κι εσείς καταπιέζετε τους μαύρους" κατά το ανέκδοτο; Το ότι υπάρχει ήδη ηλεκτρομαγνητική ρύπανση δε σημαίνει ότι πρέπει να την αυξήσουμε! Εκτός αυτού μιλάμε για άλλες συχνότητες. Αντί να παραδεχτείς ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ αν είναι επιβλαβής η ακτινοβολία κάθεσαι και κάνεις δήθεν αποκαλυπτικές μετρήσεις με αναλυτές φάσματος.
  7. Είμαι πολύ πιο κοντά στους ανθρώπους που δε γνωρίζουν και ανησυχούν παρά σε αυτούς που (νομίζουν ότι) γνωρίζουν και διαβεβαιώνουν. Με την υγεία δεν παίζουν.
  8. Μάλλον το πρόβλημα είναι στο hardware και οφείλεται στον κάπως ευαίσθητο πoμποδέκτη του 6310i. Μήπως το κινητό συμπιέστηκε σε κάποια από τις τσέπες σου; Μήπως έπεσε από ύψος; Πήγαινε στην Alpha Copy και πιθανότατα θα στο αλλάξουν αν είναι εντός εγγύησης.
×
×
  • Create New...