Jump to content

nikolis06

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikolis06

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

nikolis06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια και παλι Αλανια =] Αυτη την φορα εχω ενα προβληματακι με τα μηνυματα... Οταν μου ερχετε ενα νεο μηνυμα δεν μου εμφανιζει την ενδειξη "1 Νεο μηνυμα" στην αρχικη οθονη και ουτε το σηματακι που εβγαζε διπλα απο την ενδειξη της μπαταριας (ενα μικρο μηνυμα) Και ετσι για να δω αν εχω ενα μηνυμα πρεπει να μπω ΜΕΣΑ στα μηνυματα... Α και ουτε ηχος ακουγεται αν ερθει καποιο.. Τι παιζει?
  2. Γεια χαρα παιδια! Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει επιλογη στο nokia 5800 να μεταφερεις τις σημειωσεις στην αρχικη οθονη η αν γινεται με καποια εφαρμογη :)
  3. Παιδια θελω να κανω εγκατασταση το mini opera στο καινουργιο μ 5800(το ειχα και στο παλιο) το κανω κανονικα εγκατασταση αλλα οταν ξεκιναει λεει εγκατασταση(μεσα στο προγραμμα για να συνδεθει κτλ) και οταν τελειωνει λεει κατι για ελεγχος πιστωποιητικο απετυχε και ελενξτε την ημερομηνια της συσκευης σας... Τι γινετε και δεν μπορω να συνδεθω???
  4. Παιδια αμα κατεβασω ενα flash game απο ενα site με τον τροπο απο τα εργαλια-πληροφοριες σελιδας κτλ (firefox) και το βαλω στο 5800 θα παιζει???
  5. Ναι... Παιδια κανεις με ελληνικο product code blue π να εχει το καινουργιο firmware v30???:):):)
  6. Στην mobile εκδοση του facebook δεν μπορεις να κανεις chat. Υπαρχουν ομως προγραμματα οπως το e buddy και το nimbuzz π μπορεις και ειναι και δωρεαν:):):)
  7. Ναι το αλλαξα. Και εβαλα αυτο το product code 0559395 (Blue) αλλα ουτε σε αυτο δεν εχει βγει το καινουργιο firmware... Εσυ πιο product code εχεις αμα εχεις το μπλε??? Και πως ειχα ενα product code στο παλιο το 5800 πριν ενα μηνα π ειχε το καινουργιο firmware???
  8. Παιδια δεν μπορω... Μ εχουν σπασει τα νευρα. Χαλασε το παλιο μ το 5800 και πηρα καινουργιο παλι απο την vodafone. Αλλα αυτο ηταν με δικο της καινουργιο product code. Τα εικονιδια ειναι αλλιως δεν εχει βγει η καινουργια εκδοση λογισμικου v30. Δοκιμασα τον τροπο 1 απο το faq αλλα και εκεινο το product code blue δεν αλλαξε το μενου και ουτε εχει την v30. Εγω παιδια θελω ενα ελληνικο product code blue π ειχα στο παλιο μ κινητο π ειχε τα εικονιδια κανονικα και πριν ενα μηνα ειχα την v30. Μπορειτε να μ βοηθεισετε???:):):)
  9. Παιδια εχετε δει αυτο??? http://wiki.forum.nokia.com/index.php/TubeWiz:_Unleashing_the_power_of_S60_Qt
  10. Ουτε με vodafone cu Vlive!Prepay δεν δουλευει το e buddy... Δηλαδη συνδεεται οποτε θυμηθει
  11. 1.4.5??? εγω εβαλα την 1.9.5 και ειχε και ενα αλλο αρχειο pythonobjectshell αυτο τι κανει???
  12. Παιδια εχει βγει python 1.9.5??? Την βρηκα... Ξερετε αν υπαρχει κανενα προβλημα σε καμια εφαρμογη οταν την εγκαταστησω???
  13. Γεια σας παιδια!!! Ποιο προγραμμα για notes μ προτεινετε γτ εχουν βγει πολλα... Οχι οτι θελω να το χρησιμοποιησω τωρα αλλα καλο ειναι να εχεις ενα. Ποιο λετε οτι ειναι το καλυτερο??? Και ποιον player να κατεβασω για να παιζω avi γτ και εδω εχει πολλους και δεν ξερω ποιον. Αυτος της smartphoneware ειναι καλος???
×
×
  • Create New...