Jump to content

aris000gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aris000gr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

aris000gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πάρ'τους αν μπορεις γυρω στις 7 το πρωί. έγω τη 4νετ μονο τοτε την πιάνω! :mad:
  2. Όχι κι εγώ τελικώς έτσι έχω ενημερωθεί πως είναι ΡSΤΝ, η αναγνώριση κλήσης λίγο με ενδιαφέρει για να είμαι ειλικρινής, το θέμα ειναι να μιλάς καθαρα και χωρίς καθυστερήσεις.
  3. Τι εννοείς σαν να μην υπάρχει, μα η δευτερη γραμμη δεν έχει να κάνει, εμένα με φοβίζει όχι τόσο το ιντερνετ γιατι ουσιαστικά το καλώδιο θα πηγαινει καθαρό στο ρουτερ, το θέμα είναι το άλλο που θα πηγαινει το τηλεφωνο στο κέντρο αν θα μπορεί να μοιράσει τη γραμμη στις συσκευές.
  4. Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω ενα τεράστιο πρόβλημα και με την καταπληκτική τηλεφωνική εξυπηρέτηση της forthnet δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έκανα αίτηση για 2 play όλο ενθουσιασμό κι αφου άρχισα να διαβάζω το ατελείωτο κραξιμο από πολύ κόσμο έμαθα και το χειρότερο που μπορώ να μάθω. Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος 2 γραμμων ΡSTN οι οποίες ειναι πάνω σε ένα αρχαίο κεντρο της PANASONIC και μοιράζονται στα τηλέφωνα του σπιτιου, εγώ για ΙΝΤΕΡΝΕΤ έχω βάλει ενα Splitter στη μία γραμμη πριν το κέντρο και παίρνω ένα καλώδιο πάνω στο router και το άλλο πάει κανονικα στο κέντρο που μοιράζει τη γραμμη στα τηλέφωνα του σπιτιου. Ενημερώθηκα λοιπόν πως δε γίνεται από μια μάλλον ασχετη στο τμήμα πωλήσεων, μετά μίλησα με την τεχνική υποστηριξη και μου είπαν πως απο τη στιγμή που παρακαμπτω το κέντρο με το splitter δεν υπαρχει πρόβλημα. Με έχουν μουρλάνει. επειδή λοιπόν μιλάμε και για τηλεφωνία και για ΙΝΤΕΡΝΕΤ γνωρίζει μήπως κανείς τι ισχύει? Ένας απεγνωσμένος καταναλώτης ή αλλιώς ενας που ακούει άλλα αντί αλλών απο τη φοβερή FORTHNET. :worry:
×
×
  • Create New...