Jump to content

sokpap71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sokpap71

  1. Το κινητο είναι αξιοπρεπές, αλλα θέλει τα εξής: Α. Μια custom rom, είτε την JaggyRom αν δεν σας ενοχλούν τα αγγλικά, αλλιώς με βάση την stock rom και δουλειά απο πλευράς σας με android kitchen προκειμένου να ξεφορτωθείτε άχρηστα προγράμματα. Β. Ένα script για μεταφορά προγραμμάτων στην sd-ext είναι απαραίτητο. Μετά απο αυτά, το τηλέφωνο πετάει. Μιλάμε πάντα για gb2.3.5. Οι λύσεις ICS και JB δεν περιλαμβάνουν Htc Sence, (η τουλάχιστον δεν δουλεύουν σωστά). Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τα topics στους XDA.
  2. Για ROM με πλήρη ελληνικά, http://www.mediafire.com/download.php?wt7a94ok907px01 μην σας ξεγελά που λέει Russian, έχει πλήρη ελληνική υποστήριξη.
  3. Προς όλους... Ζητώ την original rom του τηλεφώνου όπως ερχόταν στην Ελλάδα απο την Vodafone, προκειμένου να την δώσουμε στους xda για τα περαιτέρω... Όποιος την έχει κρατήσει έστω σε nandroid backup... Edit: Άκυρο.. Ευρέθη Stock Rom με πλήρη υποστήριξη Ελληνικών.. Ας ξεκινήσει το μαγείρεμα...
  4. Η rom που αναφέρεται στο link είναι μακράν η πιο σταθερή και λειτουργική rom για το Explorer.
  5. Αυτα όλα τα γνωρίζω, όμως θέλω πλήρη Ελληνικά σε όλα τα μενού
  6. Είναι εύκολο σε κάποιον να ανεβάσει κάπου την stock ROM του τηλεφώνου, γιατί αυτές που βρίσκω δεν έχουν ελληνικά;;; Σ.Π.
  7. @ zaharakis, Όλα αυτά που αναφέρεις, τα γνωρίζω και τα δουλεύω. Αυτό που θέλω είναι το αρχείο που κάνει τα εξής : α. προσθέτει πάνω από τα contacts τη σειρά "αβγ, δεζ, κ.ο.κ." αντί του "#ab, cde κ.ο.κ" και β. κρατώντας πατημένο το κάτω πλήκτρο navigation, "σκρολλάρει" τα γράμματα ΑΒΓΔΕ κ.ο.κ. στα ελληνικά. Το αρχείο αυτό, βρίσκεται και στην εξελληνισμένη rom του Meschle για το artemis, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του :worry:
  8. Καλημέρα σε όλους. Παρακαλώ εαν κάποιος θυμάται, που υπάρχει το αρχείο που δίνει ελληνικά στο index των επαφών του τηλεφώνου. Μιλάω για το default contacts του τηλεφώνου, γιατί το τλφ μου είναι αγγλικό και οι επαφές μου ελληνικές. Δεν θέλω, προς το παρόν, να καταφύγω σε λύσεις pocket cm ή κάτι άλλο σχετικό. Νομίζω ότι κάποτε είχα εντοπίσει το σχετικό αρχείο (.ini ??) αλλά δεν θυμάμαι που :wacko:
×
×
  • Create New...