Jump to content

garfieldakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by garfieldakos

  1. Την παραγγελία την ήθελα αλλά που, ου μπλέξεις σε συννενόηση με κινέζο (ώρες-ώρες πραγματικά απορώ αν διαβάζουν τι τους γράφεις ή απλά απαντάνε κονσέρβα). Ο πωλητής έχει ήδη αλλάξει τα μεταφορικά από Τσεχία προς Ελλάδα , και ελπίζω να μη έχω την ίδια τύχη από άλλο έναν πωλητή που έχει το είδος που θέλω ... Είδωμεν !
  2. Καλησπέρα, Ενώ γενικά χρησιμοποιούσα το alie για μικροπράγματα χαμηλής αξίας, βρήκα ένα μηχάνημα το οποίο ο πωλητής είχε αποθήκη σε Τσεχία και Γερμανία και αποστολή μέσω DHL. Έκανα κανονικά την πληρωμή μέσω πιστωτικής και έπειτα απο μια μέρα , ο πωλητής με ενημέρωσε ότι είμαι λέει σε remote area(απομακρυσμένη περιοχή απο όσο βρήκα,right ? ) και ότι θα πρέπει να πληρώσω εξτρά 60E για την αποστολή. Ο Τ.Κ μου είναι 71305 (Ηράκλειο Κρήτης) και κατόπιν ελέγχου που έκανα στην DHL δεν είμαι!! Τον ενημέρωσα λοιπόν σχετικά και μου απάντησε ότι να μην λάβω υπόψιν το προηγούμενο μήνυμα του και ότι θα το στείλει κανονικά. Μένοντας ήσυχος μέχρι σήμερα που ξαναέστειλε μήνυμα για έξτρα 60 Ε αλλιώς να ακυρώσω την παραγγελία μου... Μιας και δεν μου έχει ξανατύχει αντίστοιχη περίπτωση, θα ήθελα τα φώτα σας μην κάνω πατάτα. Τι διαδικασία να ακολουθήσω ? Ακύρωση παραγγελίας ? Να περιμένω να την ακυρώσει εκείνος , μόλις λήξει ο χρόνος που του απομένει για να μου το στείλει ? Να μιλήσω με την τράπεζα μου ?
  3. Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια Πολλά! Αποφάσισα το δεύτερο κινεζάκι μου να είναι ένα Neken N6 και θα ήθελα να ρωτήσω πραγματάκια αν έχει κάνει κανείς : 1) Root 2) Τι firmware φοράει το δικό σας ? 3) Έχει περάσει κανείς σας Miui Rom ? Το τηλεφωνάκι πετάει και αν δεν ήταν κιόλας Full HD αλλά με ανάλυση οθόνης HD θα πήγαινε ακόμα πιο γρήγορα !
  4. Καλησπέρα σε όλους, Εχω ενα Orange SPV E200 και δοκίμασα να περάσω την νέα ελληνική version.Το κινητό είναι ξεκλείδωτο και παλαιότερα είχα περάσει με επιτυχία την 1.1.0. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε αλλά κατά την επανεκίνηση του έπεφτε σε μόνιμο "loop" μεταξύ της οθόνης των windows και του λογότυπου της Ace -Hellas. Σημειωτέον ο Bootloader που είχα ήταν ο 1.05 και το πρόγραμμα μου εδειξε ότι πρόκειται να τον αναβαθμίσει σε 1.07.01 Μετά αυτό το πρόβλημα κατέβασα διάφορες version και αρχεία απο διάφορους κατασκευαστές και μετά απο αρκετές αλχημείες καταφέρα να το επαναφέρω στην παλιά 1.1.0. Η συγκεκριμένη ver είναι μόνο για Qtek αγορασμένα απο την Ace Hellas ? Και αν ναι γιατί να μην μπορώ να κάνω μετέπειτα το downgrade ?? Λόγω bootloader ? Τι εκδόσεις τελικά μπορώ να περνάω και τι πρέπει να προσέχω κάθε φορά ? Οσο αφορά ερώτηση κάποιων χρηστών που είδα εδω πέρα σχετικά με full backup της συσκευής μιας και οι επιλογές στο ActiveSync είναι απενεργοποιημένες η λύση λέγεται Sprite Backup for Smartphones !! Πραγματικά αψογο και επανέφερε το κινητό στην αρχική του κατάσταση με sms,αρχεία,τηλ.κατάλογο,ρυθμίσεις registry και γενικά τα πάντα. Φιλικά, Νασος MSN : garfieldakos@hotmail.com
  5. Kalhspera se olous, Thelo na rotiso orismena pragmatakia kai elpizo ayth th fora na grafv sto svsto meros post ;-) Phra ena SPV E200 jekleidvto apo ena paidi...To Qtek 8080 einai to idio akrivos thlefvno me diaforetikh onomasia kai apla SPV E200 to onomazei h Orange ? H yparxoun hardware diafores ?? Exv fortvsei thn anavathmish ths Ace Hellas apo to site ths kai prosfata agorasa mia SD 256...Eixe mazi mia Panasonic 8 MB pou omos htan ypervolika mikrh... Me thn nea(Kingston SD 256) env thn diavazei den mporo na grapso tipota oyte na thn kanv format...Deixnei san na kollaei to kinhto...Thn ekana format me ena multi reader/writer pou exv sto pc kai oti arxeia metefera mesa to kinhto ta evlepe kai ta epaize kanonika... Yparxei kamia asymvatothta ?? Kaneis kamia idea ?
×
×
  • Create New...