Jump to content

goutsos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by goutsos

  1. Πρώτα πρώτα πες μας τη δουλειά σου και γιατί σου κάνουν κακό.

    Και δεύτερον έχω να παρατηρήσω το εξής: Όντας κάτοχος και του Wave S8500, ότι είχε βγει για Ισπανία τα ίδια καρμπόν αρχεία ήταν και για Ελλάδα. Και το λέω γιατί ασχολήθηκα με το να κάνω customize στα firmware. Με τη μόνη διαφορά ότι τα update βγαίναν πολύ πιο νωρίς για Ισπανία και μετά για Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για το Wave II και απ' ότι βλέπω το ίδιο ισχύει και για το Wave 3. Δεν υπάρχει λόγος να επιλέξουμε το PHE για product code. Και κάνεις ένα λάθος, το product code για Ισπανία είναι το FOP.

    Τέλος υπάρχει και η εναλλακτική όταν βγαίνει ένα update έχοντας το multiloader και γνωρίζοντας ότι υπάρχει και το αρχείο .pfs (εκτός των άλλων) μπορεί κανένας να κάνει το update μόνος του γνωρίζοντας το πως.

    Υ.Γ. Σημειωτέον το Wave 3 δεν έχει εισαχθεί επίσημα από τη Samsung Hellas.

     

    Θα συμφωνισω παρα πολυ μαζι σου

  2. Για να βάλετε θέμα από Sammsung Apps του κινητού κάντε το εξής: Ρυθμίσεις---> Γενικά---> Θέση εγκατάστασης----> Τηλέφωνο και μετά κάντε το εγκατάσταση. Από Kies δεν έχω εγκαταστήσει. Και μετά απο Οθόνη-Θέματα επιλέγετε πιο θέλετε.

    Γιατί τα θέματα και τα widget θέλουν τη μνήμη του τηλ. άγνωσται αι βουλαί της Samsung.

     

    Ουτε καν, εγω το εχω στην θεση για καρτα μνημης.Ετσι λοιπον εχθες κατεβασα τα 3 free live wallpaper και δουλευουν ολα κομπλε.

  3. δε βιαζονται μιαs κ δεν τουs νοιαζει για τα λιγα wave που θα πουληθουν...για το android καιγονται...

     

    Εμ αυτο ειναι το κακο με την samsung, οταν πρωτοκυκλοφορισε το wave η samsung ειχε υποσχεθει παπαδες και πραγματι στα πρωτα του βηματα μια χαρα τα πηγαινε ως λειτουργικο,αλλα απο ενα σημειο και μετα η samsung το ψιλοπαρατησε και παρατησε και ολους εμας που την στηριξαμε με αυτην της την προσπαθεια.

  4. Το kies το βλέπει όμως μετά το τηλέφωνο; Θα πάρει την κανονική αναβάθμιση μετά ότ(αν) έρθει ;

    Κοιτα εγω που εχω το Ισπανικο με το kies δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα εδω και δυο εβδομαδες που το εχω.Με το ισπανικο firmware σου λεει οτι υποστηριζει κανονικα τις εκει αναβαθμισεις,στην τελικη αλλαζεις το product code και πιθανοτα (θα το δουμε) θα υποστιρειξει και την ελληνικη.:)

  5. καταρχην σας νιωθω ολους για τη τρελη αναμονη που εχουμε ριξει!!!και εγω ενας σκασμενος χρηστης του wave ειμαι!!!το κινητο συμφωνω εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης..το κρατας και το ευχαριστιεσαι!!δεν μου πηγε η καρδια να το πουλησω και περιμενω ενα εξαμηνο να δω το bada 2.0!!...oσον αφορα το gps εγω εχω το route66 και οπου εχω παει στην ελλαδα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!δεν νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο η οθονη...τισ οδηγιες ακους κυριως σε ενα gps!!..ο παραπανω φιλος ειπε για τον Brtowser ...εγω εχω τον UCBROWSER και ειναι πολυ καλοσ!!δεν ξερω γτ τον αφαιρεσαν!!...ελπιζω να ερθει συντομα το bada 2.0 ....μας εχει σκασει!!!!!!!!!!

     

    Ρε παιδια αμα δεν αντεχετε την αναμονη για την επισημη κυκλοφορια του Bada στην Ελλαδα περαστε το Ισπανικο Firmware και ξεμπερδευεται.Η εγκατασταση του ειναι πανευκολη και υποστηριζει και Ελληνικα:)

×
×
  • Create New...