Jump to content

Kate_Lee

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kate_Lee

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Kate_Lee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σας! Να κάνω μια ερώτηση.. Μήπως ξέρει κανείς ποιό τραγούδι παίζει σε μια καινούρια διαφήμιση για το νέο εμπορικό κέντρο McArthurGlen Designer Outlet ? Χθες την είδα για πρώτη φορά. Είναι μια μπαλάντα, γυναικεία φωνή, και τα μόνα λόγια που προλαβαίνουν να ακουστούν είναι "..wherever you go I will follow..." αν δεν κάνω λάθος! Το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι! Κάθε βοήθεια καλοπροαίρετη! Ευχαριστώ! :)
  2. A.. ok.. thank you.. Φαντάζομαι ότι θ' ακολουθήσουν τα Βόρεια Προάστια λοιπόν και μετά Βύρωνας, κέντρο κλπ λοιπόν... Είναι δύο οι εταιρίες που έχουν κάνουν την διανομή πάντως.. Η μία κάνει Δυτικά προάστια και η άλλη τα υπόλοιπα.. :P Και παρόλ αυτά υπάρχουν περιοχές που δεν παίρνουν καθόλου κατάλογο να φανταστείτε.. Τέσπα...
  3. Παιδιά, έχει αρχίσει η διανομή του καταλόγου γιατί είπαν ότι θα ξεκίναγε τέλη Αυγούστου αλλά σε πολλές περιοχές που μένουν γνωστοί μου δεν έχει διανεμηθεί πουθενά; 'Αλλες χρονιές ξεκινούσαν είτε από Ζωγράφου είτε από Βύρωνα απ ότι γνωρίζω. Τέσπα.. σιγα σιγά φαντάζομαι..
  4. Ναιι.. έχεις δίκιο.. το θυμάμαι το κτίριο απλά δεν έχω βρεθεί ποτέ εκεί, γι αυτό.. Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! :)
  5. Βρε παιδιά, ξέρω ότι είναι άσχετη η ερώτηση μου αλλά έλεγα μήπως ξέρατε... 'Εχετε δει αυτή την καινούρια διαφήμιση του ΟΠΑΠ για τη εθελοντική αιμοδοσία με τον Ρουβά; Αυτό το πάρκο με το απέραντο γρασίδι oπου κάνει "γύρω γύρω όλοι" με το κοριτσάκι ο Ρουβάς, μήπως ξέρει κανείς σας που στην Αθήνα είναι; Λέω μπας και... Αν τυχόν έχετε καμμιά ιδέα, thanx! :)
  6. Εγώ λέω : να παντρευτεί ο Μπίλης την χορεύτρια... να φύγει ο Φώτης(όχι ότι θέλω αλλά κάθεται πιο καλά) να πεθάνει ο Γιάννης(από το επόμενο επεισόδιο αν γίνεται!!!) :)
  7. Eίσαι θεά! Thanx a lot! Φοβερή δουλειά.. Να σαι καλά, με γλίτωσες από πολλάά search ακόμα...
  8. Κατ' αρχήν, thanx για την απάντηση. Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Ξέρω ποιά διαφήμιση θυμάσαι αλλά εγώ ψάχνω την πιο πρόσφατη. Κρίμα! Αν τυχόν δεις καμμιά Τρίτη το παιχνίδι στη Νετ, ρίξε μια ματιά στους χορηγούς μπας και το γνωρίζεις. Thanx again.
  9. Γειά σας παιδιά και συγχαρητήρια για το forum. 'Εχω βρει πολλά κομμάτια κάνοντας search εδώ. Κάνετε φοβερή δουλειά. Αυτή τη φορά όμως δεν βρήκα αυτό που έψαχνα.. Είναι ένα κομμάτι(μουσική μόνο-στυλ όπερα) που παίζει στην διαφήμιση Vivere της Raks Πετράκης και την οποία τελευταία έχω πετύχει στους χορηγούς του παιχνιδιού "Πώς τον λεν τον ποταμό". Το ψάχνει μια φίλη μου καιρό τώρα χωρίς αποτέλεσμα. Είναι γνωστό σαν μελωδόα, οπότε φαντάζομαι ότι κάποιος θα το ξέρει. Thanx a lot!!!
×
×
  • Create New...