Jump to content

vd7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vd7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

vd7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κοντά μένω αλλά δεν είμαι η φίλη σου!:) :) :)
  2. valeria geia soy κι εσύ κουνελάκι είχες; τι έκανες;
  3. αυτο λεω οτι δεν βρισκω που να το δωσω...
  4. η αλήθεια είναι όπως έχω ήδη πει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το κρατήσω!! Μα δεν με καταλαβαίνει κανείς;:wacko: :wacko: τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!
  5. Η συγκεκριμένη κυρία μου είπε να μην εμπιστευτώ ούτε ζωόφιλες οργανώσεις γιατι και εκεί έχουν παρεκτραπεί και γίνονται τα μύρια όσα ΟΥΥΦΦΦΦ
  6. Ακριβώς! Μόλις έμαθα για ένα αλλο κουνέλι απο μία γνωστή μου, το είχε παρει μία οικογένεια και επειδη μετά μεγάλωσε και..δεν χώραγε στο κλουβί να κάνει βόλτα...το τηγανίσανε!!!! Και στο Αττικό που σκέφτομαι να το παώ μου είπε μια κυρία υπεύθυνη μιας φιλοζωικής εταιρείας (δεν θυμαμαι ακριβώς) ότι εκεί δίνουνε ζωντανά κοτοπουλάκια στα φίδια και το βλέπουν και τα μικρά παιδια!! και το ξανασκέφτομαι, δεν θέλω να καταλήξει τροφή για βόα!!! Αλλο πάλι κακό αυτο με τα πάρκα και τα τσίρκα ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ
  7. για αυτό λέω ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ. Ειναι τελείως ανεύθυνο και ηλίθιο! Και ευτυχώς που απ'ότι έμαθα θα ισχύσει καινούρια νομοθεσία που θα απογορεύει στα pet shop να ΠΟΥΛΑΝΕ γενικότερα ζώα (όχι μόνο τα άγρια). Εκει οι συνθήκες που τα έχουν είναι απαράδεκτες και δεν υπάρχουν προδιαγραφές ασφαλείας κτλ και μετά από την φωτιά που έπιασε σε ένα από αυτά και κάηκαν πολλά ζωάκια καιρός ήταν να γίνει κάτι τέτοιο! ΕΛΕΟΣ
  8. εννοείται ότι στον δρόμο δεν πρόκειται να το αφήσω. Όπως έχω πει όμως το κουνελάκι δεν το πήρα εγώ αλλά μου το φέρανε. Δεν μου αρέσει να βλέπω ειδικά τέτοια ζωάκια φυλακισμένα και σκέφτομαι πως αν το πάρει κάποιος που θα το θέλει συνειδητά θα περνάει καλύτερα, ή αν πάει κάπου που να είναι στο φυσικό του περιβάλλον. Δεν ήθελα ποτέ ζώο ακριβώς για αυτούς τους λόγους και γιατί ξέρω πως θα τρελαθώ αν πάθει κάτι. Ζωόφιλος δεν είσαι όταν παίρνεις ένα ζώο χωρίς να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες του! Και δεν μπορώ να αδιαφορήσω και να το έχω ξέροντας ότι υποφέρει Φιλικά!!!!
  9. ούτε για αστεία μην μου λέτε τέτοια! θέλετε να πάω πριν την ώρα μου;
  10. Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω αγχωθεί τρελά με αυτό το θέμα κι όσο περνάει ο καιρός δένομαι πιο πολύ, συνηθίζει και αυτό......Άσε που με τρελαίνει με τα καμώματά του και μου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να το αποχωριστώ (σήμερα έψαχνα να το βρω και είχε χωθεί στο συρτάρι με τις κάλτσες :lol: :lol: :lol: , βλέπω κι εγώ μια μουρίτσα να σκάει μύτη κι έβαλα κάτι γέλια) Έχω σκεφτεί την λύση να το δώσω στο Αττικό Πάρκο (τα δέχονται), σκέφτομαι ότι θα είναι στο φυσικό του περιβάλλον και θα έχει παρέα και άλλα κουνελάκια όμως δεν ξέρω αν μπορεί να ζήσει έξω και υπεύθυνη απάντηση δεν έχω πάρει από κανέναν, άλλοι λένε έτσι άλλοι αλλιώς..... Ειλικρινά αν δεν βρω μια λύση με βλέπω να το παίρνω και να πηγαίνουμε να ζήσουμε στην ζούγκλα μαζί :wacko: Αχ κουνελάκι τι μου' χεις κάνει!!!!!!! (και τι μου έκανε και η ηλίθια η φίλη μου που μου το έφερε:X :X :X )
  11. Και για όσους θέλουν πληροφορίες σχετικά με τα κουνέλια, το έχω ψάξει πολύ το θέμα και το καλύτερο site είναι το http://www.rabbit.org, πληροφορίες και συμβουλές για τα πάντα!
  12. Παιδιά γειά σας! πριν ένα μήνα μου χάρισαν ένα κουνελάκι, τώρα είναι δυόμιση περίπου μηνών, το φύλλο δεν το ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι το αγάπησα πολύ όμως εγώ η ίδια δεν θα επέλεγα να έχω κατοικίδιο γιατί δένομαι πολύ και δεν μπορώ στην ιδέα ότι το ζωάκι μου θα πάθει κάτι. Πολύ περισσότερο στενοχωριέμαι για το κουνελάκι μου γιατί φαντάζομαι πως η ζωή στο κλουβί είναι ένα μαρτύριο για εκείνο, όσο κι αν εγώ το έχω μάθει και το αγαπώ. Έξω δεν μπορώ να το έχω συνέχεια και τρελαίνομαι όταν το έχω κλεισμένο μέσα. Είναι πολύ γλυκό και σκέτη φάτσα και θέλω πραγματικά να περνάει καλά και να μην στενοχωριέται. Σκέφτομαι να το χαρίσω σε κάποιον που να έχει τον χώρο για να ζει ποιο ελεύθερο, να το αγαπάει και να ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ μαζί του (εγώ του μιλάω και το χαιδεύω συνέχεια) καθότι από όσο ξέρω τα κουνελάκια θέλουν συντροφιά! Είδα στο site κάποια άτομα που ήδη έχουν κουνελάκια και έχουν και χώρο για να τα αφήνουν ελεύθερα και αν κάποιος ήθελε να υιοθετήσει το δικό μου σκέφτομαι πως θα ήταν η καλύτερη λύση για το μικρούλι μου! (με πόνο καρδιάς.......:( :( :( :( :( :( :( :( σκέφτομαι αυτήν την λύση αλλά νομίζω ότι είναι η ποιό σωστή απόφαση, τα ζωάκια δεν είναι κουκλάκια που τα κρατάμε φυλακισμένα και παίζουμε μαζί τους όποτε έχουμε όρεξη ή χρόνο) Και παιδιά pleaseeeee! μην χαρίζετε ζωάκια σαν δώρα ποτέ ποτέ!!!!!! όσο κι αν νομίζετε ότι θα δώσετε χαρά ή ότι κάποια ζώα είναι <εύκολα> στην περιποίησή τους. Κανένα ζώο δεν έχει ανάγκη μόνο τροφή και κλουβί για να ζήσει. Ας μην είμαστε τόσο εγωιστές και ανεύθυνοι. Δεν είναι μόνο αυτοί που κακοποιούν τα ζώα ενσυνείδητα, είναι και όσοι τα βλέπουν σαν πλαστικά παιχνίδια και τα παραμελούν και τα θεωρούν <εύκολα>.......... Αν κάποιος πιστεύει πως μπορεί να δώσει σε ένα τέτοιο ζωάκι την ΑΓΑΠΗ και την ΠΡΟΣΟΧΗ που του αξίζει ας μου απαντήσει. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΓΑΝ φιλιά και Καλή Χρονιά σε όλους σας!
×
×
  • Create New...