Jump to content

sargyrio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sargyrio

  • Ημ. Γέννησης 16/10/1972

sargyrio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, Είχα ενα Κ750i οπου ειχα κανει backup τις επαφες εκεινου του τηλ. και της ειχε καταχωρησει σαν επαφές στο adressbook των windows. Το τηλ. αυτο εκλάπη. Αγόρασα ενα G700 και θέλω να μεταφέρω τις επαφές απο το adress book στο κινητό αυτό. Ξέρει κανεις κάποιο τρόπο???? Προσπάθησα μέσα από το pcsuite αλλά δεν γίνετε. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα Ειμαι χρήστης του Κ750 και για δικους μου λογους ( μεγεθος κινητου, χρηση ) ειμαι αρκετα ικανοποιημένος. Πρόσφατα διαβασα οτι μπορεί να εγκατασταθεί το google maps σε κινητά και η google εχει για sony ericsson χωρίς να διευκρινίζει μοντέλο. Ερώτηση: 1) Μπορεί να μπεί το google maps? 2) Μπορώ να το κατεβάδω από υπολογιστή (δεν συνδέομαι με το κινητό στο δικτυο) και μετά να εγκατασταθεί στο κινητό? Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
  3. Γεια χαρα στην ομαδα. Θα ηθελα να να μάθω ποιο firmware εχω. Αν μπορειτε να μου δωσετε τον συνδυασμο πλήκτρων και επίσης ποιο firmware πρέπει να εχω.. Επίσης στην εκίνηση αλλά και με πλοήγηση στο μενού ειναι αρκετα αργό. Γιατι?
  4. Ναι το ειχε πάρει ενας παπούς και το κράτησε 1 εβδομάδα οπου και το επέστρεψε. Είναι άθικτο και χωρίς καμμία γρατζουνιά. Εχω το Κ750 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αξίζει να το αντικ/σω με το Ρ990i???? Ευχαριστώ.
  5. Παίδες γεια σας. Σε κατ/μα με κινητά μίας φίλης δίνει το P990i 250€. Η τιμή είναι καλή η ειναι πιάσιμο???? Ευχαριστώ.
  6. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορεί να γίνει η αναβάθμιση του Ρ900 σε Ρ910??? Αν υπάρχουν επιπτώσεις στο τηλ. και μέχρι πόσο χωριτικότητα κάρτας παίρνει και ποιόν τύπο???? Ευχαριστώ.
  7. Πολλές φορές ενώ εχω το τηλ. ανοιχτό και εχω σήμα με παίρνουν τηλ. και λεει οτι ειμαι απενεργοποιημένος, αν προσπαθήσω να πάρω τηλ. η συσκευή δείχνει οτι παίρνει κανονικά αλλά το μεγάφωνο ειναι νεκρό. Πρέπει να κανω restart στο τηλ. για να δουλέψει κανονικά. Επίσης κάποιες φορές εντλώς τυχαία την ώρα που πάω να πάρω τηλ. ή να μπώ στο μενού η οθόνη ασπρίζει. Πρέπει και πάλι να κάνω restart στο τηλ. για να δουλέψει κανονικά. Ξέρει κάποιος κάτι για αυτά τα προβλήματα. Εχω το P900. Ευχαριστώ.
  8. Παιδιά δέν λέει και πολλά το screen protector. Ειχα αγοράσει και εγώ αλλά εκτός του οτι είναι δύσκολη η τοποθέτηση του αν δεν μπεί σωστά η οθόνη φαίνεται χάλια. Επίσης από την πολύ χρήση αρχίζει να κανει γραμμές. Το πέταξα μετά από λίγες μέρες. Πάντως στο φορουμ υπάρχει κάποιος lagoudakis που φέρνει κάποια screen protector από την Γερμανία. Ευχαριστώ.-
  9. Αν κάποιος εχεικ c***k για το OPM 2,8 ας στείλει το link στο sargirio@freemail.gr. Ευχαριστώ.-
  10. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θα χρειαστώ και εγώ screen protector μπορείς να με προμηθεύσεις?????
×
×
  • Create New...