Jump to content

a_cicovic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by a_cicovic

  1. Αγαπητοί φίλοι γεια σας, Εξετάζω το ενδεχόμενο να κάνω φορητότητα σε frog (είμαι σε vodafone). Έχετε παρατηρήσει μήπως μηνύματα sms που έρχονται "αργοπορημένα" ή όλα οκ;
  2. Φίλε Picard, Στο thread που έχω παραπάνω έχω κάνει κάποια παραπάνω ανάλυση. Δεν έχω καταλήξει κάπου προς το παρόν, αν και μου φαίνεται πως η διαφορά Vodafone Καρτοκινητού/International δεν θα κάνει διαφορά στη περίπτωσή μου. Αν το διαβάσεις και έχεις κάποια άποψη σε σχέση με το θέμα θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου. Ευχαριστώ :)
  3. Γεια χαρά, Δεν έχω κόσμο με wind, οπότε δεν το κοιτάω από αυτήν την άποψη. Εγώ θέλω ένα φτηνό, απλό καρτοκινητό που να ξέρω πόσο πληρώνω. Επειδή το θέμα έχει γίνει serial με τη Vodafone, έφτιαξα ένα σχετικό thread εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322997 Θα το εκτιμούσα αν χρήστες Q θα μπορούσαν να απαντήσουν μέσα στο thread για να καταλάβω τι με συμφέρει καλύτερα.
  4. Φίλε Greeksalad, Εγώ σκέφτομαι από καρτοπρόγραμμα vodafone (που ήταν να γίνει καρτοκινητό vodafone) να πάω στη Q και οι χρεώσεις φαίνονται χαμηλότερες. Τι είναι αυτό που σε κάνει να λες πως είναι ακριβότερο;
  5. Γεια χαρά παιδιά και καλή χρονιά :) Στο ξεκίνημα του thread είδα πως αναφέρεται υποστίριξη wav, αλλά στο review και γενικά ψάχνοντας δεν το βλέπω πουθενά αλλού. Υποστιρίζει τελικά το 3250 wav αρχεία; Αν η απάντηση είναι όχι, υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα που του επιτρέπει να παίζεις wav ή flac files? Ευχαριστώ :)
×
×
  • Create New...