Jump to content

econ937

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About econ937

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

econ937's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα και απο Χανια...Χωρις χτυπημα ενω λειτουργει το lcd το digitizer μαλλον τα επεξε γαιτι δε πατιεται τιποτα...παραγγειλα ενα απο ebay με 10 δολλαρια...ειναι ευκολο να το περασω....οδηγιες?...εχω htc touch hd t8282
  2. εκανα hard reset αλλα κολλα στην αρχικη οθονη aligh screen για βαθμονομηση...καμμια ιδεα?
  3. Σ ευχαριστω...το εβαλα κατω απο μια μπουκαλα αζωτου και επανηλθε...αβυσος η ψυχη του κινητου
  4. Καλημερα απο ΧΑΝΙΑ...Εχω το εξης προβλημα, ανοιγω τη συσκευη και βγαζει το εικονιδιο με τα ακουστικα οτι ειναι plugarismena, αλλα δε τα εχω πανω με αποτελεσμα να πρεπει να τα βαλω για να ακουω...εριξα σπρευ επαφων επεξα και λιγο με το βυσμα αλλα τιποτα...πρωτου το στειλω στην htc για σερβις εχετε να προτεινετε κατι????
  5. Tι εννοεις δεξι κλικ? Πατας στο φακελακι για messaging και βγαζει επιλογες mms,outlok,hotmail...δεν εχει bluethooth!!!!
  6. Καλημερα παιδες!!!Το bluethooth πως ξεκλειδωνει για να στειλουμε photos?
  7. Eυχαριστω για την απαντηση. Νομιζω ομως οτι ειναι θηκη για τσεκαρε εδω http://www.youtube.com/watch?v=B3aTRvhOFZw. Λεω για το μαυρο θηκακι που ειναι σα βελουδο
  8. Καλησπερα στη παρεα...και εγω με τη σειρα απεκτησα το htc. Nα ρωτησω στη θηκη που δινουν μεσα στο κουτι το κινητο δε χωραει ολο ειναι πιο κοντη και σε βιντεο που ειδα στο youtube θα επρεπε να χωραει κανονικα, εχει συμβει σε αλλον?
  9. Παιδια καλησπερα εσβησα ολα τα μηνυματα κατα λαθος.Μπορω να τα επαναφερω?
  10. Kai pos tha to kanoume auto na ensomatothei sto thema?
  11. Kαλησπερα...μου εχουν στειλει μια φωτογραφια και θελω να τη βαλω στην αρχικη οθονη αλλα να τη καλυπτει ολη και οχι τη μιση ξερετε πως γινεται?
  12. OI ..... στις νοκια μετα απο 2 απανοτες αντικαταστασεις πλακετας ξεχασαν να μου στειλουν τη καρτα μνημης!!!Τρομπες ειναι ολοι εκει μεσα...Anyway επειδη ειχα περασει μεσα απο το nokia suite τις επαφες στο pc καθε φορα που εβαζα το καλώδιο μου τις εμφανιζε και εκανα ενημερωση. Τωρα δε μου τις εμφανιζει...ξερεις κανεις πως αλλιως τις βλεπω για να τις ξαναπερασω?
  13. To kinito einai gia to .outso opote kai h nokia alpha copy.4 mhnes xvris kinhto kai akoma perimenv meta apo 2 antikatastaseis.....Pote xana nokia!!!!!
  14. Παιδια πειτε μου αν εχετε το ιδιο προβλημα με το δικο μου νοκια ν70me. Προσπαθουσα να τραβηξω φωτογραφια απο τη πισω καμερα και μου γυρνανε δτην αρχικα οθονη, βιντεο εγγραφε 2 λεπτα και μου γυρναγε στην αρχικη οθονη.το στελνω 2 φορες, ηρακλειο, μια γερμανια και μετα απο πιεση μου αντικαθιστουν τη πλακετα.Παραλαμβανω σημερα το κινητο και δε δουλειει καθολου η καμερα!!!!Εν κατακλειδι ειμαι χωρις κινητο για 3μηνες περιπου με τα περα δωθε.Τι προτεινεται?Λεφτα μπορω να παρω πισω?ΟΧΙ!!!!Αξιοπιστια 0!!!!!!
  15. Ναι, ενω στην Αθηνα ειναι καλύτεροι. πηγα στο κεντρικο στη βουλγιαμενης να παρω ακουστικα ειχε μεσα 50 ατομα και 1 πωλητη. Η εταιρεια ειναι μ.......ο!Και δε νομιζω οτι πρεπει να τους πω εγω τι πρεπει να κανουν, εννοειται οτι θα το κανανε απο μονοι τους να το στειλουν αθηνα αν ηξεραν να τα φτιαχνουν. Η αντιμεπιση κα ιο αντιεπαγγελματιμσος τους ειναι που με εκνευριζεο οχι η nokia. Αλλα μια που το λες θα κανω ενα μαιλ στην μαμα εταιρεια στη φιλανδια να δω τι customer service εχουν. Τους εστειλα μαιλ να δω τι θα μου πουνε!
×
×
  • Create New...