Jump to content

adaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by adaris

  1. Καλησπερα, αγορασα προσφατα το cubot x6 απο εδω http://www.minideal.net/cubot-x6-smartphone-mtk6592-1-7ghz-android-4-2-with-5-0-inch-ogs-screen-1gb-16gb.html Σφαιρα το κινητο, κανενα προβλημα με υπερθερμανση, η μπαταρια του βγαζει 2 μερες ευκολα, οποτε κατι ελαχιστα προβληματα με αποκριση και την ποιοτητα οθονης ουτε που με νοιαξαν. Ομως χτες ηρθα στην Αγγλια και τα βρηκα σκουρα με το εξης προβλημα: Το κινητο δεν μπορει να συνδεθει με το mobile internet της Ο2. Πειραξα οτι ηταν να πειραξω, απενεργοποιησα την ελληνικη καρτα (που συνδεεται κανονικα κι εδω με roaming), δοκιμασα διαφορα settings για το APN (και σε καταστημα της O2, οπου μου ειπαν οτι απλα η συγκεκριμενη εταιρια δεν υποστηριζεται απο την O2), αλλα αποτελεσμα κανενα. Βλεπω πως οι συχνοτητες που χρησιμοποιει για 3g ειναι WCDMA 850/2100MHz που υπαρχουν κι εδω στην Αγγλια. Υπαρχει καποιος τροπος να προσπελασω το προβλημα; Εχει κανεις σχετικη εμπειρια; Μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη εταιρια που ισως δεν εχει τα θεματα της O2?
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Πηγαίνω αμέσως να τα τσεκάρω. Σας είμαι υπόχρεος. thanx και σε σένα bbbb :)
  3. Γεια σας κ από μένα. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το thread αλλά επειδή θα μου πάρει αρκετή ώρα, να ρωτήσω 1-2 πράγματα που τα'χω ήδη απορία. Όταν λέμε multitasking, οι εφαρμογές που ανοίγω τρέχουν ακόμη και όταν πατήσω το κουμπί back και καταναλώνουν μπαταρία, χώρο στη RAM κλπ ή κλείνουν; Αν ισχύει το δεύτερο, γίνεται να έχω 2-3 ανοικτές εφαρμογές, π.χ. κάτι για μουσική κ ίντερνετ και να πηγαίνω από τη μία στην άλλη (κάτι σαν το alt+tab) των windows. Διαχείριση της μπαταρίας κάνω με άνοιγμα κλείσιμο wi-fi, 3g, εφαρμογών, wallpaper. Υπάρχει κάτι άλλο που ξεχνώ; Το κεντρικό μενού όπου είναι χύμα όλες οι εφαρμογές, μπορεί να σουλουπωθεί κάπως; Αν με drag-n-drop ρίξω μια εφαρμογή στον κάδο ανακύκλωσης φεύγει μόνο η συντόμευση ή απεγκαθιστάται κιόλας; Υπάρχει πρακτικό πρόβλημα (π.χ. στην ταχύτητα του κινητού) αν έχω εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές; edit: Πώς βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας που παραμένει φορτισμένο; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο tutorial σε βίντεο ή pdf για android? Δεν μπόρεσα να βρω κάτι ψάχνοντας μόνος, όλα σχεδόν τα εισαγωγικά κείμενα απευθύνονταν σε android developers και όχι σε χρήστες. Ευχαριστώ πολύ :rolleyes::)
  4. Βρήκα το κινητό στο γερμανικό ebay και θα ήθελα να ρωτήσω αν από την εμπειρία σας γνωρίζετε αν θα έχει ελληνικά μενού κ πληκτρολόγιο (& Τ9), ή αν μπορώ μετά να τα περάσω εγώ και αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Ελληνική sim (cosomote). Γενικά δε γνωρίζω τι ακριβώς παίζει με το κλείδωμα των κινητών και τα firmware και θα ήμουν ευγνώμων αν θα μπορούσατε να μου ρίξετε τα φώτα σας..
  5. Κάτι άλλο ενοχλητικό είναι που δεν μπορείς να μετονομάσεις τα αρχεία μουσικής στο κινητό και μπαίνουν με το όνομα που είχαν πριν τα περάσεις. Να'σαι καλά φίλε nervous για το link και καλή χρονιά.:happy:
  6. Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το Ν70 ME μετά από 5(!) χρόνια με εκείνο το μικρό διαμάντι της ΝΟΚΙΑ, το 6510. Δεν είμαι και πολύ εξοικιωμένος με λειτουργικά σε κινητά και τέτοια όμορφα και με περιμένει πολύ ευχάριστο ψάξιμο. Πάντως δεν υπάρχει αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου! Μου φαίνεται απίστευτα παράλογο. Ελπίζω απλώς να μου ξεφεύγει και κάποιος από εσάς να με ξεστραβώσει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως π.χ. στη δημιουργία μηνύματος το κινητό αργεί, ακόμη και χωρίς την κάρτα μνήμης. Αλλο ψεγάδι δεν του έχω βρει ακόμη.
  7. Καλησπέρα παιδιά, συγγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλού αλλά η αναζήτηση δε με βοήθησε. Μπορώ την επιδότηση που έχω από τη vodafone να τη χρησιμοποιήσω αν αγοράσω κινητό από κάπου αλλού. Από τη mircoland στην περίπτωσή μου που συνεργάζεται με τη vodafone.
×
×
  • Create New...