Jump to content

b_iki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by b_iki

  1. Καλησπέρα, θέλω να κάνω ερωτησούλα .. Θελω να μου πει κάποιος αν μπορώ σε ενα s500i να έχω μσν.. με το ασύρματο του σπιτιού μου... :confused:
  2. Σε ευχαριστώ πολύ.. η αληθεια ειναι οτι σκέφτηκα οτι φταίνε τα βίστα μου.. αλλα το θεμα ειναι πως αναγνωριζει την καρτα και την ανοιγει απλά δεν με αφηνει να βάλω τιποτα μεσα... αυριο θα το δοκιμάσω στο γραφείο για να δω... μακάρι να φταινε τα βίστα... γιατί γενικά είναι πολύ συμπαθητικό τηλεφωνάκι και τέλεια κάμερα και δεν θελω να το δώσω... ακόμα δεν το πήρα δηλαδη...:ninja:
  3. Kαλησπέρα, έχω πάρει το 7390 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την κάρτα μνημης... την βαζω στο λαπτοπ και ενω την βλεπει κανονικα δεν με αφηνει να βαλω μεσα τιποτα γιατι λεει οτι έχει προστασια εγγραφης... ενω δεν εχω κανει τιποτα .. Επισης... στο ερικσον μου το εκανε χωρις πρόβλημα... και επισης.. έχω vista... ουφφφφφφ :$ τι να κάνω?? ααα επισης το πήγα στην ΝΟΚΙΑ και ο άσχετος μου είπε οτι και καλα σε αυτον δουλευει κανονικά... αλλα δεν το έκανε μπροστά μου... :mad:
  4. Καλησπέρα, μόλις αγόρασα το k550 . το κάλυμα είναι σταθερό απλά δεν το έχεις βάλει καλα.. θα πρεπει οπως το κοιτάς απο πίσω να βάλεις το κάλυμμα πρωτα στην δεξια μερια έχωντας τραβήξει τις δύο εγκωπές απο την αριστερη μερια.. μετα εφαρμόζει πολύ καλα.. αν θελεις διάβασε τις οδηγιες.. ίσως σε βοηθησουν περισσοτερο απο οτι εγω.. :) :)
  5. μα εχει το κινητο σου καρτα μνημης.. ηταν πανω οταν το πηρες ουτε καν στην συσκευασια..
  6. το πληρωσες 300 ευρω και το ηξερες απο την αρχη πιο ειναι το χρώμα του.. και τελικά δεν έχει νόημα όλο αυτό. αν θελεις μπορείς να διαμαρτυρηθείς στην εταιρία ή ακομα και να το βάψεις αναλαμβάνοντας την ευθυνη της πράξης σου σε περιπτωση που αυτό χαλάσει.. τα πράγματα είναι απλά.. η εγγυηση ειναι αυτή και δεν μπορεί ο καθένας να ζητάει οτι θέλει.. οσο για τα αυτοκίνητα.. συγκρίνεις διαφορετικά αντικειμενα που έχουν και διαφορετικές εγγυήσεις..:shifty:
  7. υποτιμας την νοημοσυνη των αλλων... δηλαδη θα του πεις οτι σου επεσε στο κουβά με το χρώμα ή οτι καταλαθος εβαψες ΜΟΝΟ την λευκη επιφάνεια?????:wacko: το κινητο δεν διαμαρτυρεται απο όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω.... αλλα δεν αποτελείται μονο απο μια πλακέτα... και τέλοσπαντων.. δεν ειμαι εγω αυτή που συντασει την εγγυηση σου.. και τελικά αν δεν παθαιναν τίποτα νομιζω οτι θα τα αγοραζαμε διάφανα και θα τα βάφαμε μονοι μας... :blink: επισης... δεν ειναι αποσπομενο κάλυμα για να μπορείς να το βάψεις χωρίς πρόβλημα.
  8. πες μου οτι κάνεις χιούμορ!!!!! γιατί αλλο να το ακουμπησεις απο λαθος καπου και αλλο να αφησει τον καλλιτεχνη που κρύβεις μεσα σου να βγεί πάνω στο κινητο σου!!!!!!!
  9. αφου έχεις 3 κινητα... κράτησε το για το στρατο που θα εχεις και το mp3 αλλα και μεγαλες πιθανότητες να σου πέσει κτλ... οποτε κρατας τα αλλα σε καλη κατασταση! οσο για το μπογιάτισμα... σιγουρα χάνεις την εγγυηση.. ενημερώθηκα απο κάποιον φίλο στην ΝΟΚΙΑ. :):)
  10. Καλησπερα και καλη χρονια... λυσε μου μια απορία... αφου δεν σου αρεσε εξωτερικά γιατί το πήρες και τωρα ταλαιπωρήσε?? οσο για την εγγυηση ισχύει αυτο που σου είπαν γιατί η βαφή θεωρούν οτι μπορεί να προκαλέσει αλλιωση στα μέρη του κινητου.. :)
  11. :p να σαι καλά, καλη χρονια
  12. Καλη χρονια!!:) επαιξα και εχασα όντως... αλλα δεν με πειράζει γιατί σε λιγο θα παρω την επιδότηση μου και το κινητο θα είναι ενα πολύ καλο δωράκι για την μαμα μου!!!!:rolleyes: :rolleyes: αλλα θα κάνω πολυ καιρό να ξαναπάρω ΝΟΚΙΑ...:cry: αν και μερες που ειναι ας πω και κατι καλο... μου αρεσει πολυ το φιδάκι που έχει!!! :ninja:
  13. το ειχα στην τεταρτη σκαλα.. τωρα το εβαλα στην αυξανομενη για να μην με βρίζω καθε φορα που χτυπάει οπως το βολευει!! Αυτο για να το λες,μαλλον δεν εχουν περασει πολλες συσκευες απο τα χερια σου ... οσο για τις συσκευες... να σου πω οτι κάθε χρόνο αλλάζω 2 κινητα στην καλυτερη περίπτωση μιας και τα βαριέμαι ευκολα..καθώς επίσης..θυμάμαι οτι το πρώτο μου κινητό ήταν στην εποχη που ηταν τόσο ακριβά που υπήρχαν καταστήματα που σου ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ κινητο!!! δηλαδη 12 χρόνια τωρα.. αν υπολογίσεις..νομίζω οτι το σχόλιο σου ειναι άκαιρο! επισης.. κάτι που μαλλον δεν κατάλαβες.. εννοω το λογισμικο του συγκεκριμένου ΝΟΚΙΑ οχι όλων των ΝΟΚΙΑ.. υπάρχουν πιο παλια μοντέλα πολυ καλύτερα τελικά..;)
  14. :lol: :lol: καλη χρονια και χρόνια πολλά :lol: :lol: λοιπον, εγω επιμένω... μακρυα... ειδικά με τα κόλπα που μου κάνει απο χθες.. οταν χτυπαει δυναμώνει την ένταση μονο του και μετα χαμηλώνει μόνο του και αλλα τετοια καλούδια... συν οτι σε σχέση με τα sony ειναι πολύ πίσω σε λογισμικό.. τι να σου πω.. αν δεν τα κρατας και πολύ τα κινητά μπορείς να το δοκιμάσεις... αλλα..... μην πεις μετα δεν στο είπα!!!!!:D :D
  15. το μετανιωσα που δεν το πήρα....!!! ημουν αναμεσα στα δυο και επελεξα νοκια... και τωρα τραβαω τα μαλλια μου... τεσ πα.. ασε που δεν εχει δυνατο ήχο απο το hands free στο ραδιοφωνο..:wacko: :wacko:
  16. αν μπορείς να πάρεις κάποιο καλυτερο μισοτιμής πάρτο.. εγω προσωπικά δεν ειμαι ευχαριστημένη. το εχω 4 μερες και κοιτάζω ήδη να το αλλάξω..:wacko:
  17. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάνενα πρόγραμμα για backup των μηνυματων και του καταλόγου τηλεφώνων πιο ευχρηστο απο αυτό που έχει το κινητο μαζί??:)
  18. :cry: Και εγώ σε Γερμανό το βρήκα και το μετάνιωσα που δεν πήγα σε κατάστημα ΤΙΜ... μαλλον ειναι απο τις χειρότερες επιλογές μου σε τηλέφωνο .. και μέσα σε όλα του τα εκνευριστηκα.. ΔΕΝ ξερω πως σβηνουν οι αισχρες επιλογες τραγουδιών που έχει....ΑΤΙΜΕ ΓΕΡΜΑΝΕ:X :X :X
×
×
  • Create New...