Jump to content

MTB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MTB

  1. Αφού δεν έχω κερδίσει κανένα κινητό μέχρι τώρα ας δοκιμάσω την τύχη μου με το tablet..! Καλή επιτυχία!
  2. Σε όποιο κ να δοκίμασα μετά την εγκατάσταση κάνει επανεκίνηση και μετά μαύρη οθόνη...:blink::worry::cry: Με βλέπω να γυρνάω στη προηγούμενη έκδοση τελικά...:(
  3. Μόλις έκανα αναβάθμιση (2.53.482.4) κι έχω το γνωστό πρόβλημα με τα μηνύματα, 70 γράμματα ή 160 χαρακτήρες και χρέωση σαν 3 αντί για 1. Θέλω να απενεργοποιήσω και το HTC messaging και δοκίμασα με το Zenyee Disable HTC Messaging αλλα τίποτα. Αν έχετε κάποια λύση θα με σώσετε.. (υγ. δεν θέλω να κάνω downgrade στην 2.16.482.2)
  4. Ευχαριστώ για τη συμβουλή... Θα το μελετήσω προσεκτικά και θα το δοκιμάσω..!
  5. Η μια εκδοχή που έχω σκεφτεί είναι να βρω μια μελωδία που μου αρέσει, να την μετονομάσω σε "Sony Ericsson.mid" και να αντικαταστήσω με αυτή την προεγκατεστημένη του κινητού. Το πρόβλημα είναι πως το αρχείο αυτό είναι μόνο για ανάγνωση και δεν δέχεται ούτε να αντικατασταθεί ούτε να διαγραφεί ούτε τίποτε... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει γι'αυτή τη δουλειά??
  6. Καλησπέρααα... Μόλις αγόρασα κι εγώ το Κ750 και παρόλο που σε γενικές γραμμές το λατρεύω έχω ένα παράπονο! Δεν μπορώ να αλλάξω μελωδία και ένταση στα ραντεβού και στο ημερολόγιο!!! Ξέρει κανείς πως μπορώ έστω να αλλαξω τον ήχο? Γιατί έτσι όπως χτυπάει δεν βλέπω να το ακούω ποτέ μου...!!:cry: :cry:
×
×
  • Create New...