Jump to content

demaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About demaki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

demaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδιά καλημέρα.. έχω ένα προβλημα με το ραδιόφωνο...ακούγεται πολύ χαμηλά..όταν φοράω τα hands free και είμαι έξω και έχει λίγο φασαρία δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα..πάω να δυναμώσω τον ήχο και στην μπάρα από τη μέση και πάνω ενώ υποτίθεται το δυναμώνω στην πραγματικότητα παραμένει στην ίδια ένταση. τα hands free δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα γιατί τα αρχεία μουσικής που έχω ακούγονται πολύ καλά. σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο????
  2. καλημέρα!! μιλώντας τηλεφωνικά με την ACE HELLAS πριν από λίγο, μου είπαν ότι η κυκλοφορία του desire θα γίνει περίπου σε 2 εβδομάδες.
  3. παιδιά αγόρασα χθες το κινητάκι και είναι απλά τέλειο.. τα μόνα πρόβληματακια που έχω είναι πως τα mp3 που έχω βάλει στο φάκελο "η μουσική μου" όταν παω να τα ακούσω στο τέλος τα κόβει..τα τελευταία 2 με 3 δευτερόλεπτα δηλαδή. ενώ τα ίδια mp3 στο pc ή σε κάποιο άλλο κινητό ακούγονται κανονικά. Κάνω κάτι λάθος?? επίσης στο player γίνεται να ακούσω κάποιο τραγούδι μόνο του χωρίς να ακούσω στη συνέχεια όλα τα mp3 που υπάρχουν στο φάκελο? και στα sms πάω να αλλάξω την γλώσσα γραφής σε αγγλικά αλλά δεν κάνει τίποτα..παραμένει ελληνικά.:worry::wacko:
  4. μόλις επέστρεψα από καταστήματα vodafone, germanos και κάποια άλλα.. όλοι μου είπαν το ίδιο..θα είναι διαθέσιμο από αρχές ιανουαρίου και αν θέλω ας περάσω γύρω στις 31 δεκεμβρίου μην τυχόν το έχουν φέρει. τιμή μαζί με φπα 273 ευρώ. α! θα κυκλοφορήσει το μαύρο και το ροζ ταυτόχρονα! αυτά!
×
×
  • Create New...