Jump to content

satsoc85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About satsoc85

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

satsoc85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο,τι sim θέλεις. Εγώ του έχω βάλει Wind, κανένα πρόβλημα.
  2. Kαλή σας μέρα παιδιά Να φανταστώ με την v3.22 δεν έχει ακόμα ελληνικά ?
  3. Σ ευχαριστω και παλι !Αν και απ οτι βλεπω το θεμα με τους ελληνικους χαρακτηρες στις επαφες το εχει παλι.
  4. Νομιζω πηγαν ολα καλα ;-)
  5. Δεν ειμαι τοσο αχρηστος :-) Αλλα κανεις πολυ καλα και μου το λες ! Σ ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου ! Παιζει ρολο αν θα ειναι σε φακελο η χυμα ?
  6. Με λες ανίδεο ? Καλα κανεις ! :-D Θα πρεπει να κανω και wipe data/factory reset, wipe cache & στο advanced, wipe dalvik cache ?
  7. Υπαρχουν διαφορες αναμεσα στο CWM και TWRP ?
  8. Αυτο που κατεβασα απο την Smartdigi εχει και ενα zip αρχειο γυρω στα 500ΜΒ, το κανω κατι αυτο ?? η μονο με το img ασχολουμαι ? Το img το βρηκα στον φακελο: installation - recovery - recovery_20141115_nx507j.img
  9. "Ευχαριστώ" Νο 3.4556.567.378.457............. :-) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Root access" Οποτε προχωραω στο Rashr αφου εχω κανει και backup αυτα που θελω ?
  10. Οπότε έχουμε και λέμε: Βήμα 1ο: Τowelroot Βήμα 2ο: SuperSU (Η αλήθεια ειναι οτι το κινητο μου ειχε ηδη το SuperSU, αρα μηπως δεν χρειάζεται να κανω τα 2 πρωτα βηματα?) Βήμα 3ο: Rashr + Rom Καλά τα λέω ?
  11. Σ' ευχαριστω και πάλι ! Λεω να ξεκινησω... Ψαχνω σε προιγουμενες σελιδες του θεματος για να βρω αναλυτικα πως να το κανω, σωστα ? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχαχα με προλαβες ! Εχω να κανω Root απο τοτε που ειχα ενα Xperia X8 .....
  12. Σ' ευχαριστώ tigreos ! Εχεις να μου προτείνεις κάποια ROM με ελληνικά που να λειτουργούν σωστά και όλα τα καλούδια που μας προσφέρει το κινητό ?
  13. Μα αυτό ακριβώς προσπαθούν να σου εξηγήσουν τα παιδιά, για το λάθος του ανθρώπου ο οποίος μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει την ROM. Σου ξεκαθαρίζει πως αυτός μπορεί να την έφτιαξε αλλά αν θα την βάλεις και αν θα δουλέψει τέλεια ή όχι στο κινητό σου είναι ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ. Ο άνθρωπος αυτός δεν σου προσφέρει ΚΑΜΙΑ εγγύηση ότι θα βάλεις την ROM στο κινητό σου και θα δουλέψει άψογα. Με λίγα λόγια ο developper σου λέει "Εγώ στην προσφέρω, για ό,τι κάκο και αν συμβεί όμως μη μου ζητήσεις τα ρέστα. Αν δεν μου έχεις εμπιστοσύνη, μην ασχοληθείς καν." Μια άπλη ερώτηση παιδιά έχω. Εμένα το κινητό εχει την Official 1.41. Mου ζητα να κάνω αναβάθμιση, ειναι multilang (ελληνικά) και οι επόμενες official version ή όχι ? Απ ότι βλέπω εχει φτάσει μέχρι την 1.50 ? Στην 1.41 επίσης όταν προσθέτω μια επαφή στα ελληνικά με αφήνει να γράψω λίγους χαρακτήρες. Στα μηνύματα με αφήνει πάλι να γραψω λιγους χαρακτηρες και μετα χρεώνει 2ο μήνυμα, διορθώνετε αυτό κάπως ?
  14. Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Καλημέρα σε όλους παιδιά ! Ενα πολύ καλό πρόγραμμα που έχει τα πάντα μέσα είναι το Vignette θα σε καλύψει πλήρως νομίζω . . .
  15. Aς κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Μπορώ τα προγράμματα να τα εγκαθηστώ στην memory card όπου θα χωράει πολλά περισσότερα αφού το κινητό έχει μόνο 128 mb ??
×
×
  • Create New...