Jump to content

evelynkar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evelynkar

  1. ναι τα λεφτα ειναι σιγουρα ενα μειων του iphone 3, αλλα μιλαω για χαρακτηριστικα τηλεφωνου. προσεξα οτι υπερτερει το ace σε θεμα καμερας και φλας, και οτι εχει ραδιοφωνο ενω το iphone οχι..υπαρχει κατι αλλο? η αδερφη μου βρισκεται λιγο μακρια..κυπρο:p
  2. και θα ρωτουσα αναμεσα σε iphone 3GS και Galaxy Ace πιο μου προτεινετε..σκεφτοταν η αδερφη μου να παρει το iphone 3gs αλλα εγω που εχω το Galaxy 3 της ειπα οτι μου φαινονται υπερβολικα τα 500 ευρω που θελει..εσεις τι πιστευετε, iphone ή galaxy ace και γιατι?
  3. πρεπει να ειναι ή δεν πρεπει? ειναι απενεργοποιημενο σε μενα
  4. το εκανα κ παλι μου βγαζει οτι η συνδεση με την συσκευη χαθηκε! απεγκαταστησα το κιες, το ξαναεβαλα , τπτ δεν δουλεψε!
  5. 2.1 νομιζω, οπως το αγορασα απο τον Σεπτεμβρη, δεν του εχω κανει αναβαθμιση χθες κατεβασα το kies που ειναι η τελευταια εκδοση, το αναγνωριζει αλλα στο σημειο που γινεται η αναβαθμιση λεει οτι αποσυνδεθηκε η συσκευη! μετα παλι απτην αρχη..εκανα τα παντα αλλα δεν βρηκα λυση! ουτε συγχρονισμο κανει!
  6. το ιδιο προβλημα εχω κ εγω, σε windows7 δεν ξερω τι να κανω !!!!
  7. για το 3 εχω βρει λυση μεσω του aldiko που δεν ειχα κανενα προβλημα, το βιβλιο το αγορασα απο το myebooks.gr αλλα μεσω του application για κινητο του site αυτου δεν μου το ανοιγει. αλλα οκ απο την στιγμη που μου το ανοιγει καποιο αλλο.
  8. καλησπερα! σιγουρα τα ερωτηματα μου θα εχουν απαντηθει πιο πριν αλλα δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες. εχω να ρωτησω τα εξης: 1. εχω ακομη την εκδοση 2.1 πως μπορω να την αναβαθμισω? 2. κατεβασα χθες το kies παω να κανω αναβαθμιση αλλα μου λεει οτι η συνδεση με το κινητο χανεται σε εκεινο το σημειο..τι μπορω να κανω για να αναβαθμιστει? εχω βγαλει τελειως κ την καρτα μνημης αλλα παλι δεν γινεται τπτ. σημ. το συνδεω με usb. 3. θελω να διαβαζω e-books με μορφη epub , υποτιθεται οτι αμα εχω ανοικτο το adobe digital editions θα αναγνωρισει το κινητο και θα μπορω να συνεχισω..μονο που δεν το αναγνωριζει..γνωριζει καποιος κατι? ευχαριστω εκ των προτερων.
  9. εγω πηρα τηλεφωνο σημερα σε 5 καταστηματα wind και η τιμη του blackberry bold ειναι στα 508,30 ευρω οχι 465 οπως ειπατε
×
×
  • Create New...