Jump to content

krunar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by krunar

  1. Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Έχω αγοράσει σε ένα συγγενή μου το Redmi Note 3 Pro 3GB. Όταν το πήρα, ακολούθησα όλους τους οδηγούς και του πέρασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.29 (To κινητο αναφέρει MIUI 8.1 by xiaomi-miui.gr GTV 6.9.29 | Developer) Κάτι μήνες μετά, και αφού δεν το παρακολουθώ τις εξελίξεις μου ζήτησε να του κάνω update καθώς εχει παρατηρήσει ότι μερικές φορές του κολλάει η κάμερα ή ότι βγαίνει το κινιτο εκτός δικτυο Μπήκα στο γνωστό site και ομολογώ ότι χάθηκα Καταβάζω κάποια ενημέρωση από εδώ ? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6126-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-10-20/#description ή διαλέγω κάποιο άλλο από εδώ? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/549-Xiaomi-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ ή μήπως να το αφήσω as is? Σαν οδηγώ για το upgrade πήρα αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21611-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%81%CE%BF%CE%BC-XTRV-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/ αλλά και πάλι…τι είναι οι ΧΤRV
  2. mille mercis :) ρωτάω πολλά...αλλά αυτό το backup μετα απο αναβάθμιση της ελληνικής rom (πες σε 6.9.30) μπορείς να το κάνεις import ή μόνο στην παρούσα παίζει?
  3. thx παίζει κανένα link για αυτό? δεν έχω ιδέα πως γίνετε
  4. Καλησπέρα, τελικά πηγα σε GTV - 6.9.29 χωρίς να το μπρικάρω....ακόμα :) Αν κατάλαβα καλά το Μi PC Suite δεν παίζει ποια (τουλάχιστον σε εμένα μου λεει να κάνω update την συσκευή για να συνδεθεί) backup πως πέρνουμε?
  5. αυτό γίνεται μέσο του update μέσα απο το τηλέφωνο ή πρέπει να ακολουθήσω κάποια διαδικασία? Γενικά το update, αν εχεις global..σου κάνει update σε global, ή σε πάει σε officiial? επίσης σε πάει σε dev (=beta) ή stable?
  6. νεος στο android και στα xiaomi, οχι νέος γενικά :)
  7. Καλησπέρα σε όλους Τελειώς νέος στα android phone και δη στα xiaomi. Το παρήγγειλα πριν από 3 εβδομάδας από το to2c. Προσπάθησα μέχρι να έρθει να μπω λίγο στο κλίμα διαβάζοντας ότι μπορούσα από το post, guides, how-to , γράφτηκα και στο στο xiaomi-miui.gr (άλλο χάσιμο εκει), έκανα και την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader (έχω πάρει και το σχετικό sms). Παρόλα αυτά σήμερα που το παρέλαβα, έχω ακόμα βασικές απορίες. Υποτιθεται ότι έχει Official DEV Global Rom, πως το επιβεβαιώνω? (Εχει android 5.1.1 lmy47v και miui 8 global 6.8.11 | beta) Δεδομένου ότι θα το δώσω στην γυναίκα που κάνει πολύ light χρηση θέλω κάτι απλό και σταθερό που να κάνει ανεμποδιστα τα update. Τι με συμφερει να κάνω σε αυτή την περίπτωση (το αφήνω όπως είναι ή να περάσω ελληνική rom?) Επίσης, update σε android 6 ή αργότερα 7 πως γίνεται? Μέσα από τα MIUI update? Tωρα μου έχει διαθέσιμο να περάσω το MIUI 6.8.18 – το περνάω? Αν κάποιος προτιμάει να μου απαντήσει με πμ για να μην σπαμάρω το post με τις ιδιες ερωτήσεις ξανα και ξανα, np Thank you
×
×
  • Create New...