Jump to content

kast86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    142
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kast86

  1. Δυστυχώς δεν είναι αυτό... Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια. :)
  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ξέρει κανένας αυτό το τραγούδι; Απευθύνθηκα και στον uploader, αλλά με έγραψε κανονικότατα... Στα σχόλια λέει ότι είναι 80's. Ευχαριστώ!
  3. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Αγαπητοί φίλοι του forum, Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι (επιτέλους) βρέθηκε η μουσική της εκπομπής "Αξίζει να το δεις" της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με σχολιαστή αυτού του βίντεο, συνθέτης είναι ο Laurent Lombard και το κομμάτι ονομάζεται Pop String Orchestra. Δυστυχώς το cd δεν κυκλοφορεί στην αγορά, τα δικαιώματα όμως των κομματιών παραχωρούνται από τη μουσική βιβλιοθήκη (production music library) Kosinus μόνο για ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Μπορείτε να ακούσετε απλώς το κομμάτι από το site της Kosinus. Enjoy :p
  4. Γεια σας τσακάλια! Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το τραγούδι; http://www.sendspace.com/file/dfvw09 Ευχαριστώ πολύ :)
  5. Είναι το μουσικό θέμα της σειράς The Persuaders, μουσική σύνθεση του John Barry. :) enjoy
  6. Γεια σας. Έχω ένα Mio PDA-GPS p560 με wm6.1 και έχω το εξής πρόβλημα: Σε κάποια προγράμματα που κατέβασα (facebook mobile, google maps κλπ) αντί για ελληνικά εμφανίζονται τετραγωνάκια, σα να μη καταλαβαίνει την ελληνική κωδικοποίηση... Στις τοπικές ρυθμίσεις έχω βάλει ως γλώσσα τα ελληνικά... Δεν ξέρω τι φταίει. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ!
  7. Γεια σας. Έχω ένα Mio PDA-GPS p560 με wm6.1 και έχω το εξής πρόβλημα: Σε κάποια προγράμματα που κατέβασα (facebook mobile, google maps κλπ) αντί για ελληνικά εμφανίζονται τετραγωνάκια, σα να μη καταλαβαίνει την ελληνική κωδικοποίηση... Στις τοπικές ρυθμίσεις έχω βάλει ως γλώσσα τα ελληνικά... Δεν ξέρω τι φταίει. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ!
  8. Καλησπέρα. Ξέρετε μήπως το πρώτο κομμάτι που ακούγεται στο παρακάτω βίντεο από καλλιτεχνικό πατινάζ; http://www.youtube.com/watch?v=K-Za0QjkggA Λέει ότι είναι από το Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό... Μου κάνει κάτι σε Shostakovich... Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
  9. Καλησπέρα... Έχω 2 τραγουδάκια από διαφημίσεις του FM100 Θεσσαλονίκης. Το ένα είναι με ακκορντεόν και μου θυμίζει Βενετία (καλή ηχογράφηση) και το άλλο δεν είναι ορχηστρικό, μου θυμίζει κάτι σαν το "Total Disguise" (δεν είναι αυτό) και ηχογραφήθηκε με τον χειρότερο τρόπο (ίσως χρειαστείτε ακουστικά, sorry)/ http://www.sendspace.com/file/85sh4i Ευχαριστώ! :)
  10. Σ' ευχαριστώ πολύ. :) (Καλά, το βίντεοκλίπ καταπληκτικό! http://www.youtube.com/watch?v=f8muMo0fw_M )
  11. Γεια σας. Ξέρει κανένας αυτό το τραγούδι; http://www.sendspace.com/file/hq9xdz Υποτίθεται ότι έπαιζε σε promo διαφημίσεις για την Ημέρα της Γης. thanks:)
  12. Καλησπέρα. Μια ερώτηση: ξέρει κανείς ποιό ήταν το ορχηστρικό τραγουδάκι που χρησιμοποιούσε ο Σεφερλής στο σήμα της εκπομπής του "Πολύξερου Πολυξέρου"; :lol: Σίγουρα είναι Rondo Veneziano, αλλά βαριέμαι να το ψάχνω. :p Το ξέρει κανένας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
  13. Ωχ, τι βλακεία ήταν αυτή που πέταξα...:lol: Ήθελα να πω ότι είναι κλασική μουσική σε disco έκδοση, κάτι σαν τις Bond, τον Maksim, την Vanessa Mae κλπ. :O
  14. Γεια σας παιδιά. Σας έχω ένα πολύ δύσκολο disco classic κομμάτι που είχα ακούσει πριν χρόνια σε μια διαφήμιση. Δεν ξέρω αν είναι σύνθεση πολλών κομματιών ή ένα αυτοτελές. Αρχικά πάντως ακούγεται η εισαγωγή ενός κομματιού του Gershwin. Για μετά δεν ξέρω... Το είχα σε κασέτα γραμμένο και κάνει κάποιες διακοπές. :worry: Ελπίζω να το αναγνωρίσετε... Ευχαριστώ πολύ. :) Link: http://www.sendspace.com/file/gs4uwd
  15. ^ Αυτό το ξέρει κανένας; Πρέπει να λέγεται Ciao Bella αλλά δεν ξέρω artist.:worry: Ευχαριστώ. :)
  16. Ερώτηση του πρωτάρη: Όταν ανοίγω το ArcPad μου εμφανίζει το παρακάτω alert: "No data is being received from your GPS receiver. Check cables and configuration options." Πείτε μου ότι κάνω κάτι λάθος και δεν είναι ελαττωματικό... Το "GPS γρήγορη θέση" έχει ενημερωθεί εδώ και 1 ημέρα. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάπως διαφορετικά το GPS; Δοκίμασα να ανοίξω και το MioMap αλλά δεν μου δίνει το στίγμα μου. :wacko:
  17. Πώς μπορώ να βάλω συντόμευση από ένα πρόγραμμα που βρίσκεται σε ένα φάκελο της κάρτας sd στο έναρξη > προγράμματα;
  18. Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. α) Θέλω να συνδέσω το pda με το laptop μου που έχει και αυτό wifi. Το laptop είναι συνδεδεμένο στο internet με ένα ενσύρματο (προς το παρόν) router. Προσπάθησα να κάνω ένα μικρό δίκτυο με τη ρύθμιση του wifi από το laptop, μου λέει να συνδέσω ένα usb για να αποθηκεύσει κάποια αρχεία και αυτά να τα μεταφέρω στην άλλη συσκευή (pda). Ξέρεις μήπως πού θα πρέπει να μεταφέρω αυτά τα αρχεία (σε ποιόν φάκελο); β) Όταν λες ότι τα exe τα κάνω εγκατάσταση από το pc μου τι ακριβώς εννοείς; Τρέχω το exe από την επιφάνεια εργασίας μου π.χ., ή το μεταφέρω στο Ο Υπολογιστής μου\Κινητή συσκευή\ και μετά σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο; γ) Μπορώ εγώ να δημιουργήσω access-point; δ) Οκ, απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι να καταλάβω πώς θα το εγκαταστήσω (ερώτημα β) ε) οκ, εντάξει ζ) οκ Σ' ευχαριστώ. Είχα απογοητευτεί.:)
  19. Γεια σας παιδιά. Σήμερα πήρα κι εγώ το Mio P560 που είχα παραγγείλει. Είναι πολύ καλό, αλλά με μπερδεύει αρκετά το λειτουργικό σύστημα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (π.χ. μέσω msn); Το manual είναι εντελώς άχρηστο. Λόγια... λόγια... λόγια... -Πώς να συνδέσω το laptop με το pda με wifi για να έχω ασύρματο ίντερνετ; (Δεν το λέει) -Για ποιο λόγο εγώ κατεβάζω εκδόσεις προγραμμάτων για pda, τις φορτώνω και μου λέει ότι δεν είναι έγκυρες εφαρμογές των pocket pc; (Δεν το λέει) -Πώς συνδέομαι στο internet (Το λέει αλλά στο παράδειγμα χρησιμοποιεί modem) -Πώς ενεργοποιώ το GPS; (Καμία αναφορά στο GPS, που υποτίθεται ότι είναι το μεγάλο ατού του συγκεκριμένου μοντέλου...) -Πώς βγαίνει η κάρτα SD που μπήκε και δεν ξαναβγαίνει έτσι απλά; -Πώς ονομάζεται η κάρτα στο pda; Flash memory ή storage card; Δράμα... Κλαίω τα λεφτά μου (προς το παρόν).
  20. http://www.sendspace.com/file/e48j9j Διαφήμιση για το σημερινό επεισόδιο του LOST. Ένα γαλλικό κι ένα αγγλικό τραγούδι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ειδικά με το γαλλικό... Ευχαριστώ. :)
  21. Ευχαριστώ. Και τα δύο κομμάτια είναι φανταστικά. :D
×
×
  • Create New...