Jump to content

vasilis_r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasilis_r

  1. Οπότε δεν έχει σημασία που μένει παγωμένο στο TΒ. Παρεπιπτόντως πρέπει να έχεις το Titanium Backup Pro για να μπορείς να κάνεις freeze τις εφαρμογές. Και μία ερώτηση, το SuperSu μπορούμε να το κάνουμε update κανονικα η δημιουργεί κανένα θεματάκι? Ευχάριστώ για την βοήθεια και για τις οδηγίες για το Root! :up:
  2. OK, νομίζω οτι τα καταφερα! Τσέκαρα και το knox varanty void και ειναι 0x0. Το vroot ειναι απαραιτητο να το κρατήσουμε παγωμένο? Δεν μπορουμε να το απεγκαταστήσουμε?
  3. Στο δικό μου ο φάκελος root είναι read only, πως μπορώ να αντιγράψω εκεί μέσα τα δυο αρχεία?
  4. Βασικά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση, δεν είναι δύσκολο να το χειριστείς με το ένα χέρι, ειδικά αν το έχεις συνηθίσει, άλλα παρουσιάζει ορισμένες δυσκολίες, όπως είναι το πάτημα του κεντρικού κουμπιού (Hard button) άλλα και του back εφόσον το χρησιμοποιείς με το αριστερό!
  5. Καλσπέρα, Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να έχουμε το unlock effect(Watercolour) απο το note 3 στο gs4? Ευχαριστώ!
  6. Επειδη θελω και εγω να αγορασω μια καινουργια memory card, μηπως ξερει κανεις τι ταχυτητες πιανουν οι mini sd 1 και 2 giga που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα, γιατι σε κανενα site που τις πουλανε δεν γραφει την ταχυτητα τους!
  7. Μπορείς να εξηγήσεις λίγο καλύτερά τα 1 και 3, όσο για την 3g κάλυψή υπάρχει.
  8. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε video κλήση! Όταν πάω να κάνω μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η κλήση βίντεο απέτυχε Μήπως πρέπει να φτιάξω κάποιες ρυθμίσεις όπως για τα MMS? Τι μπορεί να φταίει?
×
×
  • Create New...