Jump to content

dlek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dlek

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

dlek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ το έβαλα και παίζει πολύ καλά. Τη πρώτη φορά που το άνοιξα με προέτρεψε να κατεβάσω έναν χάρτη. Επέλεξα την Αθήνα (δεν έχει άλλον για Ελλάδα) και κατέβηκε απευθείας στη συσκευή (με wi-fi).
  2. Για όσους ζητούν εντυπώσεις, η συσκευή είναι άψογη, αλλά το Navimate είναι απογοητευτικό! Λειτούργησε μετά από αρκετή ταλαιπωρία και 'μαϊμουδιές', κολλάει συνεχώς και όταν λειτουργεί κάνει σοβαρά λάθη στις διαδρομές.:angry: Τελικά έβγαλα το Navimate και έβαλα το Destinator 6. Άψογο! Δούλεψε αμέσως. Interface και ταχύτητα πολύ ικανοποιητική. Είναι προφανές λοιπόν ότι το navimate απλά έχει πρόβλημα και χρειάζεται αρκετή ωρίμανση ακόμη. Τώρα αν χαρακτηρίσω κλεψιά τα 80 ευρώ επιπλέον που έδωσα για να το πάρω, δεν θα με παρεξηγήσει κανείς. Η απάντηση που πήρα από την ACE για τα προβλήματα ήταν 'μπορεί να φτάιει η κάρτα σου, φέρτο να το δούμε...' Προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού έχω δεκάδες εφαρμογές που πάιζουν μια χαρά, εκτός από το Navimate... απλά λοιπόν, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ NAVIMATE αλλά μόνο τη συσκευή.
  3. Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος του P3300. Δεν ξέρω αν το navimate είναι τόσο απαράδεκτο όσο ακούγεται, πάντως σε εμένα δεν τρέχει καν! Η εφαρμογή ανοίγει και παγώνει... Έχει κανείς κάποια ιδέα? Πάντως το tomtom παίζει μια χαρά. Κατέβασα και τον έναν δωρεάν χάρτη που παρέχει (Αθήνα) και φαίνεται καλό, αν εξαιρέσει κανείς του λατινικούς χαρακτήρες στις περιοχές και στους δρόμους.
×
×
  • Create New...