Jump to content

Serifisfx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Serifisfx

  • Ημ. Γέννησης 06/10/1983

Serifisfx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους!! εχω ενα σοβαρο προβλημα με την δουλεια μου!! εκανα απεγκατασταση το παλιο μου το office για να βαλω το 2007, ξεχασα ομως να παρω backup τα email και τις επαφες μου που ειχα μεσα! αυτα χαθηκανε τωρα?μπορω με καποιο τροπο να τα ανακτησω?? Ευχαριστω εκ των προταιρων!!!
  2. σοβαρα μιλας????χαχαχχαχα!!και γω τοσο καιρο εφαρμοζω ολα αυτα που λετε και πιανουν!!αχαχχαχα!!πως τν πατησα ετσι!!!:) να σου πω μπορει καποιος τουλαχιστον να με βοηθησει στο να βρω το κρυφο μενου αν αυτο υπαρχει???
  3. Καλημερα και συγνωμη για τα post! ο ενθουσιασμος βλεπεις!χαχαχαχα!απο εδω πηρα το κινητο εχθες !!Δεν το πηρα και στην καλυτερη δυνατη τιμη αλλα δεν πειραζει!να σου πω την αληθεια ηθελα να παρω τον κλωνο του νοκια ν97 και με μπερδεωε το πληκτρολογιο και πηρα αυτο καταλαθος αλλα ειναι πολυ ωραιο!παταω τον κωδικο και μου βγαζει "μη διαθεσιμο". ο ηχος ειναι απαραδεκτος τελειως ρε ****το και αυτο ειναι μεγαλο προβλημα! τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση!ουτε τον κωδικο που εμφανιζει την εκδοση μου δειχνει!
  4. ποιο και που ειναι το κρυφο μενου? εκανα μεγαλη χαζομαρα παιδια!!εκανα επαναφορα ρυθμισεων και μου μπηκε το μενου στα ισπανικα η δεν ξερω και γω τι!!πανε τα ελληνικα!τι να κανω ξενερωσα απιστευτα!! :cry::cry::cry::(:( Ολα κομπλε....ευτυχως...πηγα κι ηρθα!! :) Παντως ο ηχος δεν εφτιαξε ρε γμτ!!!! :( ρε παιδια βαζω τον κωδικο για το κρυφο μενου αλλα δεν μπαινει!γιατι? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  5. το βρηκα φιλε μου ευχαριστω! παντως ο ηχος παιδια ειναι χαλια!!εβαλα ενα τραγουδι για ηχο κλησης και παιζει σαν χαλασμενη λατερνα!τσιριζει δεν παιζει μουσικη!τι μπορω να κανω γιαυτο?
  6. λοιπον ολα κομπλε!και με τα εικονιδια!ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια! τωρα αυτο με την οθονη θα το αφησω προς το παρων ετσι!αν καποιος αλλο ξερει γιατι δεν μου γυρναει αυτοματα η οθονη ας πει!! βρηκε κανενας λυση για το αν μπορουμε να βγαλουμε εικονιδια στο μενου?
  7. λοιπον το facebook το εφτιαξα!επρεπε να παω στις ρυθμισεις του και να το γυρισω απο sim2 se sim1!τωρα πηγαινοντας στις ρυθμισεις τηλεφωνου δεν βλεπω Accelermeter Settings!μονο ενα GSensor Fuction Select. και μεσα σε αυτο εχει ενα τσεκαρισμενο ηδη auto rotation image viwer!αν λες αυτο ειναι ηδη τσεκαρισμενο!τωρα οσον αφορα τα εικονιδια δοκιμασα αυτο που μου πες και οντως τρεμοπαιζουν αλλα δεν μπορς να τα κουνησω?πως τα μεταφερεις? και κατι αλλο!πως μπορω να δω την εκδοση του λογισμικου μου?υπαρχει τροπος αναβαθμησης!!!???
  8. ναι εχω περασει τις ρυθμισεις!με τον browser ανοιγω κανονικα σελιδες!στο facebook ομως δεν μπορω να μπω! και κατι αλλο!οταν γυρναω οριζοντια το κινητο δεν πρεπει να γυρναει και η οθονη? ααα και κατι ακομα!πως αλλαζω την σειρα των εικονιδιων?
  9. Καλησπερα σε ολους!πριν απο λιγο εγινα και εγω κατοχος της παραπανω συσκευης! θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το facebook!προσπαθω να συνδεθω με gprs αλλα μου βγαζει connectio failed!και καποιο προβλημα java!τι πρεπει να κανω?επισης πως μπορω να περασω jar εφαρμογη? ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...