Jump to content

OLYMPICS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About OLYMPICS

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

OLYMPICS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όταν ξεκινάει κολλάει στο λογότυπο "Newman" και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;
  2. Όντως και σε εμένα η μπαταρία με internet όλη μέρα κρατάει μία με μιάμιση μέρα. Το Ndrive μοιάζει πολύ με το CitisNAV. Δεν ξέρω σε τι άλλο μπορεί να διαφέρουν εκτός από την τιμή (14,99€ με 9,99€).
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχεις κανένα νέο σχετικά με Lewa και JB;
  4. Ούτε με custom ROM; Ή είναι θέμα hardware;
  5. Μία ερώτηση. Το τηλέφωνο υποστηρίζει USB Host;
  6. Πάντως στο δικό μου με την ROM, v6 (σαν καραμέλα ακούγεται) του gommers και με αυτό το patch δουλεύει μια χαρά. Τουλάχιστον με google χάρτη και CitisNAV navigator. Δεν δούλεψα με το GPS πριν περάσω το patch που αναφέρω οπότε δεν ξέρω πώς δούλευε πριν.
  7. Το παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ. Η διαδρομή του: Order Date: 12th Feb 2013 @ 3:45 AM 21st Feb 2013 Flat Rate Per Item (Free Ship 14-21 Business Days) Singapore Post 22-02-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 26-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) 06-03-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) Από το merimobiles έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Το πρωί του έστελνα μήνυμα, το απόγευμα είχα απάντηση ακόμη και μέσα στις διακοπές τους. Και η αποστολή μετά την αργία τους άμεση. Το παρήγγειλα σκέτο, χωρίς τίποτα επιπλέον (τελικό κόστος με το κουπόνι της έκπτωσης 130€). Παρόλα αυτά το πακέτο περιείχε θήκη σιλικόνης (trendy πορτοκαλί :rolleyes:), ζελατίνα οθόνης και mini stylus. Δεν είχα χρόνο να παίξω μαζί του, το μόνο που είδα είναι ότι έχει εγκατεστημένο το google play. Το απόγευμα που θα το μελετήσω και θα εγκαταστήσω custom rom θα πω εντυπώσεις και από το τηλέφωνο. Ίσως χρειαστώ την βοήθειά σας.
  8. Δεξιά από το space δεν έχει ένα βελάκι προς τα κάτω;
  9. Σβήνεις όλα τα αρχεία και τους φακέλους με το tranfer hack και μετά κάνεις αποκατασταση λογισμικου.
×
×
  • Create New...