Jump to content

j_o_e

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About j_o_e

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

j_o_e's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά τελικά απ’ότι καταλαβα δεν γνωριζει κανενας ή δεν ενδιεφερει κανεναν σας το κοστος συντηρησης του Caliber. Λαθος target group μαλον… Κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ. Μάλλον θα πάω για τον αντίπαλο του το 1.8 C-Max. Όσον αφορά τα 60 euro για το μπουλόνι, αν μιλάμε για νικελωμένο ανταλλακτικό, μια χαρά την βρίσκω την τιμή του. Το θέμα είναι σε τέτοιες εταιρίες σου δίνουν την δυνατότητα να φοράς και μη νικελωμένα ανταλλακτικά για να γλιτώνεις κανα-φράγκο;
  2. Το αμάξι το έχω δει, χθες το οδήγησα κι’ολας, και η τελική εντύπωση που έμεινε για το αυτοκίνητο, είναι πολύ καλή. Αυτά τα θέματα που λένε οι παραπάνω, είναι και λίγο υποκειμενικά. Γούστα είναι αυτά… Το μόνο που με χαλάει, και με κρατάει ακόμα ώστε να μην το παραγγέλνω, είναι η άρνηση της αντιπροσωπίας (Κηφισίας), να μου δώσει περισσότερες και συγκεκριμένες απαντήσεις όσον αφορά το κόστος συντήρησης του, και γενικά η συμπεριφορά τους στους πελάτες. Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Φαίνονται σαν να έχουν μονοπώλιο, και δεν τους νοιάζει τίποτα. Είναι σαν να σου λένε, αυτό είναι φίλε, άμα θες παρ'το αν δεν θες δεν μας νοιάζει κι’ολας. Αν ξέρει κάποιος και θέλει να βοηθήσει μου απαντάει. Έστω και που υπάρχουν άλλοι αντιπρόσωποι εκτός από την Κηφισίας, μπας και είναι ποιο επαγγελματίες οι άλλοι, αλλα και πάλι λέω αν κάποιος γνωρίζει για το κόστος συντήρησης τον αμερικανικών γενικά και για το Caliber ειδικά, θα με έβγαζε από την δύσκολη θέση.:!:
  3. Γεια σας! Νέος στο forum λόγο σοβαρού ενδιαφέροντος για το Dodge Caliber, το εχω δει από κοντά και είναι αντικειμενικά πολύ πιο όμορφο από τους ανταγωνιστές του, και ακόμη και η μεσαία έκδοση του που ανεβαίνει λίγο η τιμή της, είναι πάρα πολύ ελκυστική. Αυτό που με προβληματίζει, και αυτό λόγο του ότι δεν ξανά-είχα σχέση με αμερικάνικα αυτοκίνητα, είναι το κόστος συντήρησης του σε σχέση με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά. Με χάλασε όταν πήγα στην αντιπροσωπία και δεν μου έλεγαν κόστος συντήρησης και ορισμένων ανταλλακτικών που είναι σχετικά εύκολο να χτυπηθούν ή να χαλάσουν. (π.χ. εξωτερικός καθρέπτης, κόστος service – και κάθε πότε θέλει service-) αν είχα απαντήσεις στα παραπάνω, έστω και αν έβγαινε ένα κόστος ανά περίπτωση με διαφορά τον 50-80 euro, θα πήγαινα να το κλείσω αύριο κι’ολας. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι από τα παραπάνω, θα με βοηθούσε πολύ.
×
×
  • Create New...