Jump to content

kostas_v360

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas_v360

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

kostas_v360's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποιο να πάρω? mio c220 ή mio c320b Βιάζομαι το πρώτο 199 ευρώ το δεύτερο 250 Γρήγορα σε 1 ώρα θέλω να το πάρω.
  2. Έχω εδώ και 1,5 έτη ένα ρ910ι μάλιστα είναι το δεύτερο μιας και το πρώτο εκλάπει. Εδώ και μερικές μέρες στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης δεν λειτουργούσε το πενάκι. Επισκεύτηκα το σερβις και μέσα στην εγγύηση αλλάξανε οθόνη. Πήρα το κινητο από το σερβις το προηγούμενο Σάββατο. Όλο το απόγευμα ήταν πάνω στη βάση για να το συγχρονίσω και να περάσω κάποια προγράμματα. Το βράδυ διαπιστώνω κάποια στιγμή μια ρωγμή σα τρίχα στην οθόνη. Το πενάκι δεν δούλευε όμως η οθόνη λειτουργούσε κανονικά, ούτε ενα καμμενο pixel . Μετα το σοκ κάνω υπομονη ως τη Δευτέρα και τη Δευτερα στο σερβις μου ανακοινωνουν ότι δεν καλύπτει η εγγύηση σπασμένη οθόνη και οφείλεται σε δικό μου λάθος (πίεσα την οθόνη στο κέντρο) . Αφου τους εξήγησα ότι έχω το κινητο πάνω από1,5 έτη, ότι μόλις το είχα πάρει από το σερβις για αλλαγη οθόνης, ότι εμένα μου μοιάζει για κακή τοποθέτηση της οθόνης δεχτίκανε να το στείλουν στο κεντρικό σερβις, δεδομένου ότι μένω στα Γιάννενα. Ποιά η γνώμη σας? Τί ενέργειες να κάνω αν δεν αντικαταστήσουν πάλι την οθόνη? Όταν ρώτησα των τεχνικό αν είναι δυνατόν να σπάσει η οθόνη χωρίς το παραμικρό σημάδι στο πλαστικό περίβλημα που έχει και χωρίς να καεί ένα πιξελ αφού υποτίθετε το πίεσα δεν ήξερε τι να απαντησει. Όταν του πρότεινα να σπάσει με όποιο τρόπο μπορεί και σε άλλο σημείο την οθόνη χωρίς να φανεί καμμενο πίξελ η σημάδι στην οθόνη πάλι έκανε τον κινέζο.
  3. Για απευθείας αποστολή είναι αδύνατη η συνδεση ftp μου λέει. Αν κάνω μεσω bluetooth κινητου και pc link έχω πρόσβαση στους βασικους φακελους της καρτας και του τηλεφωνου, αλλά δεν ξερω που να μεταφερω τα παιχνιδια. Μηπως ειναι κλειδωμενο ή χρειάζεται καποια επιπλεον ρυθμιση? Φωτογραφίες δεχεται κανονικά με αποστολή.
  4. Hello, είμαι κάτοχος εδώ και μερικών ημερων του v360 vodafon. Διάβασα τα περισσότερα ποστ και ειναι αρκετα χρησιμα. Θα ήθελα να ρωτησω πως θα εγκαταστισω κάποια παιχνίδια που εχω στον υ/η ? εχω bleutooth sσύνδεση μεταξύ τους. Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα ή τα βάζω σε καποιο φάκελο? ευχαριστω
×
×
  • Create New...