Jump to content

porcelana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

porcelana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το έστειλαν τελικά εδώ και 2 μέρες μέσω Ολλανδίας άμα κατάλαβα σωστά! Θα σας κρατώ ενήμερους αν κάτι αλλάξει
  2. Και πως θα μάθουμε τί γίνεται αν κάποιο δε δοκιμάσει! Χαχαχα.... κλαψ!
  3. Ακριβώς! Το θεμα είναι να τα δώσουν! Υποθέτω γύρω στα 30-40€ θα είναι ο τζερεμες.
  4. Καλημέρα σε όλους! Έστειλα μήνυμα στο lightthebox για επιβεβαίωση της μη χρέωσης τελωνείου και πήρα την πιο κάτω απάντηση. Dear angelos Kavvadias, Thank you for contacting us. We can refund 100% Tax Fee to you since you paid for the Insurance for Duty & Tax of this order in case you are charged for your customs. Sincerely, Soraia Αρα μάλλον όλα καλά.
  5. Ακριβώς! Οταν ισχύει για το προϊόν, την ώρα που κάνεις την πληρωμή εχει επιλογή ασφάλεια φόρων. Κάνεις τικ και τέλος θεωρητικά.... στην πράξη θα σου πω όταν παραλάβω. Πάντα όμως για συγκεκριμένο προϊόν.
  6. Καταρχήν να πω ότι από το συγκεκριμένο σάιτ παίρνω πρώτη φορά. Υποτίθεται ότι αν το πιάσουν τελωνείο αναλαμβάνουν αυτοί τα έξοδα. Ελπίζω να μην κάνουν τον Κινέζο! Εγώ το διακινδυνευσα. Οταν έρθει με το καλό θα μπορώ να σου πω περισσότερα. Αν έχει κάποιος άλλος εμπειρία από το συγκεκριμένο ας μας πει
  7. Καλησπέρα!παλιός κάτοχος του εξαιρετικού coolpad f1 (Δυστυχώς το έχασα)- περιμένω το τηλεφωνακι από lightinthebox με ασφάλεια τελωνείου και μεταφοράς 87,69€. Η παραγγελία έγινε εχθές βράδυ.
  8. Ευχαριστούμε για τους πολύ καλούς διαγωνισμούς!!!!
  9. παιδιά βρήκα λύση ξαναπέρασα την custom rom και όλα καλά :)
  10. Παιδία καλησπέρα Έχω το κινητό ένα μήνα είναι root και έχει rom 1,1 puzle ξαφνικά εδώ και δύο μέρες "χάνει" εφαρμογές με αποκορήφωμα σήμερα που έχασε το τηλέφωνο! το έκανα "εργοστασιακές ρυθμίσεις" αλλά τπτ. το τηλέφωνο λειτουργεί όταν με πέρνουν και μετά γράφει "η διεργασια com.android.phone" διακόπηκε απροσδόκητα.Δοκιμάστε ξανα" φυσικά όσο και να δοκιμάσω δεν αλλάζει κατι....HELP:cry:
×
×
  • Create New...