Tsino
Members-
Δημοσιεύσεις
71 -
Εγγραφή
-
Αξιολογήσεις
0%
Συσκευή
-
Συσκευή
Samsung S22
Κινητή τηλεφωνία
-
Δίκτυο κινητής
Cosmote - Ελλάδα
Φύλο
-
Φύλο
Άνδρας
Πρόσφατοι Επισκέπτες
Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.
Tsino's Achievements
-
Απο το Gemini: Το κείμενο περιγράφει την ταλαιπωρία ενός χρήστη κατά τη διαδικασία φορητότητας αριθμού από τη Vodafone (CU) στην Cosmote (What's Up). Η καθυστέρηση οφειλόταν σε μια παλαιότερη αίτηση σε κατάστημα που δεν είχε ακυρωθεί, μπλοκάροντας τη νέα online αίτηση, γεγονός που προκάλεσε σύγχυση μεταξύ των τμημάτων εξυπηρέτησης πελατών των δύο εταιρειών. Τελικά, μετά την αυτόματη ακύρωση της πρώτης αίτησης από το σύστημα και την επαναυποβολή της online, η σύνδεση ενεργοποιήθηκε, αναδεικνύοντας όμως σημαντικά κενά στην επικοινωνία και τον συντονισμό των παρόχων.
-
Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο router. Ρίξε ενα prompt στο GPT μπορεί να σε βοηθήσει
-
Προσπάθησε να κλειδώσεις συγκεκριμένη μπαντα χειροκίνητα. Αν είναι στο Auto μπορεί να αλλάζει μπάντα κάθε φορά που διακρίνει πτώση στάθμης για κάποιο λόγο και μέχρι να κλειδώσει στη διπλανή μπάντα έχεις τις μικροδιακοπές. Αυτό έχω κάνει σε αντίστοιχο router TP-Link και έστρωσε από τότε. Επίσης το έχω βάλει κάθε μέρα να κάνει auto - reboot στις 05.00 το ξημέρωμα που δε χρησιμοποιείται, να καθαρίζει η μνήμη του
-
Επειδή και της συζύγου λήγει σήμερα, η πιο συμφέρουσα αυτή τη στιγμή ειναι η Q τα παρακάτω με 120€ Απεριόριστη ομιλία προς όλους 300 SMS κάθε μήνα 3.000 GB για όλο το έτος +50 GB κάθε μήνα επιπλέον για να μην ξεμείνεις ποτέ! Και παίρνεις ΔΩΡΟ Smartwatch αξίας 50€ με κάθε ενεργοποίηση! *Ισχύει για νέους αριθμούς και φορητότητα Το gigashop έχει παρόμοια με 110 € σε CU με 300 GB όμως το χρόνο. Αν έχεις καλό σήμα εκεί που κινείσαι νομίζω ότι συμφέρει η Q τώρα.
-
Πρέπει να εισαι όμως στην ΠΑ σωστά? ή τη δίνουν σε όλους άτυπα ?
-
Αυξάνονται οι τιμές σε κάποια πακέτα και η ελάχιστη ανανέωση από 13€ σε 14€ https://www.cosmote.gr/static/uploads/kartokiniti-mar-26.pdf Μήπως τώρα μπορούμε να φύγουμε και να ζητήσουμε να επιστρέψουν το υπόλοιπο σε €
-
Στα νέα της ημέρας: https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/item/330970-vodafone-anakoinose-programma-etheloysias-eksodou-antidraseis-apo-tous-ergazomenous
-
Ρε το Λιζάκι... 😁
-
Αναφέρει ότι επιδιώκει αλλαγη του ποιοτικού πελατειακού μείγματος... εν ολίγοις η καρτοκινητή είναι πλέμπα 😁
-
Πάντως η καρτοκινητή της VF έιχε σημαντικές απώλειες. Προφανώς το επιδιώξανε σύμφωνα με το αρθρο.
-
Tsino started following Τα πάντα για την Q card
-
Ξέχασα να βάλω κάρτα και το χρηματικό υπόλοιπο μηδενίστηκε. Επειδή ήταν καλό νούμερο 100+ υπάρχει περίπτωση να μου το επαναφέρουν ή πάει έγιναν ατμός ?
-
εκπρόσωπος.. η Χριστίνα 🙂
-
Με το chat της Cosmote... για κάποιο λόγο δεν τους εμπιστέυομαι Το χρηματικό ποσό, μπορεί να πιστωθεί σε τραπεζικό λογαριασμό μόνο σε περίπτωση κατάργησης του αριθμού ή φορητότητας σε άλλο πάροχο. Μου επιβεβαίωσε ότι κάνω την αίτηση στον άλλο πάροχο και μετά αίτηση σε αυτούς για να μου στέιλουν το υπόλοιπο σε τραπεζικό λογαριασμό !! Εφόσον γίνει το αίτημα, μπορείτε να κάνετε αίτημα πίστωσης του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης θα χρειαστεί Φωτοτυπία ταυτότητάς σας, αναγράφοντας το αίτημά σας για τη φορητότητα του καρτοκινητού, σε ποιον πάροχο έχει γίνει, τον αριθμό σας και τον αριθμό της κάρτας SIM 1η σελίδα του τραπεζικού λογαριασμού ή αποδεικτικό τραπέζης όπου είναι ευδιάκριτο το ΙΒΑΝ & ο δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού δεν είστε εσείς , θα πρέπει να αποσταλεί και υπεύθυνη δήλωση αποδοχής πίστωσης.
-
Δηλαδή δε μπορώ να ζητήσω να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο σε έναν λογαριασμό τραπέζης??
-
Το κινητό της μαμάς (ηλικιωμένη) είναι Frog και πλέον έχει μαζευτεί ένα καλό υπόλοιπο σε Ευρώ ~100 € ( δεν το χρησιμοποιεί ιδιαίτερα) Τώρα με το Stay On της Vodafone θα με βόλευε μιας και δεν κάνει κλήσεις... Τι μπορώ να κάνω με το υπόλοιπο ώστε να μη χαθεί? Καμιά ιδέα ?
