Jump to content

dimgre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimgre

  1. καλά με έχει τρελάνει το κινητό.! στο συγκεκριμένο νούμερο τηλεφώνου παίρνω μύνημα sms και 'οταν πατάω απάντηση με σύντομο μύνημα δεν το στέλνει. όταν στέλνω απάντηση στο ίδιο τηλέφωνο απο mms τότε το στέλνει κανονικά.!!κρίμα και το είχα συμπαθήσει πολύ το Ν73.πρώτη φορά παθαίνω τέτοια. να το κάνω κάνα φορμάτ?
  2. το θέμα είναι ότι με το σονι ερικσον στέλνει.και με συτό δεν το στέλνει με την πρώτη αλλα τουλάχιστον το στέλνει.με το ν73 τίο γίνετε δεν καταλαβαίνω.θα μας τρελάνει...
  3. έχω πρόβλημα με το Ν73 με τα sms.ενώ στέλνει κανονικά παντού. όταν στέλνω σε κάποια συκγεκριμένη περιοχή στην νότια Ελλάδα μου γράφει "αποστολή μυνήματος αδύνατη" και όταν πατάω στοιχεία μου γράφει "Μη έγκυρος αριθμός τηλεφώνου ή κέντρου μηνυμάτων.ελ'εγξτε τον αριθμό". όταν βγάζω την κάρτα και την βάζω σε ένα σονυ ερικσον που έχω στέλνει κανονικά.έλεγξα τον αριθμό στο κέντρο μυνημάτων και είναι οκ.έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο.? έχω το τηλέφωνο ενάμιση χρόνο περίπου και πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. έχω αλλάξει εταιρία τηλεφωνίας και απο την βονταφον πήγα στην γουίντ εδώ και 3-4 μήνες.να είναι θέμα εταιρίας.? δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνετε. καμιά βοήθεια κανεις.?
  4. το autolock κάνει αυτήν την δουλειά. ψάξτο στο ιντερνετ και θα το βρείς.
  5. τα κατάφερα χριστουγγενιάτικα να φάω 5 ώρες με το κινητό.! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. το έχω μόνο 2 μέρες και δεν ήταν ότι καλύτερο αυτό που έπαθα. εγώ έκανα κατευθείαν update απο την nokia χωρίς να βάλω product code και ήταν ο λόγος που "έμεινα" απο Ελληνικά. Porfyras και nervous ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και καλές γιορτές σε όλους.!
  6. έκανα αναβάθμιση στο Ν-73 και δεν έχω Ελληνικά. υπάρχει τρόπος να μπούν Ελληνικά.? κάπως.? χωρίς να τρέχω σε τεχνικούς.? ------- καλά Χριστούγγενα σε όλους.!
×
×
  • Create New...