Jump to content

tsoutsouridis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsoutsouridis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

tsoutsouridis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα. εβαλα την rom και τον kernel αλλα δεν αναγνώριζει την sim και το wifi. εκανα restore με το pccompanion αλλά και πάλι δεν αναγνρίζει την sim και το wifi . πώς μπορώ να το διορθώσω?
  2. έχω βάλει την GingerDX v21b στο x10 mini αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα καθώς όποια sim και να βάλω δεν την αναγνωρίζει... τι μπορώ να κάνω? και ακόμα, υπάρχει πουθενά το κανονικό πληκτρολόγιο γιατί τo qwerty που έχει είναι αρκετά μικρό για την οθόνη του mini?
  3. Καλησπέρα! 1 ερώτηση ήθελα να κάνω! Θα ήθελα να μου πείτε ένα πρόγραμμα, να έχει χάρτες της Ελλάδας, γιατί το google maps χρειάζεται internet και δεν μπορώ να χρησιμοποιησω το gps... και θα ήθελα να μου πείτε επίσης και που μπορώ να βρω οδηγίες για να το κάνω εγκατασταση καθώς δεν πιστεύω αυτό να μπορεί να γίνεται απο το market...
  4. ποια protech εννοάς ? υπάρχει η οβάλ και η στρογγυλή με το αυτοκολλητάκι που λέει protech και αυτή που το έχει ανάγλυφο . Εγώ έβαλα την οβάλ 85 με τοποθέτηση . Κάνει ωραίο βαρύ ήχο στα χαμηλά σαν xt 660 με acrapovic αλλά στα ψηλά το κόβει λίγο το μηχανάκι .
  5. Πόσο πάνε τα γρανάζια (και μπρος και πίσω) ?
  6. δεν έχεις άδικο φίλε μου . τελικά το θέμα είναι πως θα σου τα αρπάξουν και εγώ το ίδιο πράγμα αντιμετώπιζα και απο εκεί μου είπε ότι μάλλον καίει λάδια . Και μου αλλάξαν κάτι ******** και τώρα το μηχανάκι ψιλοσέρνεται :cry: . Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι "φτιάξιμο μπορώ να του κάνω" για να το κάνω να πηγαίνει λίγο καλύτερα ή τουλάχιστον να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση και χωρίς να χρειάζεται να τραβιέμαι σε συνεργεία και να έχω χαμηλή κατανάλωση ? PS. Και ένα άλλο που θυμήθηκα για τα servis. Κάθε φορά που πάω για servis πέρνει ένα χαρτί και σημειώνει κάθε φορά τι του λέω για να κάνει πχ άλλαξε λάδια , κοίτα φρένα κτλ. δλδ τι περιμένει απο μένα τον άσχετο να του πώ :blink:? Εδώ αν δεν του έλεγα να καθαρίσει το φίλτρο αέρα δεν θα το έκανε . Ακόμα δεν ξέρω αν έχει ρυθμίσει και βαλβίδες . Τι να πω .
  7. I wrote yesterday ..... αλλά δεν πήρα απαντήσεις
  8. Kalispera , briskomai sta 20.000 + km kai mou eipane sto serbis ths yamaha pou eixa paei gia ladia, tsekarisma frenvn ktl. oti kaiei ladia . Mou alla3an elathria kai kati alles istories . Den prolaba na to strwsw kala epeidh to xreiazomai ka8imerina kai twra blepw oti exei pesei to mixanaki . Enas mou eipe oti se ligo kero 8a 8elw allo kilindro . isxuei ? Epishs kai ena allo na pw . Ka8e treis kai ligo to piso freno 8elei sfiksimo. Ka8e 2000 poy paw gia ladia kai check , allazw kai takakia kai meta apo mia bdomada pali ta idia . olo mou leei kati gia siagones . mpas kai den tis allazei kai pernei lefta koroidisia ?
  9. Εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο. Παρόλο που δεν το έστρωσα καλά και παρόλο που το χω πλακώσει στα χιλιόμετρα κάθε μέρα , πηγαίνει πολύ καλά . Επίσης το σασμάν του είναι μακρύ και έχει καλό στήσιμο . έτσι τώρα πηγαίνοντας στο καινούργιο μοντέλο που ευελπιστώ να το δοκιμάσω σύντομα νομίζω ότι τα 5 παραπάνω άλογα του και τα 25 παραπάνω κυβ. θα δώσουν μια πολύ δυνατή πάπια . Τέλος κρατάω μια πισινή για το εμφανισιακό κομμάτι το οποίο θα λυθεί όταν το δω απο κοντά . Αυτά από μένα να χαίρεστε τα μηχανάκια και τις βόλτες και keep your eyes on the road .
×
×
  • Create New...