Jump to content

kostasb13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    370
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kostasb13

  1. Ρε παιδιά μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση αλλά με έχει μπερδέψει.

    Λέει αναβάθμιση android12 και UI4... η αναβάθμιση αυτή δεν είναι για την 13 και το UI5; Δεν.μπορω να την περάσω ακόμα λόγω δουλειάς, απλά μου έχει κάνει εντύπωση.

     

    Screenshot_20221111-115911_Software update.jpg

    Screenshot_20221111-115845_Software update.jpg

    • Confused 1
  2. On 13/9/2022 at 11:25 ΠΜ, noisex said:
    On 13/9/2022 at 9:35 ΠΜ, margaritagr said:
    Καλημέρα,

    Ρε παιδια είχα 100% μπαταρία και κατέβασε & εγκατέστησε 1 ενημέρωση λογισμικού.

    Η μπαταρία πήγε στο 62%! Κι εχω απεγκαταστησει το facer που θεωρούσα ευθύνεται για drain.

    Είναι λογικό να πέφτει έτσι με μια ενημέρωση λογισμικού??? Aod έχω απενεργοποιημενη.
    Εχει κανει 2 πλήρεις φορτίσεις το ρολοι απ όταν το πηρα. d759a127f035e0147114114dd2008ba0.jpg

    Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Θα έλεγα να μην ανησυχείς. Λογικά θα έκανε την τελευταία μεγάλη ενημέρωση, η οποία απασχολούσε το ρολόι για 40 λεπτά περίπου. Το ίδιο έκανε και σε μένα. Είσαι και στη 2η φόρτιση οπότε δες το στη πορεία πως πάει. Λάβε υπόψη σου πως το wear os ρουφάει πολύ μπαταρία. Τέλος απ όσο θυμάμαι πήρες το 44αρι. Έχει μικρότερη μπαταρία από το 46αρι. Εσένα σου κατέβηκε στα 60% Εμένα στα 70%. Λογικό.

    Την ίδια μπαταρία έχουν το 44αρι GW4 και το 46αρι Classic , 361 mAh.

     

  3. Πέρασα την 4.1, βλέπω λιγο πιο σβέλτο το κινητό γενικά.

    Κατά τ'αλλα δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά, ωραίο το νέο έξυπνο widget. Με την gallery τι ακριβώς άλλαξε γιατί δεν βρίσκω κάτι.

    • Like 1
  4. Μετά το νέο update το κινητό είναι κάπως πιο αργό ή μου φαινεται;

    Επίσης τι ακριβώς έκαναν με τον Samsung Internet και το dark skin?

    Παλιότερα είχε το dark skin η εφαρμογή και οι ιστοσελίδες δεν άλλαζαν. Τώρα το dark theme πάει παντού...βρήκα μία λύση πάντως, στις ρυθμίσεις, εργαστήρια και βάζουμε την επιλογη χρήση σκούρου θέματος τοποθ. web.

  5. Δεδομένου ότι το γυρνάει σε watch os δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχει το tizen.

     

    Βλέποντας φίλους με το gt2 θα πρότεινα εκείνο. Είναι μεγάλο θέμα η αυτονομία.

     

    Το GT2 δεν είναι smartwatch όμως. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά με το Galaxy watch.

  6. Έτσι ακριβώς παιδιά... Εγω έχω daily drive το S21 Ultra 512gb και για backup συσκευή το Note 10 Plus 512gb.... Ειλικρινά εκτός από την λίγο καλύτερη ομαλότητα που δίνει το 120hz στην καθημερινή χρήση δεν βλέπω καμία μα καμία διαφορά... Αντίθετα υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος, πάχος, βάρος αν και overall δεν θα άλλαζα το s21 ultra

     

    Η οθόνη του s21 σε σχεση με του Note; μιλάω για την ποιότητα, χρώματα, φωτεινότητα κτλ. Είναι αρκετά καλύτερη ή μικρή η διαφορα;

  7. Ναι , γιατι ειναι πολυ φυσιολογικο για καποιον που εχει smartphone ολο αυτο... Κι εγω σπιτι μου , ολη μερα τρεχω benchmark tests, που και που ψυγειο να πεφτουν οι θερμοκρασιες και μετα ξανα. Ελεος, απλα.

    Ποιος θα φτασει σε τετοιες ακραιες καταστασεις την συσκευη του ρε παιδια? Τα ειπαμε αυτα, αν θελεις να παιξεις παρε PS ! Στο κινητο θα ξεσπασεις δηλαδη? Καθεται ο αλλος και τρεχει 5 φορες το τεστ , το ενα πισω απο το αλλο. Και στην τελικη τι ακριβως ψαχνουμε? Να βρουμε διαφορες μεταξυ διαφορετικων κατασκευαστων chipset? Σαφως και υπαρχουν, ιδια δεν θα ειναι ποτε.

    Αν σε ικανοποιει το αποτελεσμα στην καθημερινη σου ζωη, τελος. Οπως ειχα ξαναπει, τρεξτε 10 φορες το benchmark ανα μια ωρα και θα δειτε πως καθε φορα θα εχετε διαφορετικο αποτελεσμα. Εαν αρχιζετε να βγαζετε και πραγματα απο την συσκευη και να ελαφραινει θα δειτε ακομα καλυτερα αποτελεσματα.

    Σημερα λεω να αρχισω να του κανω benchmarks μεχρι να σβησει... Ισως ετσι μεγαλωσει και λιγο το μικρο μου ......

     

    Απολαυστε παιδια την συσκευη σας που φετος ειναι πραγματικα φοβερη και μην ασχολειστε με τους τυπους στο youtube που απλα θελουν να μαζεψουν views για να βγαλουν μεροκαματο.

     

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

    Το βίντεο το έβαλα απλά για όσους μπορεί να τους ενδιαφέρουν τα benchmarks κτλ και θέλουν να δουν το συγκριτικό.

  8. Υπάρχει δυνατότητα να μπούμε σε recovery πατώντας Vol- και Power, αρκεί να έχουμε συνδεμένα τα ακουστικά στην θύρα Type-C ή τον αντάπτορα Type-C σε 3.5mm Jack.

     

    Το δοκίμασα και ισχύει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά πάντως δουλεύει.

    Επιτέλους βρήκα μια χρήση για τα USB C ακουστικά μου λολ!

  9. Έχετε πρόβλημα με τα navigation gestures στην 11; δεν ξερω τι έχουν κάνει αλλά 2 στις 3 φορές το swipe up δεν πιάνει, πρέπει να βάλω το δάχτυλο μου τελείως κάτω στην οθόνη για να πιάσει και εκει έχω την θήκη...

    Με την 10 δεν είχα κανένα πρόβλημα, τωρα ειναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα.

    Επίσης το νέο button "βελτιωμένη επεξεργασία" τι κανει; είναι η υψηλή απόδοση που υπήρχε παλιοτερα;

     

    Δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσουν αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής γενικότερα.

  10. Θα ήταν καλό να βγει ένα νέο health mod με το οποίο θα μπορούμε να αγοράσουμε watchfaces όσοι δεν έχουμε Huawei κινητό και να βάλουμε τις εφαρμογές που είναι για το gt2 pro, πχ τον calculator και τις οποιες για κάποιο λόγο δεν μας δίνει στο gt2.

    Αφού δεν μας τα δίνει η Huawei, ας τα έχουμε έτσι.

  11. Με το τελευταιο update παντως βλεπω οτι βελτιώθηκαν καποια πραγματα.

    Το ρολόι γενικα ειναι πιο σβέλτο, πχ όταν έμπαινα στην οθόνη με τα watchfaces πατώντας παρατεταμένα το υπάρχον έκανε 3-4 δευτερόλεπτα μεχρι να μπορώ να κάνω κάτι και να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα για επιλογή. Να πω οτι εχω γύρω στα 170 watcfaces. Τωρα αυτο δεν συμβαίνει, τα εμφανίζει αμέσως.

    Επίσης κάποιες φορές μου έκανε κάποια slowdowns όταν πήγαινα στα widgets, τωρα επισης υπαρχει βελτίωση. Ή όταν με το κάτω κουμπί επέστρεφα απο το μενου των εφαρμογών στο watchface είχε ένα stuttering. Εχει σταματήσει και αυτο. Γενικά σαφως καλύτερη αίσθηση και πιο ομαλή η λειτουργία του UI.

    Και τέλος εχω την εντύπωση ότι έχει βελτιωθεί η μπαταρία....θέλω κάποιες μέρες ακόμα για να βγάλω συμπεράσματα αλλά νομιζω οτι τα πραγματα ειναι καλυτερα και εκει.

    Το update για το οποίο μιλάω ειναι το R840XXU1BTK1.

×
×
  • Create New...