Jump to content

batouhan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About batouhan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

batouhan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εδώ στην Κομοτηνή η ταχύτητα 3g είναι χάλια για να φορτώσω το FACEBOOK η το TWITTER η το EBAY κάνει μισή ώρα και καμια φορά η σύνδεση διακόπτεται. Καμιά συμβουλή; Έχω free2go με το πρόγραμμα Talk n' Text & Fixed 8,5€ 150 mb δωρεάν internet. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα χτες πήρα f2g σύνδεση έκανα εγγραφή στο πακέτο 1500 sms 1500 λεπτά 1,5 GB free internet έκανα και 5 ευρώ ανανέωση χρόνου ομιλίας έκανα και την ρύθμιση gint.b-online.gr στο iphone 3g που έχω αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ πήρα και στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά μόνο μπλα μπλα μπλα τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά έχω αγοράσει από το ebay 18/04/2008 το X650 και μου βγάζει προβλήματα, κλείνει μόνος του όταν το ανοίγω ασπρίζει η οθόνη και η μπαταρία του αντέχει μόνο 48 ώρες σε κανονική χρήση λίγα τηλεφωνήματα λίγο δούλεμα, ας πούμε το βράδυ το φόρτισα και πηγαίνοντας στο κρεβάτι έβγαλα απ`την πρίζα 12 στα μεσάνυχτα, ξυπνάω το πρωί 8 η ώρα η στάθμη της μπαταρίας έχει πέσει 90%. Τέλος πάντων εδώ στην Ελλάδα πού μπορώ να βρω τεχνική υποστήριξη; Μήπως πρέπει να το στείλω πίσω στο Hong Kong; Αν το έστειλα στο Hong Kong όταν θα μου το επιστρέψουν πάλι θα πρέπει να πληρώσω εκτελωνισμό; Όταν μου ήρθε το x650 ήδη πλήρωσα 115 € εκτελωνισμό αν πάλη θα πληρώσω δεν αξίζει καθόλου... Το θέμα είναι η εγγύησή αν περνάει εδώ στην αντιπροσωπεία; Άν θα χρειαστεί αντικατάσταση μπορούν να μου το αλλάξουν η όχι; Ευχαριστώ...
×
×
  • Create New...