Jump to content

mchatz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mchatz

  1. Αν και με καθυστέρηση, ευχαριστώ φίλε sniaf. Τελικά, κατάφερα να το επαναφέρω μόνος μου (αν και δεν το περίμενα ομολογώ!)... Εγκατέστησα ξανά τους adb drivers, σύνδεσα το τηλέφωνο σε πόρτα usb 2.0 αντί για usb 3.0 και το έβαλα σε fastboot mode, ο υπολογιστής είδε το τηλέφωνο σαν άγνωστη συσκευή, έβαλα τον adb composite driver στη συσκευή,και εντελως ξαφνικά....το τηλέφωνo φάνηκε σαν fastboot device μόνο και όχι σαν adb (ενώ σε καμμία περίπτωση δε φαινόταν πρίν!!!)...Κατάφερα να ξαναφλασάρω το twrp από image στον Η/Υ, έκανα restore το προηγούμενο twrp backup και voila... Όλα οκ!! Και πάλι ευχαριστώ φίλε sniaf για την ανταπόκριση!
  2. Αναφέρομαι σε ένα ZTE Nubia Z11 Mini. Mία πρόοδος που παρουσιάστηκε, είναι ότι καταφέρνω να το δω στη διαχείριση συσκευών του Η/Υ σαν ADB interface, αλλά δε μπορώ να το δώ ουτε με adb devices ουτε σαν fastboot....:( Καμμιά ιδέα;
  3. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Προσπάθησα να κάνω ένα rom update χρησιμοποιώντας το twrp. Χρησιμοποίησα μάλιστα μία official rom απο την εταιρεία. Εννοείται ότι έκανα και full backup με το twrp για να αποφύγω τις κακοτοπιές! Kαθώς κόντευε να φτάσει στο τέλος το φλασάρισμα, αποφάσισε ότι δε θέλει να συνεχίσει και έβγαλε μήνυμα αποτυχίας. Οκ, σκέφτηκα reboot και επαναφορά απο το backup του twrp. Ελα που όμως μετα το reboot το twrp εξαφανίστηκε!! Στη θέση του μπήκε το stock recovery της συσκευής που δε θέλει σε καμμία περίπτωση να κάνει recovery! - Το κινητό δε μπουτάρει σε android,μπαίνει μόνο στο stock recovery - To stock recovery δεν κάνει restore την προηγούημενη έκδοση - Κάθε προσπάθεια για φλασάρισμα rom από το stock recovery αποτυγχάνει - Το κινητό δε φαίνεται με τίποτα στο pc για να ξαναστήσω twrp Έτσι, έχω μείνει με κινητό που μπάινει μόνο σε recovery και με τα twrp backups αλλά δεν έχω τρόπο να τα επαναφέρω...Καμμία ιδέα;;; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...