Jump to content

aetosa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aetosa

  1. Ευχαριστώ, άρα απορρίπτεται. Έχω καρτοκινητό - Wind.
  2. Καλησπέρα παίδες. Είμαι στην Cocmote, είχα κάνει συμβόλαιο που έληγε στις 30-04-2019 (νομίζω) αλλά συνέχισα από τότε να είμαι στην Cosmote χωρίς να έχω κάνει νέο συμβόλαιο. -Μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία χωρίς να χρεωθώ πρόστιμο; -Πώς μπορώ να δω το συμβόλαιο που ισχύει αυτή τη στιγμή; (υποθέτω κάποιο συμβόλαιο θα ισχύει) -η τιμή των 18,70 ευρώ της Vodafon είναι χωρίς ΦΠΑ; (ψάχνω για τηλεφωνία/ίντερνετ με καλύτερο vfm)
  3. Τελικά μετά από ένα χρόνο δοκίμασα (όχι στο τάμπλετ που αναφέρω αλλά σε ένα TurboX-Y κινητό πενταετίας) Kingo Root+Aparted+link2sd και δουλεύει μια χαρά! Οπότε το προτείνω.
  4. Τι έγινε ρε παιδιά, μόνο εμένα απασχολεί αυτό το θέμα;:worry:
  5. Επειδή δεν το βλέπω να διορθώνεται τα επόμενα 10 χρόνια... Υπάρχει άλλος τρόπος να παρακολουθώ ποιες θέσεις προκηρύσσονται κάθε τόσο μέσω ΑΣΕΠ;
  6. Έχω πρόβλημα με το site του ΑΣΕΠ. Στην αναζήτηση: με firefox μου βγάζει μήνυμα: "Η σελίδα δεν ανακατευθύνει σωστά Υπέρβαση του ορίου ανακατεύθυνσης για αυτό το URL. Η φόρτωση διακόπηκε. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προέρχεται από την απενεργοποίηση ή την άρνηση αποδοχής των cookies." (τα cookies είναι ενεργοποιημένα) Με chrome: εμφανίζονται τα combo boxes: Κατηγορία Προσωπικού Κλάδος / Ειδικότητα Φορέας Τόπος αλλά δεν δουλεύουν!!! Σ' εσάς δουλεύουν;
  7. Μου ήρθανε τα Merrell. Απογοήτευση, καμία σχέση (ποιοτικά) με τα παλιά μου Merrell, η μέρα με τη νύχτα. Και στο Amazon πωλούνται...100 δολάρια!!!:blink::X Επιστρέφονται αύριο κιόλας.
  8. Άμα είναι έτσι τότε να παίρνουμε τα αθλητικά των 16 ως 20 ευρώ. Ίσως να είναι και ανθεκτικότερα (το πιο πιθανό).
  9. Την εγκατέλειψα την Asics, σιγά μην κάθομαι να ψάχνω για ονιτσούκα και βελόνες στ' άχυρα. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές...
  10. Μα νομίζω (δεν νομίζω, είμαι σίγουρος) ότι χάλασαν εύκολα και είναι θέμα ποιότητας (του υφάσματος). Δεν τα έχω πλύνει, τα έχω πολύ λίγο, τους έχω κάνει πολύ λίγη χρήση, τα πρόσεχα πολύ κλπ κλπ. Αλλά το ύφασμα είναι 'χάρτινο'. Τέσπα, παρήγγειλα τα Merrell. Ελπίζω να είναι ποιοτικά σαν αυτά που έχω και να μην έχει πέσει η ποιότητα. Διαβάζω ότι έχουν κι άλλοι παράπονα με την αντοχή των Asics. Κρίμα γιατί παλιά ήταν αρκετά καλά! (τουλάχιστον αυτά που είχα)
  11. Δεν νομίζω. Όπως ανέφερα 'ελαφρά χρήση'. Τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ λίγο και με προσοχή αλλά το ύφασμα στο πάνω μέρος και μπροστά φθάρηκε. Αντίθετα, κάποια Merrell που έχω είναι τέρας αντοχής, έχουν τραβήξει τα πάνδεινα και είναι...άφθαρτα...:blink: Οπότε θα την ψάξω και για Merrell.
  12. Ψάχνω για αθλητικό ανθεκτικό παπούτσι. Είχα πάρει τα Asics gel Ikaia 6 Υποτίθεται για ανθεκτικά...αλλά μόνο ανθεκτικά δεν αποδείχτηκαν καθώς το ύφασμα άρχισε πολύ εύκολα να...διαλύεται... Τα χρησιμοποίησα σαν καθημερινά και για λίγο τρέξιμο, γενικά ελαφρά χρήση καθώς φοράω και άλλα αθλητικά, αλλά παρόλα αυτά...είναι ευαίσθητα όπως είπαμε... Οπότε, μέχρι 60 ευρώ (λέω να τα πάρω από Sportsdirect εκτός αν τα βρω Ελλάδα σε παραπλήσια τιμή), ποιο αθλητικό προτείνετε ως ανθεκτικό; Κυρίως για καθημερινή χρήση, περπάτημα και λίγο τρέξιμο. π.χ. τα Αdidas Duramo lite cg4048 τι λέτε; Είναι αντοχής ή θα αρχίσει το ύφασμα να σκίζεται όπως στα Asics; Ή Salomon Watson Low Mens Walking Shoes.
  13. Επειδή απ' ότι κατάλαβα είστε και οι δυο οδοντίατροι, τελικά τι ισχύει από τα δύο; Να μην ξεπλένουμε το στόμα μας με νερό (ούτε με οτιδήποτε άλλο) μετά απο το βούρτσισμα ή να ξεπλένουμε με ελάχιστη ποσότητα νερού; Τώρα, σχετικά με το πότε βουρτσίζουμε τα δόντια μας: Βουρτσίζουμε μισή ώρα μετά το φαγητό, σωστά; Αν φάμε γλυκό, μισή ώρα δεν είναι πολύ ώρα; Μέσα σε αυτή τη μισή ώρα η ζάχαρη δεν θα έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά;
  14. marras σ' ευχαριστώ, έκανα ό,τι πρότεινες και δούλεψε! Να 'σαι καλά.
  15. Πρόσφατα είχα εγκαταστήσει το Kingo root στο tablet μου ( E-Star Beauty 512RAM 8GB ROM) με σκοπό να επεκτείνω το χώρο των προγραμμάτων. Τελικά δεν το έκανα γιατί μου φάνηκε πολύ μπελαλίδικο, και έκανα απεγκατάσταση του Kingo root. Όμως, απ' ό,τι διαπίστωσα, μαζί με το Kingo root είχε εγκατασταθεί κι άλλο ένα πρόγραμμα, battery monitor. Αυτό τρώει μνήμη, κάνει το τάμπλετ πιο αργό και προκαλεί (πολύ συχνά) crash στις εφαρμογές. Και δεν υπάρχει πουθενά επιλογή απεγκατάστασής του!!! Όπως δεν υπήρχε και επιλογή εγκατάστασής του, μάλλον 'πάει πακέτο' θες δεν θες με το Kingo root. Μου θυμίζει ιό. Υπάρχει τρόπος να το απεγκαταστήσω; Επίσης, έκανα, με power button + volume down πατημένα->ασφαλή εκκίνηση(ή κάπως έτσι)-> 'επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων' αλλά δεν σβήστηκε το battery monitor, παρόλο που οι ρυθμίσεις επανήλθαν στις εργοστασιακές. Νόμιζα ότι έτσι γίνεται πάλι εγκατάσταση του Android, αλλά μάλλον όχι ε;
  16. Το έκανα root με το Kingo Root, αλλά μετά διάβασα τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση του link2sd και...το ανέβαλλα, παραείναι πολλά!!:lol: Εξάλλου δεν έχω sd card reader, το αφήνω προς το παρόν. Ευχαριστώ πάντως να 'σαι καλά!
  17. Έχω το E-Star Beauty 512RAM 8GB ROM, αυτό είναι το εγχειρίδιο, με Android 4.4 KitKat. Έχω διαπιτώσει ότι έχει πολύ λίγο χώρο για εγκατάσταση νέων προγραμμάτων, π.χ για να εγκαταστήσω το Dolphin Browser (καμιά 20αριά MB συμπιεσμένο) έπρεπε να απεγκαταστήσω κάνα δυο εγκατεστημένες εφαρμογές. Θέλω να μεγαλώσω το χώρο όπου εγκαθιστώνται τα προγράματα ώστε να μπορώ να βάλω όποια θέλω. Μου φαίνεται λίγο παράξενο το Kit-kat μαζί με τις εφαρμογές να πιάνουν 8GB. Μπορώ να το κάνω αυτό; Και πώς; (επίσης να πω πως έχω βάλει και μια SD Card 8GB αλλά, το λειτουργικό, δεν βλέπω να την χρησιμοποιεί για εγκατάσταση προγραμμάτων)
  18. Χτες με ξαναπήρε αυή από τη Wind. Τη ρώτησα αν υπάρχει τίποτα φτηνότερο από το διετές συμβόλαιο (20 ευρώ επί 12 μήνες + 25 ευρώ επί 12 μήνες). Μου 'πε ότι δεν υπάρχει. Τη ρώτησα και γι αυτό με τα 15 ευρώ, μου 'πε δεν έχουν τέτοιο πακέτο.
  19. Σωστά τα λες. Τι να κάνουμε, με είχε κακομάθει η Vivodi που μου πρόσφερε τα πάντα όλα με 18,36€ το μήνα κι όλα τ' άλλα μου φαίνονται ακριβά :lol:. Αν το 'ξερα δεν θα την είχα καταργήσει, νόμιζα ότι όλες κάπου εκεί παίζουνε.
  20. Ίντερνετ δεν καίγομαι γιατί έχω από το γείτονα. Τα παραπάνω λεπτά ομιλίας δεν τα χρειάζομαι. Μου βγαίνει ((20*12)+(25*12))/24=22,5€ το μήνα, πιο ακριβό από τον ΟΤΕ. Άρα μένω ΟΤΕ. Έλεγα μπας κι έβγαινε και πιο φτηνό και με ίντερνετ, αλλά χλωμό.
  21. Τότε θα παραμείνω στον ΟΤΕ, δεν έχει νόημα να πάω στη Wind. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  22. Δεν σκέφτηκα να τη ρωτήσω κάποια πράγματα για το συμβόλαιο. Το δικό σου είναι 20 ευρώ το μήνα τον πρώτο χρόνο; Και το δεύτερο 25; Δυο χρόνια συμβόλαιο;
  23. Μα αν μου το πιστώσουν σε επόμενο λογαριασμό, θα το πληρώσω σε επόμενο λογαριασμό. Απ' ότι κατάλαβα δεν το γλιτώνω.
  24. Είμαι στον ΟΤΕ (εδώ και πολλά χρόνια) και πληρώνω 42,5 Ευρώ το δίμηνο στο πρόγραμμα <<σταθερά και κινητά 165'>>. Δεν έχω ίντερνετ. Θέλω με λιγότερα να έχω και ίντερνετ. (το λέω επειδή σε άλλο σπίτι είχα ιντερνετ και τηλεφωνία με 18,36 ευρώ στη Vivodi, δεν είχα παράπονο) Αν πάω σε άλλη εταιρεία θα πληρώσω έξοδα αλλαγής παρόχου; (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι πώς ακριβώς λέγεται) Ποια συστήνετε; Edit: Μόλις με πήραν από Wind: 20€ το μήνα (+ 35€ τέλος φορητότητας), περιλαμβάνει: 1.απεριόριστα αστικά/υπεραστικά 2.300 λεπτά προς κινητά 3.Ίντερνετ Τι λέτε; (αυτό που με χαλάει είναι τα 35€ τέλος φορητότητας) (α, και το πάγιο ήθελα να ναι 18€ όσο μου το 'χε η Vivodi στο άλλο σπίτι :rolleyes:)
×
×
  • Create New...