Jump to content

decryal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About decryal

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

decryal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια χαρτες εξωτερικου(αυστριας) πως μπορο να προσθεσω στη σπασμενη εκδοση 5.0010?
  2. decryal

    Wind Plus

    παιδια διαβασα παρα πολλα ποστς.... διορθωστε με αν κανω λαθος: me to wind plus non-stop εχεις: 1)απεριοριστη δωρεαν πλοηγηση μεσω Google απο το menu της wind plus.τι γινεται με τις σελιδες που δεν ανοιγει me αυτον τον τροπο μεσω google wind plus?? 2)κατεβασμα αρχειων μεχρι 1mb.σε μερικες σελιδες που ειναι πολυ "βαριες" μπορει να χρεωνεσαι κατα τη πλοηγηση?γιατι μπορει να κατεβαζουν δεδομενα παραπανω του 1mb...ειδικα αν ειναι κ flash.. 3)msn messenger μπορεις να μπαινεις μεσω του wind plus απο τη κατηγορια του Menu "internet", δωρεαν.υπαρχει αλλος δωρεαν τροπος καλυτερος? 4)με τον opera mini τι γινεται?μπορεις να τον κατεβασεις δωρεαν και απο το menu του wind plus η υπαρχει χρεωση? κατα τη χρηση του mini opera πως γινεται,τι ρυθμισεις πρεπει να κανεις για να μη χρεωνεσαι? 5)ΠΡΟΣΟΧΗ!εφοσον χρησιμοποιουμαι τον browser του κινητου μας συμφωνα με τη wind χρεονομαστε κανονικα......δηλαδη αν ανοιξουμε τον browser του νοκια Πχ και βαλουμε εμεις μια σελιδα πχ...http://www.myphone.gr μπαινουμε μεσω wind internet (και οχι wind plus) και υπαρχει κανονικη χρεωση. δεν ισχυει το ιδιο και με τον οπερα μινι,μιας και ειναι και αυτος web browser και συνδεεται μεσω wind internet?η πειραζεις καποιες ρυθμισεις..? 6)για οποιεσδηποτε αλλες τυχον χρεωσεις η "παγιδες" καλο θα ειναι να ενημερωνετε απο εδο! εφοσον συμπληρωθει σωστα απο ολους μας αυτο το ποστ να το εχουμε σαν οδηγο για νεους χρηστες ωστε να μην υπαρχουν συνεχεια οι ιδιες ερωτο-απαντησεις!
  3. εχει χρησιμοποιεισει κανεις σας το smart2go σε 6110? απο που μπορεις να το κατεβασεις και απο που μπορεις να κατεβασεις χαρτες του(ελλαδα και ευρωπη) χωρις να πληρωσεις κατι? επισης τι ρυθμισεις χρειαζεται να κανεις στο τηλεφωνο ωστε να μην υπαρχουν υποψιες χρεωσεις εστω και αθελα σου... εχω ηση το royte66 που ειναι προεγκατεστημενο αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος για εκτος αθηνας+ευρωπη που δεν εχει τιποτα και δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωση μονο κ μονο για περιηγηση...(οχι πλοηγηση) thanks
  4. σωστος.αξιζει να το κανεις αν θελεις πλοηγηση σε περιοχες εκτος αθηνων και εκτος ελλαδας. υπαρχει ελληνικη version του smart2go? εκτος απο το http://www.smart2go.com μπορεις να το κατεβασεις και απο καπου αλλου (πχ Nokia) γιατι εχω προβλημα με το συγκεκριμενο server. οποιος δουλευει το smart2go στο 6110 να γραψει τις ρυθμισεις που χρειαζεται να κανουμε για να μην υπαρχει χρεωση μεσω gprs η wap εστω αθελα μας....
  5. thanks.... οποιος εχει κανει την νεα αναβαθμιση στους χαρτες του Route66 ας μας πει αν εχει διαφορες οσον αφορα την Ελλαδα...
  6. καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι... θελω να παρω το Νοκια 6110. Απο gps τι λεει? εχει πληροτητα χαρτων για την ελλαδα,εφαμιλλο του destinator η θα πρεπει να αλλαξω το προγραμμα που εχει ηδη εγκατεστημενο? υπαρχει χρεωση για τη χρηση του gps? βασικα αφου διαβασα ολα τα προηγουμενα ποστ...εχω καποιες εξειδικευμενες αποριες...περι δωρεαν παντα χρησης του gps: 1)ειναι δωρεαν η πλοηγηση κ η περιηγηση μεσω του προεγκατεστημενου προγραματος που εχει Route66 ΑΛΛΑ το εν λογο προγραμμα εχει αναλυτικα την ΑΘΗΝΑ μονο, ενω υπολειπεται παρα πολυ σε ολες τις υπολειπες πολεις και ιδιαετερα τις επαρχιακες,σωστα? 2)το δευτερο προγραμμα Smart 2 go(nokia maps) το εχει εγκατεστημενο η πρεπει να το κατεβασεις απο to web site της νοκια? Μπορουν να δουλεψουν παραλληλα αυτα τα 2?η πρεπει να σβησεις καποιο απο τα 2? Το smart2go ειναι δωρεαν να κατεβασεις ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΤΗ θελεις και να περιηγηθεις,απλα δεν μπορεις να κανεις πλοηγηση σωστα? Οι χαρτες tou smart2go για επαρχια ειναι πολυ καλυτεροι απο το route66 ετσι? Δε χρεωνεσαι αν κατεβασεις το smart2go ουτε χρεωνεσαι για οποιον χαρτη και να κατεβασεις.μονο αν πλοηγηθεις σε αυτον. παρολαυτα μπορει να σου δειξει το σημειο που εισαι δωρεαν?ακομη και αν εισαι στην ευρωπη και εχεις τον αντιστοιιχο χαρτι? απο οτι συμπερανα συμφερει,αν ισχυουν τα παραπανω,να εχεισ εγκατεστημενα και τα 2 προγραματα στο τηλεφωνο και να χρησιμοποιεις για Αθηνα-πατρα το Royte66 που το εχεις προεγκατεστημενο και με δωρεαν πλοηγηση,ενω για ολη την υπολειπη ελλαδα κ ευρωπη κατεβαζεις δωρεαν χαρτες απο το Smart2go οπου εχεις και δωρεαν περιηγηση(δηλαδη μπορεις να δεις τους χαρτες αναλυτικα αλλα δε μπορει να σε πλοηγησει) και σου δειχνει και το σημειο που εισαι δωρεαν(σε οποιοδηποτε μερος-χωρα και αν εισαι.) Σωστα? αν ολα τα παραπανω ισχυουν ας απαντησει καποιος που εχει το τηλ. και το εχει χρησιμοποιησει για να τελειωνει η φημολογια που υπαρχει με τη χρηση του gps του 6110!!
  7. που ειναι αυτη η ενοτητα? υπαρχει καποιο μαγαζι που να το εχει live να δουμε και το gps? το Public exei kinita?
  8. καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι... θελω να παρω το Νοκια 6110. Απο gps τι λεει? εχει πληροτητα χαρτων για την ελλαδα,εφαμιλλο του destinator η θα πρεπει να αλλαξω το προγραμμα που εχει ηδη εγκατεστημενο? υπαρχει χρεωση για τη χρηση του gps?
  9. τη version 2 εχω τη καινουργια αλλα το εκανε και στη προηγουμενη(1.5-1,6) επισης εχω δοκιμασει και αγγλικες και ελληνικες version. και εχω βαλει επισης και τα plugins poy xreiazontai ola
  10. Μολις αλλαξα και το προφιλ και μπηκα απο νεο προφιλ που δημιουργησα αλλα και παλι τιποτα...δεν εμφανιζει σε αρκετα site τις φοτογραφιες σε .gif μαλλον υποθετω.... απο τη κονσολα σφαλματων(tools-error console) βγαζει αyto:(για το skywalker.gr π.χ) "error in parsing value for property 'border-left' " τις φταιει??ξερει κανεις??
  11. Σε ορισμενες σελιδες(πχ skywalker.gr) ειτε απο firefox eitai explorer δε φορτωνονται ολα τα ΓΡΑΦΙΚΑ της σελιδας(εικονιτσες συνηθως) με αποτελεσμα η μη ολοκληρωμενη πλοηγηση της σελιδας..π.χ sto skywalker κρυβονται ολες οι αγγελιες της κεντρικης σελιδας που ειναι σε μορφη γραφικων και οχι κειμενου... Το προβλημα το ανακαλυψα τυχαια οταν σε εναν αλλο υπολογιστη ειδα πραγματα που...δεν ειχα ξαναδει στις σελιδες! Εχω δοκιμασει να αυξομειωσω το επιπεδο ασφαλειας toy internet αλλα και na dexomai ola ta cookies Και εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων web.Επισης τα προγραματα ειναι ενημερωμενα στη τελαιυταια version... Μηπως ειναι καποιος νεο ιος??
  12. Σε ορισμενες σελιδες(πχ skywalker.gr) ειτε απο firefox eitai explorer δε φορτωνονται ολα τα ΓΡΑΦΙΚΑ της σελιδας(εικονιτσες συνηθως) με αποτελεσμα η μη ολοκληρωμενη πλοηγηση της σελιδας..π.χ sto skywalker κρυβονται ολες οι αγγελιες της κεντρικης σελιδας που ειναι σε μορφη γραφικων και οχι κειμενου... Το προβλημα το ανακαλυψα τυχαια οταν σε εναν αλλο υπολογιστη ειδα πραγματα που...δεν ειχα ξαναδει στις σελιδες! Εχω δοκιμασει να αυξομειωσω το επιπεδο ασφαλειας toy internet αλλα και na dexomai ola ta cookies Και εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων web.Επισης τα προγραματα ειναι ενημερωμενα στη τελαιυταια version... Μηπως ειναι καποιος νεο ιος??
×
×
  • Create New...