Jump to content

Newbe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Newbe

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Newbe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Newbe

    Oppo Find 5

    Καλησπέρα, το εκανα παλια αλλα δεν θυμαμαι και πολλα.... Δες εδώ post 752 και κάτω. Resizing Internal Storage on Find 5 32GB http://community.oppo.com/en/forum.php?mod=viewthread&tid=8361&extra=&page=38 Νομιζω ότι θελεις το O-Tools-master0.0.2.zip και όχι το 0.0.3. Αν δεν το βρεις στο google στειλε μου το email σου αλλα πρεπει να ψάξω γιατι είμαι από φορματ.... Εχω εχω την τελευταια stable color κανα χρονο απροβλημάτιστα. Καλή επιτυχία.
  2. http://www.oppoforums.com/forums/greek.46/

    εδω ειναι το ελληνικο φορουμ της oppo.

     

    δεν γνωριζω τι εξοικιωση εχεις με τα κινητα απλα αν δεν εισαι σιγουρος πως γινεται η αναβαθμιση αφησε το οπως ειναι. βαλε τις εφαρμογες που θελεις εσυ και στηστο οπως σε βολευει. η αναβαθμιση απο μενα εχει γινει μια χαρα.

  3. παρακατω σου εχω και τις οδηγιες πως να φλασαρεις την ρομ ( αν δεν ξερεις ηδη) ευκολο ειναι το εχω κανει ηδη σε 3 oppo.

     

    Connect the phone to your computer via USB.

    Copy the firmware package into your phone.

    (Optional) Go Settings – General – Backup & reset – Restore factory settings and click Reset phone. The default password is 0000. Click “Erase everything” and the phone will reboot by itself.

    Turn off the phone.

    Press and hold the Power and Volume Down buttons to enter recovery mode.

    Select “apply update from sdcard" by navigating using the Volume buttons and and using the Power button to confirm.

    Use the volume keys to navigate and the power key to select and confirm.

    Select “reboot system now" after the installation finished.

     

    οτι αλλες αποριες εχεις ρωτας.

  4. ελα φιλε μου ειπε ο σπυρος οτι θελεις να περασεις ξανα την ρομ στο κινητο σου. λοιπον η διαδικασια περιγραφεται εδω

    http://www.oppoforums.com/threads/%E2%9C%B1%E2%9C%B1-coloros-%E2%9C%B1%E2%9C%B1.6817/

    την ColorOS V1.0.2i Stable φοραει αυτη την στιγμη το κινητο λογικα οπου να ναι θα βγει και αναβαθμιση αυτης καποια καινουργια stable. το κινηρο σου το εχει και ο αδερφος μου οποτε το παρακολουθω και εγω το θεμα. για να εμφανισεις τα ελληνικα πατας *#0000# Όταν πατήσεις *#0000# απλά εξαφανίζεται, δεν βλέπεις κάτι άλλο στην οθόνη. Πηγαίνοντας όμως στις ρυθμίσεις γλώσσας εμφανίζονται οι κρυφές γλώσσες. ( αυτο το κανεις αφου εχεις ηδη κανει την αναβαθμιση γιατι το μενου θα ειναι στα αγγλικα)

  5. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Όλα οκ με το ελληνικό πληκτρολόγιο άλλα στην πορεία βγήκαν άλλες δυο απορίες. Οι φωτογραφίες είναι σωστό να πηγαίνουν στην SD του τηλέφωνου και όχι στην εξωτερική? Πρέπει να κάνω κάτι? Θέλω να εγκαταστήσω το sygic. Σε ποια κάρτα πρέπει να το βάλω? Προτείνεται κάποιο άλλο? Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα! Χθες παρέλαβα το Xonmi με Άγγλο-κινεζικη ρομ. Είναι το πρώτο μου android…. Μετά από πολύ διάβασμα έχω βάλει vroot, mobileuncle και morelocale 2. Στο morelocale έδωσα root privileges και επέλεξα γλώσσα Greek / Location Greece. Στα language settings δεν μου βγάζει ελληνικά και δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο ουτε στα μηνύματα ούτε στις επαφές. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? Αν μπορείτε να μου πείτε τι άλλο πρέπει να περάσω στο κινητό για να ξεκινήσω (πρέπει να κάνω κάτι για να πηγαίνουν οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και ποιο από άλλα μου προτείνεται, η είναι καλύτερα να περάσω την multi) Συγγνώμη, ξέρω ότι έχουν ειπωθεί άλλα διαβάζω τα ποστ από την παρασκευή και δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...