Jump to content

dBpanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    837
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by dBpanos

  1. μου ήρθε sms οτι ενεργοποιήθηκε μόλις το CU Special.

    μου έδωσε 600 ΜΒ και 600' ομιλιας προς CU και μου ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΠΛΗΡΩΣ τα ΜΒ που είχα απο το φοιτητικο κοντά 17 γιγα.

     

    λογικο ειναι 2 διαφορετικα τελειως πακετα! κανονικα πρεπει και τα 600 λεπτα απο τα φοιτητιτικα λεπτα να σου τα εχει διαγραψει .

     

    Εμένα μου έμειναν όλα τα MB, αλλά μου αφαιρέθηκαν όλα τα λεπτά προς CU. Παραδόξως, όμως, μου προστέθηκαν 2000 sms προς όλους.:blink:

  2. Και στους δύο γυιους κόπηκε

    Εγώ το έκανα καρτοσυμωόλαιο .

    Μόνο η σύζηγος έμεινε με την ενεργή φοιτητική μου κάρτα.

     

    Αν επιτρέπεται το καρτοσυμβόλαιο που έκανες ήταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία; Έχει κάποια σχέση με αυτό που μου έκαναν εμένα στο παρακάτω link?

     

    Εμένα στις 4/11 που τσέκαρα, ίσως και νωρίτερα, μηδενίστηκαν τα υπόλοιπα σε ΜΒ (10GB) και λεπτά προς CU (περίπου 20.000') από τη φοιτητική προσφορά της 1ης του μήνος. Περιμένω 27/11 να λήξει και το τελευταίο μου xclusive6 (με μαζεμένα 22.000' προς όλους και 10GB). Δεν βλέπω πλέον τα φοιτητικά πακέτα στο app.

    Μετά ή θα αγοράσω το CU special 7 (τα βλέπω τα πακέτα special) που μάλλον μου αρκεί οριακά ή θα αρχίσω να χρησιμοποιώ τον 2ο αριθμό που έχω, ένα f2g που έχει μαζεμένο υπόλοιπο. Δεν έχω κάνει ακόμα την σύγκριση τι με συμφέρει. Αν κάποιος την έχει κάνει ας μου τα παραθέσει!

    Το υπόλοιπό μου σε ευρώ λήγει στις 28/4/2019. Αν κάνω ανανέωση τι θα συμβεί σε αυτήν την ημερομηνία λήξης;

     

    Είχα κάνει στην προηγούμενη σελίδα το εξής συγκριτικό.

     

    Γνωρίζει κάποιος έως πόσες φορές μπορείς να ενεργοποιήσεις μέσα σε ένα μήνα το CU Special 7? Διότι αν μπορείς π.χ. 2, τότε δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά με το προτεινόμενο καρτοσυμβόλαιο - ούτε αξίζει να δεσμευτείς για 18 ή 24 μήνες.

  3. Καλησπέρα σε όλους! Θα πρότεινα, μιας και το φαινόμενο ακύρωσης φοιτητικής ιδιότητας έχει αυξηθεί πολύ αυτές τις μέρες, να κάνουμε μια καταγραφή για το τι βολεύει να επιλέξουμε μετά:

     

    Σενάριο 1: CU Special: €8,5

    • 600' προς όλους
    • 600' προς CU (δωρεάν κάθε 1η του μήνα)
    • 100 SMS προς όλους
    • 2,1 GB data (600 MB δώρο κάθε 1η του μήνα, 500 MB από Just Surf Bonus - λογικά συνεχίζει να ισχύει, 1 GB από το πακέτο)

     

    Σενάριο 2: Ειδικό Καρτοπρόγραμμα τηλεφωνικής προσφοράς: €18,09

    • 1200' προς όλους + 600' προς Vodafone
    • 100 SMS προς όλους
    • 3 GB data

     

    αν έχετε δει ή σας έχουν κάνει προσφορά για κάτι άλλο, το προσθέτε στη λίστα για να είναι ξεκάθαρο για όλους και πιο εύκολο.

    LG G5

    Μόλις μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για OTA Update σε V20g. Ελληνικό CSM ("branded" cosmote).

     

    Βάζω τα εισαγωγικά, γιατί στην αλήθεια δεν έχει τίποτα τo Cosmote πάνω του, εκτός από την σχετική σήμανση στο Software Version "V20a-202-01"

  4. Αποφάσισα να ξεθάψω το συγκεκριμένο θέμα, καθότι οι εργασίες προχωρούν με αμείωτο ρυθμό και εντός λίγων μηνών το έργο θα δωθεί στην κυκλοφορία κατά 100%.

     

    Όσοι από εμάς ταξιδεύουν προς Ήπειρο, αισθάνονται μεγάλη προσμονή για την ολοκλήρωσή του δρόμου. Τα τελευταία 3-4 χρόνια παραδίδονταν τμηματικά κάποια κομμάτια επιπλέον.

     

    Χάρτης δρόμου

     

    Ήδη σήμερα, ο αρμόδιος Υπουργός Χ.Σπίρτζης εγκαινιάζει ένα ακόμα τμήμα το Καμπί-Πέρδικα, μήκους 37 χλμ, το οποίο συνεχίζει το υφιστάμενο Άρτα-Φιλιππιάδα.

     

    Το μεγάλο αγκάθι, οπως το βλέπω εγώ, είναι η σύνδεση Αντίρριο-Κεφαλόβρυσο το οποίο θα δώσει κατά τη γνώμη μου και την μεγαλύτερη ανάσα, καθότι θα αποφεύγουμε πλέον τα "στροφιλίκια" μέχρι το Μεσολόγγι. Όσο διασκεδαστικά κι αν είναι στην οδήγηση, η μία λωρίδα ανά κατεύθυνση το καθιστούν, αυτό το κομμάτι, μαρτύριο.

     

    Εδώ τώρα έρχονται και τα νέα debate μεταξύ των οδηγών. Ο δρόμος θα είναι καρφί μέχρι τα Γιάννενα. Από εκεί θα βρίσκει Εγνατία και θα πηγαίνεις καρφί και Ηγουμενίτσα, που νομίζω δεν θα έχει νόημα να βγεις στον κόμβο της Φιλιππιάδας. Για Πρέβεζα (και δη Πάργα-Σύβοτα, όμως, που πέρα ότι με ενδιαφέρει προσωπικά :p, μαζεύουν πολύ κόσμο τα καλοκαίρια) ποια θα είναι η βέλτιστη διαδρομή; Θα έχει νόημα ο χιλιομετρικός κύκλος; Προβλέπεται κάποιος κόμβος που θα οδηγεί στο Άκτιο;

     

    Ελάτε οι ταξιδιώτες προς Ήπειρο, για πάμε να καταστρώσουμε σχέδιο δράσης!! :lol::D

    LG G5

    Στο επιπεδο ασφαλείας επιδιόρθωσης Android ποια ημερομηνία σου βγαζει με την 20.B. ??

     

    Φαίνεται στο πρώτο screenshot του παραπάνω post, 01/01/2017

  5. έβγαλε και η εθνική τράπεζα alert και σε ενημερώνει για τις κινήσεις του λογαριασμό σου και τής κάρτας σου! μου το πέταξε μπαίνοντας στο e banking ! και νομίζω είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα, πως το έπαθαν και εξελίχθηκαν. μετά από τόσα χρόνια;

     

    Σε εμένα βγάζει error κατά την αποστολή του verification στο email. Επίσης, συνάντησα τρομερό bug λόγω του lastpass extension στον chrome το οποίο πήγαινε και συμπλήρωνε όλα τα πεδία συνεχώς και έτσι αναγκάστηκα να μπω με incognito mode για να κάνω την διαδικασία. Παρόλα αυτά ατύχησα. Θα το ξαναδώ αργότερα.

  6. Μπράβο να χαρείτε/χαρείς θέρμανση!Το αέριο βγαίνει πιο οικονομικό από το πετρέλαιο αλλά έχει μια παγίδα:στο πετρέλαιο καταναλώνεις όσο έχεις προπληρώσει.Στο αέριο καταναλώνεις προκαταβολικά άρα μπορεί να βρεθείς .....με το στόμα ανοικτό....όταν δεις τον λογαριασμό!

     

    Μεγάλη αλήθεια.

     

    Εγώ το διαμέρισμα που νοικιάζω τώρα είναι 90 m2 και ο ιδιοκτήτης της τριπλοκατοικίας (είμαι ο μόνος ένοικος) έβαλε πριν 3-4 χρόνια φυσικό αέριο, με έναν μετρητή για το σύνολο. Απο εκεί και πέρα κάθε διαμέρισμα (είχε ήδη αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου) ανοίγει τον διακόπτη και βλέπουμε από τα ρολόγια κάτω στο "λεβητοστάσιο" τις μονάδες καύσης. Και με απλή αναλογική υπολογίζουμε κάθε μήνα πόσο δίνει ο καθένας για τον λογαριασμό. Βέβαια, θέλει σωστές μετρήσεις κάθε φορά. Να σημειώνουμε την μέτρηση του ρολογιού της ΔΕΠΑ όποτε μετράνε και εκείνοι, και την ίδια μέρα πόσες μονάδες γράφουν τα εσωτερικά ρολόγια. Διαφορετικά, διπλοπληρώνουμε καταναλώσεις.

     

    Είχε συμβεί τον πρώτο χρόνο, για παράδειγμα, η μία μονάδα ("ώρα") του εσωτερικού ρολογιού για το διαμέρισμά μου να κοστίζει στον ένα λογαριασμό €1 και στον επόμενο €0,60.

  7. Επειδή είμαι κι εγώ παθών (2 φορές σε 2 χρόνια)...

     

    Έχω βάλει τέτοια "κλειδαριά" σε πόρτα και παράθυρα κουζίνας, αλλά σε όλες τις μπαλκονόπορτες έχω κανονικούς μεταλλικούς πύρους (σουβλιά, που είπε εύστοχα ο jaguar13)

     

    Κοίταξα τα ρολά ασφαλείας γνωστής εταιρίας, αλλά αν τέλει αποφάσισα να αλλάξω όλα τα τζάμια από διπλά 3mm έκαστο, σε triplex 4mm έξω και μονό 5mm μέσα. Ας βαράνε και με βαριοπούλα τώρα. Και τέλος, ακριβή κλειδαριά στην πόρτα ασφαλείας με πολύ κοντό και περίεργο κλειδί.

    LG G5

    Ιταλικό branded στην HUTCHISON.

    Ετσι έλεγε και 1η συσκευή που μου έστειλαν.

    Η αρχική rom που φόραγε ήταν η v10d-EUR-XX unbranded, αλλά μετά από αναβάθμιση με lg bridge σε v10e έγινε branded.

    Ευτυχώς ???, είχε προβλήματα και επιστράφηκε εντός DOA.

     

    Ιταλικό είναι σωστά τα λες. Εγώ διάβαζα HUT βέβαια, οπότε είναι ή σημάδι κούρασης ή κρυφή όρεξη για πίτσα. :p

    LG G5

    Παιδια οσοι βαλατε nougat οταν κανετε boot το κινητο σας ζηταει Pin ,password η pattern για να ξεκινησει?

     

    Εννοείς ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αποτύπωμα κατά το boot και σου ζητάει το backup PIN? Αυτό συνέβαινε και με 6.0.1 σε εμένα τουλάχιστον.

    Edit: Ή σε αναγκάζει να βάλεις κάποιο κλέιδωμα;

    LG G5

    provider HIT

    provider name HUTCHISON από το lg phone from.Από τότε που το πήρα δεν την πολυέψαξα φοράει v10d-EUR-XX

     

    Δείχνει να είναι branded συσκευή αλλά χωρίς branded rom.

    Η Hutchison 3G είναι η εταιρία πίσω από το brand κινητής Three

     

    EDIT: Θα μπορούσε λοιπόν να είναι από Αγγλία, Αυστρία, Δανία, Ιρλανδία, Ιταλία ή Σουηδία, εφόσον μιλάμε για ευρωπαϊκή συσκευή

    LG G5

    Παιδια ετοιμο. Η Nugat περαστηκε με 100% επιτυχια.

    Φιλε geo29 1000 ευχαριστω για τον οδηγο !

    Εντυπωσεις συντομα.

     

    Όπως άλλωστε έχει συμβεί στην πλειονότητα των χρηστών μου δοκίμασαν να το κάνουν με LGUP.

     

    Προφανώς και θα υπάρχουν και αστοχίες, αλλά δεν είναι ο κανόνας αυτός, έτσι ώστε να οδηγούμαστε σε λογικές "μόνο ΟΤΑ". Γιατί και από ΟΤΑ την έχουμε πάθει ορισμένοι και όχι σε LG...

     

    Άρα προς αποκατάσταση των γραφομένων, καμία πλακέτα δεν κάηκε και κανένα κινητό δεν μπρίκαρε. Σαφέστατα ατυχής κατάληξη, η οποία όμως νομίζω ότι διορθώνεται χωρίς να πάει το κινητό στην procordia. Με λίγο ψάξιμο στο XDA μπορεί να υπάρχει λύση. Ίσως αυτή να δίδεται και μέσω του LGUP.

    LG G5

    Έπαθα μεγάλη νίλα παιδια περιμενετε .

    Ειπε το παλικαρι "της lg" οτι το κινητο ειναι ρουμανιας να μην αντιστοιχει η nougat με αυτην που ρολαρει και να παθαινει κοκομπλοκο.

    Του λεω αφου τ κινητο μου ειναι μαμα και το εκανα by the book απο lg bridge

    Τι να πω.. περιμενετε OTA καλυτερα να ειστε ησυχοι

     

    Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αυτό που σου είπε. Σου ήρθε update notification, μέσω LG Bridge, για την δική σου συσκευή βάσει ΙΜΕΙ.

    Τι σχέση έχει αν είναι Ρουμανίας ή Ελλάδας ή Χονγκ Κονγκ;

    LG G5

    Για οσους θελουν να την περασουν με lg up οριστε το link ...

    http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G5/H850/H85020A/H85020a_00_OPEN_EU_OP_1030.kdz

     

    Σε ευχαριστώ πολύ για το link. Κατεβαίνει κανονικά. Απ'όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν επιπτώσεις για την μετέπειτα εγγύηση του κινητού με την χρήση του LG Up, καθότι δεν αλλάζει κατάσταση ούτε ο bootloader, ούτε αποκτάει κανείς root access και τα συναφή. Ουσιαστικά πρόκειται για καθόλα νόμιμη διαδικασία. Σωστά;

     

    Διάβασα και στο xda για ένα workaround και update μέσω bridge, αφού πρώτα κατεβάσει κανείς το kdz αρχείο παραπάνω:

     

    1) Πας στο C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LG Bridge\Update και το κάνεις paste σε όλα τα subfolders που βρίσκονται εκεί.

    2) Ξεκινάς την διαδικασία μέσω LG Bridge κανονικά η οποία μετά από ένα σημείο αποτυγχάνει.

    3) Επιστρέφεις στα προαναφερθέντα subfolders και σβήνεις τα kdz αρχεία που έβαλες πριν, τα οποία πλέον είναι 0 kB

    4) Ξαναξεκινάς την διαδικασία μέσω LG Bridge και δουλεύει κανονικά

     

    EDIT: Ορίστε και το changelog της αναβάθμισης σε Nougat

    LG G5

    Εμένα ακόμα τίποτα μέσω bridge.

     

    @johnnyman25 το λινκ που έδωσες έχει πάψει να λειτουργεί πλέον. παίζει να έχεις κάπου ανεβασμένη την generic eu να την περάσω με lgup?

    γιατί αυτήν την vodafone rom του xda την φοβάμαι κι ας λένε ότι, εν τέλει, δεν τους αλλάζει την version σε V20a-222-01 (222 νομίζω είναι η VF Ισπανίας στα lg) αλλά την κρατάει σε ότι είχαν πριν, π.χ. V20a-EUR-xx.

    LG G5

    wow δεν ήξερα ότι έχει κυκλοφορήσει σε κοσμοτε....:X

     

    και το αστείο είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι από αντικατάσταση, άρα LG Hellas :wacko:

    Πώς βρέθηκε στην αντιπροσωπεία branded συσκευή;

    LG G5

    κατέβασε από το play το lg phone from να το κάνεις επιβεβαίωση

    χωρίς να είμαι σίγουρος δεν έχει κυκλοφορήσει ελληνικό branded

     

    cWEH6U7re7k68yopu93c4D0SdNMgQTqFHxaTjRFdOYPVBH-XG_UDXt-CXY7915rLNkr6U8_y51XWJ3g5RlpeIfJelBQT4dJ_9kM8CWEJgw-v2kEYxI2vLipsUOzG0KTNpFNp-HkB0COAojw4TpJmNvcSextrWW5m-6bKyjiRvhWnkd6aiiXyzif2Cca8lRscgi3VephnMI7vJKxHWW6I4aEG3HqaYS-cJMvSVTjdY2yKhf94MDS66atISNaDoLUgAzmjmsceqhjPjqGvzRj-WDl7rucntUa-EX9560JXAQKcHvDr_aw1P94oQWdvcZ9zM518ZS7MFWN1irFj24qdfr5bq_W4xLlGYmPRGrkxNZgugv6RsBuf2dkgLFd3SnAIzmqDKJPDOsJVIx7gmJPJr1LDyV8Kxj3PWaHXDHO_BbqNkR2gawiZcYVoshvZXgoNoKjnfw6dxGkFw-7HfgGFU_yYsISABD3Lx4m01xTh9a8XN_UKBISlU-Tp2gvr1TfSHA36I1yDF1w9oS7DJKIdf9jToF_0zFabhgMJakn5PLfzh3HO2L1W_rjs0WhCa78YSZUnUWDXfypsZmjZs-8NBLs_ukLubPIV-fSjeeZzYG065UmA=w535-h950-no

×
×
  • Create New...