Jump to content

roxy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by roxy

  1. Στέφανε αλλη μία ερώτηση,

    μετά από εγκατάσταση των προγραμμάτων handy (clock, weather, taskman) το κινητό όταν πάει να ξεκινήσει μου βγάζει μήνυμα: "Τέλος εφαρμογής - main - alarmServer 3" 2 φορές και χάνεται το μήνυμα, ενώ την τρίτη πρέπει να πατήσω το ο.κ για να σβήσει.

    Τα παραπάνω είναι καλά προγράμματα, το handy clock το είχα εγκαταστήσει 2,3 μέρες πρίν και έτρεχε κανονικότατα χωρίς αυτά τα μηνύματα, τα οποία εμφανίστηκαν μετά από την εγκατάσταση του, σπασμένου φυσικά handy weather.

    Τα έκανα απεγκατάσταση και το πρόβλημα λύθηκε, όταν όμως ξαναεγκατέστησα το handy clock μόνο, το πρόβλημα ξαναπαρουσιάστηκε.

    Το διαγραφω ξανά, ή ξέρεις μήπως κάποια λύση?

  2. Στέφανε καλημέρα,

    Χθες έκανα εγκατάσταση ξανά του Garmin (5.00.40 αυτή την φορά) και τώρα απ'οτι φαίνεται δουλεύει οκ! Μόνο που αργεί κάπως (πάνω από 3 λεπτά) να βρει σήμα από του δορυφόρυς.

    Το επόμενο μου βήμα είναι να ακολουθήσω τις συμβουλές που έχεις βάλει (για άλλη μιά φορά ευχαριστούμε) για απόκτηση πιστοποιητικού.(αν συναντήσω πρόβλημα ελπίζω να έχω την βοήθεια σου).

    Και πάλι καλημέρα

    Σπύρος

  3. Το κινητό το συνέδεσα στην δουλειά μου (σε WIN2K) και το εβαλα να του γίνει scan με το Fsecure, και του βρήκε worm ! με την μία !!!!! (worm.Win32.Autorun.efq (virus) στον αρχικό φάκελλο autorun.inf . action : renamed.

    Τι γίνεται τώρα?

  4. καλημέρα,

    Εάν δεν σου κάνει κόπος και δεν βαριέσαι θα μπορούσες να μου δώσεις οδηγίες για το Garmin- γιά Ελλάδα (Αθήνα θεσσ. επαρχία) στο Ν 95 8g - μιά και οι οδηγίες στο θέμα είτε έχουν διεύθυνση στο rapidshare που δεν ισχύει πλέον ή είναι μπερδεμένς και παλιές.

    Ο βοήθεια σου θα ήταν ανεκτίμητη.....

×
×
  • Create New...