Jump to content

Axle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Axle

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 17

Axle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια δεν υπαρχουν ανταλακτικα!!!προσεχετε μη σας πεσει και σας κατω γιατι παει μετα.τη βαψαμε.και μολις χθες συνειδητοποίησα πως δεν εχει wi-fi.ασυρματη συνδεση δηλαδη.πολυ αρνητικο γιια καποιον που θελει να μπαινει συχνα στο ιντερνετ.πηγα στην κοσμοτε και ζητησα τις ρυθμισεις για το g500!μου τις εδωσαν, εκανα οτι επρεπε και τωρα συδεετε μεν μεσο gprs αλλα δεν ανοιγει καμια σελιδα στο ιντερνετ.μου λεει δεν ειναι δυνατη η ευρεση τις σελιδας.ελεγξτε το ονομα καιδοκιμαστε ξανα.αλλα τα γραφω ολα σωστα.ετσι πιστευω τουλαχιστον!
  2. ευχαριστω ttlog.το εκανα αλλα τιποτα.παλι αργει.για συνδεση στο ιντερνετ καμια ιδεα?περα απ αυτα που γραφτηκαν σε προηγουμενες σελιδες γιατι δεν κανουν τιποτα
  3. Γεια σας κ απο μενα!!ειμαι νεος στο club αλλα εχω το G500+ ενα μηνα περιπου κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ειχα ενα ατυχημα βεβαια, μου επεσε κανα 2 φορες κ εσπασε λιγο η προσοψη στη γωνια.οχι κατι σοβαρο.επισης εχω προβλημα κ εγω με το ιντερνετ.εχω κοσμοτε.ενεργοποιησα και το gprs αλλα παλι κατι δεν παει καλα.μου λεει η συνδεση ειναι αδυνατη και να ελεγξω τις ρυθμισεις.η παρεα σας ειναι πολυ καλη!Διαβασα ολα τα μυνηματα αλλα εχω αποριες σχετικα με το πως γινετε το gps να βρισκει σημα πιο γρηγορα, με το πατσακι που λετε εκει, δεν το βρηκα πουθενα.και τελος να πω συγχαρητηρια σε ολους για την επιλογη που κανατε να παρετε το g500.ειναι κορυφη!!!!!!!
×
×
  • Create New...