Jump to content

MeTaL73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MeTaL73

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

MeTaL73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχως το δοκιμασα και αυτο με το driver cleaner pro (2 φορες κιολας) αλλα δεν ειχε καμια βελτιωση.Το μονο που σκεφτηκα να κανω ειναι να βρω παλιοτερους Drivers που δουλευαν καλα και να τους εγκαταστησω.Εχω παραγγειλει και μια ψυκτρα να βαλω πανω για να μειωσω θορυβο και θερμοκρασιες,αν και δεν νομιζω να ειναι λογω θερμοκρασιων.
  2. Δοκιμασα να τρεξω και το 3DMark αλλα μετα απο λιγο παλι αλλαξαν τα χρωματα και κολλησε τελειως μεχρι που με αφησε με 4-8 χρωματα και το γνωστο μηνυμα "nv4_disp display driver has stopped working normally....."
  3. Thanks.Θα το δοκιμασω και αυτο και ελπιζω να βρω καποια λυση γιατι εχω αρχισει να τρελενομαι....:wacko:
  4. Χωρις να ξερω πιστευω πως δεν ειναι τετοιο το προβλημα γιατι απ οτι καταλαβα και απο αλλα Forums που διαβασα εμφανιζεται σε πολυ κοσμο με τον ακριβως ιδιο τροπο.Οποτε δεν νομιζω να φταιει η καρτα.Αν απ την αλλη ειναι λογω harware πως 8α ξερω οτι ειναι σιγουρα αυτο??
  5. Καλησπερα σε ολους. Εχω μια καρτα γραφικων "8800 GT XFX XXX" εδω και ενα χρονο περιπου.Οποτε παιζω καποιο game (κατα 95%) αρχιζουν και κολλανε τα γραφικα,αλλαζουν οι χρωματισμοι της οθονης και γινεται σαν "σκακιερα" με αποτελεσμα η να κολλαει τελειως το pc, η να κολλαει απλα το game ,η να με "πεταει" στο Desktop βγαζοντας ενα μηνυμα για καποιο error ενως αρχειου dll των driver της NVIDIA.Εχω διαβασει διαφορα για αυτο το θεμα και λυση δεν εχω βρει ακομα.Δοκιμασα να σβησω και να ξαναγραψω τους Drivers απ την αρχη με διαφορους τροπους αλλα το προβλημα παραμενει.Το εχει πολυς κοσμος και θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε καποια δοκιμασμενη λυση.Συγνωμη αν εχει υποθει ηδη ερωτηση για αυτο το θεμα αλλα δεν παρακολουθω απ την αρχη.Αν εχει καποιος να προτεινει κατι ας βοηθησει:blink:.... Εχω drivers ,Version : 185.85 για Windows XP 32 bit Ευχαριστω προκαταβολικα!!
  6. Παιδες Β Ο Η Θ Ε Ι Α!!!Υπαρχει καποιο site που να δινει serial keys για το Test Drive Unlimited(ΒΕΤΑ εκδοση) χωρις να κανεις εγγραφες και να δινεις χρηματα μεσω καρτων και αλλα τετοια..???Το περιμενω πως και πως απο τις 24 Οκτωβριου που ειπαν οτι θα πρωτοβγει και τωρα εχω χαθει τελειως.Νομιζω πως πολλοι θα ηθελαν μια λυση σε αυτο το θεμα...Ευχαριστω!!
  7. Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε σε ενα διλυμα που εχω..Σκεφτομαι να αγορασω μια απο τις 2 καρτες (ASUS EN7900GT-2DHT 256MB η 7950 GT 512 MB HTDP) και θελω να μου πειτε αν ξερετε ποια ειναι καλυτερη και ποια ειναι πιο αποδοτικη.Ευχαριστω προκαταβολικα!!1:rolleyes:
×
×
  • Create New...