Jump to content

Exael

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Exael

  1. . . . Σαν πυρήνας λειτουργικού πάντως το ICS από τους ειδήμονες θεωρείται ανώτερο σαφώς από το GB . . .
    Ο πυρήνας θα είναι μάλλον ίδιος μ' αυτόν που ήδη έχουμε (Linux kernel 2.6.32.9). Τουλάχιστον αυτό έγινε με τα Xperia Arc και Neo και δεν πιστεύω ν' αλλάξει κάτι για τα δικά μας μοντέλα.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω (και συγγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος), που αφορά την δυνατότητα βιντεοκλήσης στο sony ericsson xperia mini st15i. Αν έχει εξαντληθεί το θέμα, κάπου στο forum, παρακαλώ παραπέμψτε με, γιατί όσο έψαξα, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο (από την αναζήτηση). Η ερώτηση αφορά το αν υπάρχει εφαρμογή στο store, που να δίνει τη δυνατότητα στην κάμερα, να χρησιμοποιηθεί για βιντεοκλήση, όχι όμως στα πλαίσια skype, ή άλλης εφαρμογής, που απαιτεί χρήση internet και παράλληλα η καλούμενη συσκευή να τρέχει με την ίδια εφαρμογή (αν και το δεύτερο με ενοχλεί λιγότερο) . Ο πάροχος (Cosmote), όπως μάλλον όλες οι εταιρίες κ.τ. παρέχουν δωρεάν την δυνατότητα βιντεοκλήσεων.. Στην έως τώρα ερευνά μου, διαπιστώνω όλο και πιο έντονα, ότι, με την εξαίρεση των galaxy, δεν κυκλοφορούν android κινητά, που να υποστηρίζουν τέτοιου είδους βιντεοκλήση, παρόλο που διαθέτουν δευτερεύουσα κάμερα. Και μου φαίνεται λίγο απαράδεκτο, τη στιγμή που το προηγούμενο κινητό μου, το sony ericsson elm, με μία μόνο κάμερα, την υποστήριζε.. Παρακαλώ αν ξέρει κανείς κάτι, ας απαντήσει και ζητώ συγγνώμη αν έχετε χιλιοεξαντλήσει το θέμα

    Κι εγώ πριν κανά μήνα που το έψαχνα κατέληξα στα ίδια συμπεράσματα, δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι μέχρι τώρα. Ναι, είναι ηλίθιο ένα νέο κινητό να μη μπορεί να κάνει κάτι που έκανε για την πλάκα του το παλιό σου!

    Αύριο ίσως το βάλω κ στον ήλιο μερικές ωρίτσες (έχω όρεξη να παίξω με την τύχη μου :lol: )

    Νομίζω ότι έτσι θα μειώσεις το χρόνο ζωής της μπαταρίας σου, παίξε κανένα απαιτητικό game και θα ανεβάσει γρήγορα θερμοκρασία.

  3. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες σου. Πληροφοριακά το κινητό δεν έχει "πειραχτεί", δηλ. root & τα σχετικά. Αυτό που λές το πρόβλημα με την υπερθέρμανση των πλήκτρων αφής είναι γνωστό & συνήθες πρόβλημα? Τι το προκαλεί? Υπάρχει αναφορά σχετικά μ' αυτό στο φόρουμ η γενικά στο internet?
    Ναι, είναι γνωστό & συχνά αναφερόμενο πρόβλημα στις σχετικές online κοινότητες. Το πρόβλημα δεν είναι η υπερθέρμανση αυτή καθ' αυτή (και το Pro θερμαίνεται, αλλά δεν παθαίνει το ίδιο), αλλά το ότι με την αυξημένη θερμοκρασία "τρελαίνονται" τα πλήκτρα αφής και κάνουν τα δικά τους. Αν ρωτάς αν υπάρχει επίσημη αναφορά ή επίλυση από τη Sony για το θέμα, τότε όχι απ' όσο ξέρω. Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορες μέθοδοι στο Internet που λένε ότι βελτιώνουν/φτιάχνουν το πρόβλημα, αλλά το πιο σίγουρο είναι να πας τη συσκευή για service. Μέλη του forum που το έκαναν αυτό, λένε ότι διορθώθηκε το πρόβλημα. Αν δε βαριέσαι ξεκίνα να διαβάζεις προς τα πίσω το thread και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα για το θέμα από την εμπειρία άλλων χρηστών.
  4. Όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι να το ρουτάρω και να περάσω κάποια custom rom για να το ελαφρύνω.
    Άλλο το rooting, που σου δίνει πλήρη δικαιώματα και δικαιοδοσία στην διαχείριση μιας συσκευής, και άλλο το να ξεκλειδώσεις το bootloader της, ώστε να μπορείς να περάσεις μια custom rom. Εσύ λογικά θες το δεύτερο, π̶ο̶υ̶ ̶α̶ν̶ ̶δ̶ε̶ν̶ ̶κ̶ά̶ν̶ω̶ ̶λ̶ά̶θ̶ο̶ς̶ ̶δ̶ε̶ν̶ ̶π̶ρ̶ο̶α̶π̶α̶ι̶τ̶ε̶ί̶ ̶τ̶ο̶ ̶π̶ρ̶ώ̶τ̶ο̶.

    Για root δες αυτό αν έχεις 4.0.2.A.58 ή παλαιότερη έκδοση firmware ή αυτό (συγκεκριμένα το 2o και 3ο section) αν έχεις 4.0.2.A.0.62 ή μεγαλύτερη.

    Για custom rom η πιο γνωστή είναι νομίζω η Cyanogenmod. Για ελαφριά έχω δει να αναφέρεται η Hybrom.

    Καλησπέρα παιδια, εδω και 2 μέρες έχω πρόβλημα με το touchscreen?, δηλ. προσπαθώ να το ξεκλειδώσω & δεν γίνεται ή προσπαθώ να πατήσω κάποιο κουμπί απο την οθόνη & δεν κάνει τίποτα, με άλλα λόγια δεν ανταποκρίνεται η οθόνη ενώ παράλληλα νοιώθω μια "δόνηση" περίεργη κρατώντας το στα χέρια μου. Υπάρχει καμία ιδέα, & εάν έχει παρουσιαστεί ξανά σε κάποιον απο εσάς μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο αξιόπιστο service για να το πάω,γιατί νομίζω ότι είναι ακόμα στην εγγύηση.

    :worry: :worry:

    Αν δεις και προηγούμενες σελίδες του thread θα διαπιστώσεις ότι πολλά mini (όχι Pro) εμφανίζουν πρόβλημα με τα πλήκτρα αφής τους. Συγκεκριμένα σε κάποιες συσκευές, όταν το κινητό ζεσταίνεται (πχ. από μια απαιτητική εφαρμογή), αυξάνεται η ευαισθησία των πλήκτρων αφής με αποτέλεσμα να πατιούνται από μόνα τους. Αυτό ουσιαστικά καθιστά μη λειτουργική τη συσκευή, μέχρι να πέσει η θερμοκρασία της. Εσύ βέβαια, όπως το περιγράφεις, φαίνεται να έχει μονίμως αυτό το πρόβλημα, που ίσως οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος λόγω εποχής. Δοκίμασε να τη ψύξεις (πχ. βάλε τη στο ψυγείο για λίγο!) και αν δεις ότι έφτιαξε τότε ξέρεις τουλάχιστον τι φταίει! Όπως και να 'χει, αφού είναι ακόμα στην εγγύηση, πήγαινέ το σε κάποιο επίσημο επισκευαστικό κέντρο (να η λίστα που ανέβασε κάποιο άλλο μέλος) ή στο κατάστημα που το αγόρασες.
  5. Την λύση την ξέρω . service :(

    To ερώτημα ειναι σε ποιό ??

    έχετε κάποιο να προτεινετε ?

    Δε σας κρυβω ότι με βολευει καταστημα Germanou μια και ειναι πολύ κοντά μου..

    Τι λέτε ? :rolleyes:

     

    Να η λίστα με τα επισκευαστικά κέντρα.

    Προτείνω όποιο σε βολεύει.

    Νομίζω ότι ο Γερμανός λειτουργεί σα μεσάζοντας και το στέλνει στο service κι αυτός. Γλίτωσε χρόνο και πήγαινε στην "πηγή" απευθείας.

  6. Κλησεις ειναι πρωτο και μετα Προβολη.

    Πόσες ώρες μιλάς τη μέρα; Αν θυμάμαι καλά τα specs της συσκευής, το talk time ήταν περίπου πέντε ώρες, δηλαδή χάνεις κάπου 20% για κάθε ώρα ομιλίας. Δε ξέρω αν αυτός ο συλλογισμός είναι σωστός ή αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά δεδομένου ότι την πιο πολλή μπαταρία σου την "τρώνε" οι κλήσεις, είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.

    Extract the boot.img from the CyanogenMod update.zip and copy the it to the same folder as fastboot (the /platform-tools folder within the Android SDK folder).

    Place the CyanogenMod update.zip file on the root of the SD card.

    Optional: Place the Google Apps .zip on the root of the SD card also. ξεκινησα παλι απο την αρχη και δεν βγαζω ακρη σε αυτο το σημειο (ειμαι ετοιμος να το σπασω) πες μου λιγο με απλα λογια τι κανω γτ εχει αρχισει να ποναει το κεφαλι μου!!!!!

    Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με custom roms, ούτε καν root δεν έχω κάνει, οπότε δε νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος για να σου πει τι να κάνεις! Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω, κυρίως μεταφράζοντας στα Ελληνικά το παραπάνω απόσπασμα, και ελπίζω να μην πω αρλούμπες και σε μπερδέψω χειρότερα:

     

    Λογικά θα έχεις κάποιο zip αρχείο με όνομα "CyanogenMod update.zip" (ή "update.zip" σκέτο). Πρέπει να το κάνεις αποσυμπίεση (unzip) σε κάποιο προσωρινό φάκελο (έστω ότι τον ονομάζεις temp). Ο temp θα περιέχει, αποσυμπιεσμένα πλέον, τα περιεχόμενα του zip αρχείου και μέσα σ' αυτά θα περιέχεται κι ένα αρχείο με όνομα "boot.img". Κάνεις copy το "boot.img" και paste στο φάκελο "platform-tools" που βρίσκεται μέσα στο φάκελο "Android SDK". Στη συνέχεια θα κάνεις copy το αρχικό zip αρχείο (το "update.zip" ντε, OXI τον temp!) και paste στο root της SD κάρτας μνήμης. Προαιρετικά μπορείς να κάνεις copy και το zip αρχείο με όνομα "Google Apps.zip" και paste επίσης στο root της SD κάρτας μνήμης.

  7. Ναι σε Stand-by. Τιποτα δεν εχω ανοιχτο τι να το κανω το wifi βραδυατικα :p

    Εαν το φορτισω βραδυ στις 10 το πρωι στις 10-11 ειναι 82% !

    Τωρα ειναι 43%

    Με μπέρδεψες...

    Για να σου δώσω να καταλάβεις, αν:

    - απενεργοποιήσεις 3G, GPS, Wi-Fi

    - κάνεις kill κάθε αχρείαστη εφαρμογή

    - θέσεις το brightness της οθόνης στο low

    - βεβαιωθείς ότι η μπαταρία του κινητού έχει ολοκληρώσει μερικούς κύκλους φόρτισης από την πρώτη χρήση

    - δεν έχεις το κινητό σε περιοχή με απειροελάχιστη κάλυψη για τεράστιο χρονικό διάστημα

    - χρησιμοποιείς κυρίως το mobile "κομμάτι" της συσκευής σε λογικά πλαίσια (δηλαδή OXI games, videos, browsing, ομιλία με τις ώρες κτλ)

    τότε θα πρέπει να βγάζεις περίπου τρεις μέρες με μια πλήρη φόρτιση (μιλάω μόνο από προσωπική εμπειρία βάσει του δικού μου mini pro).

     

    Αν τώρα εσύ βγάζεις λιγότερο από δύο μέρες, τότε μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή σου.

     

    Επίσης πήγαινε Settings -> About phone -> Battery use και δες τι είναι αυτό που καταναλώνει πολλή μπαταρία.

    παιδια να κανω μια ερωτηση θελω να περασω μια rom της cyanogenmod 7.0.1.2. προσπαθω να το βαλω αλλα μου λεει οτι δεν γινεται ξερετε αμα πρπεει να περασω κανενα firmware?????

    Θες να πεις ότι ακολούθησες αυτόν τον οδηγό για Xperia mini ή αυτόν για Xperia mini pro και δεν τα κατάφερες;!

    παιδια, και εγω μολις πριν απο μια εβδομαδα απεκτησα το νεο μου xperia mini pro!

    αλλα επειδη ειναι το πρωτο μου κινητο με android και ειμαι τελειως ασχετη με αυτα θα ηθελα την βοηθεια σας!!

    καταρχας ποιες ειναι οι κινησεις που πρεπει να κανω για να αξιοποιησω πληρως τις δυνατοτητες/λειτουργειες του? (π.χ. πρεπει να κατεβασω καποιες εφαρμογες, να κανω καποια αναβαθμιση?) (το μονο πραγμα που εχω κανει ειναι η αναβαθμιση .62)

    και επισης αυτο το "root" που εχετε αναφερει τοσες φορες τι ακριβως ειναι?:p (σας ειχα προειδοποιησει πως ειμαι τελειως ασχετη!):O

    ευχαριστω για την προσοχη σας!

    Δες κι αυτόν τον οδηγό.

  8. Τι μπορω να κανω για να μην μου τελειωνει η μπαταρια τοσο γρηγορα ?

    Μεσα σε 4 ωρες παει 60% !

    Το μονο που εχω βαλει ειναι το GO Launcher EX και το Advanced Task Killer για να τερματιζει τις εφαρμογες

    (τρεχουν συνεχεια facebook,αναπαραγ. στην συσκευη και ακομα 5-6!)

    Τι προτεινετε να κανω ??

    Δώσε περισσότερες πληροφορίες!

    Εννοείς πέφτει στο 60% σε Stand-by; Τι έχεις ενεργοποιημένο (πχ. Wi-Fi); κτλ...

    καποιος να βοηθησει ρε παιδια γιατι μου την εχει δωσει, εχω το μινι προ με 2.3.4 και αριθμο εκδοσης 4.0.2.Α.0.62 , δεν μπορω με τιποτα να το κανω ροοτ. εχει κανει καποιος ?

    Δες αυτό (συγκεκριμένα το 2o και 3ο section).

    παιδιά, μια ερώτηση. ύπαρχει κάτι που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε ώστε στην έναρξη κατά το άνοιγμα του τηλεφώνου να μην κάνει τόοοοοοσσηηη ώρα;;

    κάτι σαν τύπου απενεργοποίησης οθόνης έναρξης που είχαν τα παλιά μας κινητά...

    Ξέχνα τα παλιά κινητά, πλέον μιλάς για smartphone, που στην εκκίνηση φορτώνει ολόκληρο λειτουργικό σύστημα! Λογικό είναι να αργεί. Το να απενεργοποιήσεις το boot animation δε θ' αλλάξει και πολλά.

  9. Εγω παντος εδωσα το Mini και πηρα iPhone 4 και εχω βρει την υγεια μου (ασχετο ξερω γω :p ) και οχι δεν με πληρωνει η apple!

     

    Apple iPhone 4 8GB --> 495 €

    Sony Ericsson Xperia mini --> 145 €

    ---------------------------------------------

    Διαφορά στην τιμή 350 €

    (Οι τιμές είναι οι χαμηλώτερες που εμφανίζει το Skroutz)

     

    Δεν πλήρωσες και λίγα την "υγειά" σου!

  10. Δεν ισχύει αυτό φίλε μου, αν πας settings/ applications/ mnage applications έχει ξεχωριστό tab για τα services που τρέχουν. Όσο για task killers, οι πιό έμπειροι χρήστες (και γνώστες) λένε οτι δεν χρειάζεται...

    TIL! Fixed.

    Αν και πιστεύω ότι διευκολύνει αρκετά ένας task killer (δεν ανατρέχεις κάθε φορά στις ρυθμίσεις, ούτε ψάχνεις ποιό service είναι απαραίτητο για την ορθή λειτουργία του κινητού).

  11. Η μπαταρια ποσο κραταει περιπου ?

    Περίπου δύο μέρες με φυσιολογική χρήση (βέβαια έχω το pro, αν και δε νομίζω να διαφέρει πολύ).

    Και απο που βλεπω ποιες εφαρμογες ''τρεχουν'', γιατι δεν θελω να τρεχει τιποτα!

    (Εαν γινετε και με καποιο προγραμματακι να κλεινει τα παντα καλυτερα)

    Δ̶ε̶ν̶ ̶τ̶ο̶ ̶β̶λ̶έ̶π̶ε̶ι̶ς̶ ̶α̶π̶ό̶ ̶κ̶ά̶π̶ο̶υ̶ Μπορείς να δεις έτσι ή να βάλεις κάποια εφαρμογή (πχ. Advanced Task Killer). Για να τερματίσεις τα "πάντα", τουλάχιστον όπως φαντάζομαι ότι θες να κάνεις, πρέπει πρώτα να κάνεις root και uninstall τα craplets που έχει από τη μάνα του το firmware, γιατί διαφορετικά θα ξανανοίγουν από μόνα τους.

  12. αξιζει να αγορασω το μινι η να στραφω αλλου?

    Εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχεις από ένα κινητό, τις ανάγκες που θες να καλύψεις με αυτό και φυσικά από το πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Γενικά το mini θεωρείται καλό value for money κινητό για να μπεις στον κόσμο του Android.

    κολλαει γενικα αν το γεμισεις με μια 8αρα καρτα μνημης

    Οι επιδόσεις ενός κινητού δεν εξαρτώνται από το μέγεθος της κάρτας μνήμης. Αυτό που μπορείς να προσέξεις είναι η ταχύτητα της κάρτας μνήμης (διακρίνονται από το Speed Class Rating στο οποίο ανήκουν), που παίζει ρόλο σε read/write διαδικασίες από/προς αυτή.

    τα πληκτρα τι προβλημα εχουν που ακουω?

    Σε κάποιες συσκευές, όταν το κινητό ζεσταίνεται (πχ. από μια απαιτητική εφαρμογή), αυξάνεται η ευαισθησία των πλήκτρων αφής με αποτέλεσμα να πατιούνται από μόνα τους. Αυτό ουσιαστικά καθιστά μη λειτουργική τη συσκευή, μέχρι να πέσει η θερμοκρασία της.

  13. Σημερα παρατηρησα οτι η μνημη μου ειναι πολυ χαμηλη... 41mb ελευθερα απο τα 335mb! Ειναι φυσιολογικο αυτο η πρεπει να αρχισω να ανησυχω?Σε εσας ποσο φτανει η ελευθερη μνημη?Χρησιμοποιω το go luncher και το go locker αν αυτο βοηθαει σε κατι... :p

     

    Σύμφωνα με αυτό, δεν παίζει πρόβλημα.

  14. Καλημέρα παιδιά! Χτες αγόρασα ένα mini pro απο vodafone....μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη από το κινητό.. αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι όταν χρησιμοποιώ την κάμερα και συγκεκριμένα το βίντεο που έχω τραβήξει οταν κάνω αναπαραγωγή ακούγεται ένα ελαφρύ συνεχόμενο χτύπημα.. απ οτι εχω δια΄βασει και προηγουμενως προκειται για ενα ειδος ηλεκτροστατικου θορυβου. Προέρχεται απο την μπαταρία η την υποδοχή της σιμ και επηρεάζει το βιντεο.

    Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω?

    θα χρειαστεί σερβις ή είναι κατι παροδικό?

    πρέπει να αλλάξω μπαταρια?? θα επηρεάσει την λειτουργία του κινητου και θα παρουσιαστουν διάφορα προβλήματα αργότερα??

     

    Σας παρακαλώ απαντήστε μου όσο πιο σύνομα γινεται.. ειναι κρίμα το κινητο ειναι ολοκαίνουργιο και παρα πολυ καλο.. :) :)

     

    Όπως είχα postάρει και παλιότερα:

    . . . απ' ό,τι βρίσκω δεν έχει εξαληφθεί τελείως το πρόβλημα (να ένα thread που εξετάζουν το θέμα). Γενικά όσο πιο πρόσφατα κατασκευασμένη είναι η συσκευή (φαίνεται από τον production week κωδικό στο sticker κάτω από τη μπαταρία) τόσο λιγότερο "εμφανής" είναι ο θόρυβος (αισθητή βελτίωση φαίνεται να υπάρχει από 11W39 και πάνω - δηλ. 11W40, 11W41 κτλ) . . .

     

    Γενικά, δεν είναι κάτι παροδικό και απ' όσο ξέρω δε μπορείς να το φτιάξεις με κάποιο τρόπο, ούτε χειροτερεύει με το χρόνο ή δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα. Το να το πας για service δεν πιστεύω να βελτίωνε κάτι, ίσως αν σου άλλαζαν την πλακέτα του κινητού με μια πιο καινούρια, τότε να έβλεπες διαφορά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αναβαθμίσεις το firmware του κινητού στην τελευταία έκδοση και να δεις αν άλλαξε κάτι.

     

    Προσωπική άποψη, αν έχεις από 11W40 και πάνω, μην ασχοληθείς περαιτέρω με το θέμα (κάνε το update μόνο) και κοίτα να ευχαριστηθείς τα καλά της συσκευής...

  15. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ταχύτατη απάντηση σου, η μπαταρία μου ειναι στο 15% να το φορτίσω ή να περιμένω να σβήσει;

    Πόση ώρα να το φορτίσω για πρώτη φορά; Ανοιχτό η απενεργοποιημένο να το φορτίσω;;;;;;

     

    Είναι καινούργιο και του έχω αδυναμία :lol::lol::lol::lol::lol:

     

    Για την πρώτη φόρτιση δες αυτό.

    Aν γενικα σ' ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για Android δες και τον υπόλοιπο οδηγό.

  16. . . . Και κάτι που μου έκανε εντύπωση, ενώ το κουτάκι είχε ταινία ασφαλείας το κινητό μου δεν είχε ζελατίνα πάνω στην οθόνη, θυμάται κανείς να μου πει για το δικό του, αν υπήρχε δηλαδή όταν το αγόρασε ζελατίνα στην οθόνη;

     

    Αν κι έχω το Pro, έχει τύχει ν' ανοίξω δύο φορές καινούρια συσκευή και είχαν και οι δύο ζελατίνα τόσο στην οθόνη όσο και στην πίσω κάμερα.

  17. 5.Υπάρχει ακόμα αυτό το πρόβλημα με την εγγραφή video?

     

    Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω κι εγώ αυτό το κινητό, απ' ό,τι βρίσκω δεν έχει εξαληφθεί τελείως το πρόβλημα (να ένα thread που εξετάζουν το θέμα). Γενικά όσο πιο πρόσφατα κατασκευασμένη είναι η συσκευή (φαίνεται από τον production week κωδικό στο sticker κάτω από τη μπαταρία) τόσο λιγότερο "εμφανής" είναι ο θόρυβος (αισθητή βελτίωση φαίνεται να υπάρχει από 11W39 και πάνω - δηλ. 11W40, 11W41 κτλ).

     

    Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να δούμε στο κατάστημα τον production week κωδικό από το ίδιο το κουτί, χωρίς να πρέπει να το ανοίξουμε και να πάρουμε τη συσκευή στα χέρια μας.

  18. Ρε παιδία έχω φάει τον τόπο να βρω πρόγραμμα να πληροί κάποιες προϋποθέσεις και δεν βρίσκω. Έχω δοκιμάσει τα πάντα Nero recode 2-3 , xilisoft, PQ converder, imtoo…ktl.

    Τα προγράμματα που ψάχνω είναι όλα για iPod μετατροπείς, αφού υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία για ipod και αφού τα κάνω ΜΡ4 σε (Η.264) γιατί έχω iPod , με έναν σπάρο δυο τρυγόνια(το Ν95 και το iPod, έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης).

     

    Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω ένα ρημαδοπρόγραμμα, που να κάνει τα εξής:

    -Να μετατρέπει από DVD σε ΜΡ4(Η.264)

    -Να κάνει MANUAL crop

    -Να ενσωματώνει υπότιτλούς

    -Να μπορείς να κάνεις Stretch για να γίνει fullscreen η ταινία, αλλά με το Crop που θα του έχω κάνει από πριν να μην μαντζουνώσει πολύ.(συνήθως τα πιο πολλά προγράμματα αν κάνεις crop , και την ανάλυση που θέλεις να γίνει (για Fullscreen) να του δώσεις, πάλι θα έχει μαύρες μπάρες πάνω κάτω. Με λίγα λόγια , για να το έχεις fullscreen ένα βιντεάκι, ή θα πρέπει να μαντουνωθεί Φούλ , ή να το πετσοκόψεις δεξιά και αριστερά για να το φέρεις στις διαστάσεις της οθόνης του Ν95/iPod.Θέλω με λίγα λόγια έναν συνδυασμό crop- Stretch, για να έχω ένα Fullscreen video χωρίς πολύ κομμένα στις άκρες, και χωρίς πολύ «μαντούνομα».

     

    Ελπίζω να με καταλάβατε. Υπάρχει άραγε κάτι τέτοιο στην αγορά;

    Εσείς , ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε, από περιέργεια .

     

    Αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα που λες το θέλω κι εγώ!!

     

    Προσωπικά για μετατροπές video και crop χρησιμοποιώ το super. Έχει κάποια bugs και γενικά θα μπορούσε να δεχτεί αρκετές βελτιώσεις, όμως απ'όσα εμπορικά και μη προγράμματα του είδους έχω δει, μου φαίνεται το πιο πλήρες και καλό. (Για DVD rip και υπότιτλους που λες δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω αν κάνει). Για ανάλυση 320x240 επέλεξε Apple iPod (όχι το 5.5G που λέει) και παίξε με τις επιλογές Crop/Pad/Other Opts για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θές.

  19. προβλημα προβλημα....!!!!

    ρε σεις, εχω κατεβασει το προγραμμα που γραφεται στο 2ο βημα του οδηγου της πρωτης σελιδας αλλα δεν μου το εγκαθιστα με τπτ...

    ειχε κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?

    για πειτε καμια ιδεουλα....

     

    Δοκίμασε να το κατεβάσεις από αυτό το link. Αν και πάλι δεν σου δουλεύει εδώ είμαστε...

  20. Εχω το 6120 κοντά ένα μήνα τώρα και δεν μπορώ να εγκαταστήσω παιχνίδια εφαρμογές κλπ Μπορεί κάποιος να μου πεί τι παιχνίδια & εφαρμογές έχει περάσει στο 6120 ώστε να ψάξω κι εγώ αντίστοιχα? Με ενδιαφέρει σίγουρα κάτι σαν το Large Clock και παιχνίδια όπως pacman mario κ.α. Ευχαριστώ.

     

    Καταρχήν δες εδώ αναλυτικότατο οδηγό για το πώς θα εγκαταστήσεις εφαρμογές. Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα διευκρίνισε λίγο το λόγο που δεν τα καταφέρνεις (πχ. μέχρι ποιό στάδιο της εγκατάστασης φτάνεις, τι εμφανίζεται στην οθόνη κτλ) για να σε βοηθήσουμε.

  21. file mou den ksero giati alla opote pao na katevaso apo to rapid moy lei na perimeno alles fores 56 min alles fores 2 ores ktlp me apotelesma na min mporo na ta katevaso!!

     

    Λογικό είναι, το Rapidshare δουλεύει μ'αυτό τον τρόπο (αν κατεβάσεις κάτι μετά πρέπει να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να ξαναμπορέσεις). Είτε περίμενε τον χρόνο που σου γράφει με το παράθυρο του Rapidshare ανοιχτό, έιτε κάνε restart το router σου να πάρει νέα ip (ή μπορείς και να πληρώσεις ώστε να γίνεις premium member και να κατεβάζεις και καλά ελεύθερα).

×
×
  • Create New...