Jump to content

azia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About azia

  • Ημ. Γέννησης 28/05/1973

azia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελίκα αυτό έκανα. Της έδωσα όνομα στα λατινικά.
  2. Έχει συμβεί σε κανένα σας να θέλει να αλλάξει το όνομα της κάρτας μνήμης και να μην μπορεί να πληκτρολογήσει στα ελληνικά! Έκανα μετονομασία της κάρτας και δεν μππορούσα να πληκτρολογήσω στα ελληνικά, για να επαναφέρω το όνομα της όπως ήταν "Κάρτα μνήμης".
  3. Γνωρίζεις όμως, αν μπορεί να το κάνει κάποιος μόνος του;
  4. Πως εγκατέστησες την τελευταία έκδοση; Το έκανες μόνος σου; Αν ναι πως; ή επισκέφτηκες κάποιο κατάστημα της Alpha Copy.
  5. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Κατα την γνώμη σου ποιά θεωρείς ιδανική για το κινητό; Την απλή της SanDisk, την UltraII της SanDisk ή αυτή που έγραψες (Transcend-133X). Υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα ανάμεσα σε κάρτα του 1GB και των 2GB. Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα σε όλους. Αφού διάβασα όλες τις σελίδες και είμαι κάτοχος του 6233 εδώ και μία εβδομάδα θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πραγματάκια για το κινητό. 1. Η αναβάθμιση του λογισμικού μπορεί να την κάνει κάποιος μόνος του και πως μπορεί να γίνει αυτό; Μέσω usb καλωδίου, Bluetooth κάτι άλλο; 2. Όσοι αγοράσανε μνήμη της SanDisk (1 ή 2 GB) αγοράσανε την Transflash ή την UltraII; 3. Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στην επιλογή λειτουργία δικτύου το έχετε διπλή λειτουργία (GSM, UMTS) ή μόνο GSM και γιατί; 4. Την εφαρμογή e-mail την έχει λειτουργήσει κάποιος και τι ρυθμίσεις έχει κάνει Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Θα με βοηθούσατε πολύ!
×
×
  • Create New...